Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)
Raspunsuri - Pagina 9
roxx26 spune:
Am pus pozici noi
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
jasmin26 spune:
Buna dimineata,revin si eu dupa o lunga puaza,de citit va citesc dar sunt fara nici un chef
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI ;BINE ATI VENIT PUI DRAGI
Eu raportez una bucata copil marait,dar rau de tot,doarme in reprize,plange cam tot timpul,vrea numai in brate nu stiu ce o avea dar nici rabdare numai am....

si una bucata Soacra,care deja ma scoate din sarite cu sfaturile ei de acum 30 de ani cand la crescut pe fiu-su
Se impune ea ca vrea numai ea sa-i faca baita cat e aici ca cica eu am primit nota mica la masajul si baita care i-am facut-o,plus ca il tine numai in brate si-l mai si leagana....simt ca ma lasa toti nervi

Am vazut in poze bebelusi superbi....

HAI VAS
HAI ZIKI

Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian
In sfarsit, suntem 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
roxx26 spune:
Aoleu, alta soacra...
Cred ca as lua-o la palme...
_
Roxana
Lorich spune:
Bravo roxx, cu ocazia asta am mai vazut nsite poze dragute, prinetsa scumpa de Fluturas, printisor de Missmj- fataaa, ce frumoasa esti tu mami!!! (de baiat nu mai zic, n-avea cum s afie decat minunat)
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 Aoleu, alta soacra... Cred ca as lua-o la palme..._ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina |
mda..
a mea macar nu vine cu sfaturi..cu nimic, nu indrazneste.
o data ieri cand am intrat in camera il avea in brate..dar l-a lasat imediat jos..nu stiu de ce. sotu zice ca de frica
a vb cu el de la distanta..dar l-a agitat rau

copilul meu a dormit mereu noaptea..doar cu pauze de papa. cand speram ca ne apropiem de 3 luni si scapam poate de mesele nocturne..acu nici nu mai doarme

sa vedem cum o fi la noapteSimo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
roxx26 spune:
SIMO, stai linistita ca doarme copilul..l-a agitat "musafirul" si te-a mai simtit si pe tine agitata din cauza ei! O sa vezi ca o sa fie bine, isi revine el!
Cand mergeti la vaccin?
_
Roxana
roxx26 spune:
Eu imi incerc norocul (cred ca mi s-a urat cu binele...): mananc ciocolata!
_
Roxana
florintunde spune:
BUNA FETELE
CE MAI FACETZI?
SIMO;o fi fost si la noi sambata noaptea un deochi de la soacra de la neamuri?...

Aseara a fost cumintica..de atunci..manca-doarme..
Am facut baitza..ne-am kkt in prosopel
pana Mami ne-a facut mumoasa cu body cu creme..m-am kkt in prosop..![]()
Nasuc infundat avem inca..am f un amestec de nazomer+apa fiarta+ser fiz..si dai si aspira...n-avem ce face..ar trece si asta intr-o zi.
Lorich;Eu am folosit la greu ceai fenchel de la milupa..e scump dar a f bun...
cu hemoroizii stau un pic mai bine
Cu totul ca sunt constipata la greu ..fifi are scaun numai bun![]()
asa ca tre sa stau constipata in continuare
![]()
Ziki'MAMAAAAA!Poti sa scrii un roman deja 

dar imi esti draga..si stiu ca vei fi rasplatita pentru rabdarea ta

bebe FELIX VA FI CUMINTEL,FRUMUSEL SI DAGASTOS

la multe lunitze
RAZVAN-PETRU..MADALINA_M
MAIA REBECCA...RALUKARA
TUDOR CRISTIAN ...ANGIE
ALEXANDRA -MARIA...SUNSHINE ROX
DAVID...GGSK
SARA MARIA...CATAL_INA
TUDOR..GABRIELAROMT
LA MULTE LUNITE ..SA CRESTETI MARI!

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!
florintunde spune:
JASMIN ;EU AM ZIS SI LA MAMA SI LA SOACRA-MEA...FARA SUPARARE..SA NU SCUTURE COPILUL..SA NU FIE LEGANAT..CACI SUNT SI ALTE TRUCURI DE A-L LINISTII.
Sunt foarte multe pagini despre sindromul copilului zdruncinat..trebuie doar sa bagi in google...le facem rau in loc de bine daca il scuturam,leganam..cum se facea anno --acu 20 de ani.
Poti sa-i canti..sa-i povestesti..chiar sa dansezi cu bebe in brate...
ACU ARE 3,5 KG..O SA AIBA SI 12 SI 15..DACA MA AJUTA DD SI EU TREBUIE SA-L TIN IN BRATE
.Nu le convine..n-au decat..e al meu si fac cum cred si cum se cuvine dupa mentalitatea si perceptia mea..

pup..ma duc la poze
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004
iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

roxx26 spune:
TUNDE
Ce bine ca fifi e cumintica! Se vede ca si starea ta de spirit e alta! Si eu m-am chinuit cu constipatia dupa nastere, in viata mea n-am mai avut asa probleme...dar dupa ce am reintrat pe cereale in fiecare zi si miere dimineata pe stomacul gol, mi-am revenit, acum e totul la loc, ca inainte.
Hai ca asta cu copilul zdruncinat n-o mai stiam...ma duc sa studiez
_
Roxana