Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Tunde, mie firele de afara mi-au cazut intre 7 si 10 zile. La 10 zile am fost la control si mi-a taiat ceva acolo, nu stiu ce si nici nu vreau sa stiu. Mi-a zis sa nu ma zgarm eu, ca mai am doar firele dinauntru, si pana la sfarsitul perioadei de lauzie se absorb toate.

Si bebele meu e cam agitat in ultimul timp. Mananca mai mult si mai des. I-am bagat completare de LP ca pare nesatul Cel mai tare ma sperie ca la un san simt ceva mai tare, cred ca am un canal infundat... Si ma ustura sfarcurile de la pompa de parca sunt arsa de soare. Noi sa fim sanatosi, trecem si peste astea.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

aici sunt! 2in1... bineinteles :)

azi am picat in butoiul cu melancolie, e frig afara, a nins usor, nu prea as fi o companie placuta

asa ca am bagat cornu-n perna si .. masez burtoiul

noi am deschis oficial pariurile, soata, socru', mama, sunt toti reincarnarea Caracatitei Paul
avem data de maine (soata), 24-dragobetele (socru), mama are mai multe date (ca sa sporeasca sansele de castig, presupun)...

pana vine Felix, unii din noi vor fi lefteri :))

in rest, vad ca nici la noi nu mai e agitatia de altadata, dar va urmaresc din umbra si ma bag si eu daca am ceva interesant de zis

va pup si sa avem o duminica frumoasa, in ciuda vremii...

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Da, in ton cu voi, si noi avem una bucata copil agitat. Aseara am terminat cu baita pe la 8.30 si abia la 11 a adormit. Cand cu tzatza, cand fara.... de m-a capiat. Si la 1 noaptea, fornaia intr-un hal, ca nu am putut rezista sa-l las sa se chinuie si i-am bagat ser si pompita sa-i curat nasucul... Si uite asa ne-am ciondanit si cu tati, care ma certa ca ce chinui copilu in plina noapte.

Clar e ca sunt intr-o mini depresie, ca orice-mi zice tasu' eu o dau in plans!

Sper sa iesim curand din etapa asta, ca nu e de bine nici pt bebe!

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

De 3 zile nu mai stiu ce insemna colicii sau scremutul ca sa faca kk.

Traiasca Debridatul!!!

Noi am fost in recuperari cu somnul, adica eu mai mult. Si taaaare bine e sa dormi 8 ore. Am reusit sa ma mulg iar hranirile in timpul noptii au picat in sarcina lui tati, dee, sa simta si el exact ce inseamna sa ai copil. Si pana la urma mi-au trecut si durerile de cap, se pare ca erau de la oboseala acumulata.

Azi facem si noi o luna!!

LA MULTE LUNITE madalina si angie, ca doar avem bebeii in aceeasi zi.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

nu stiudaca ati mai discutat,dar ce parere aveti despre probiotice? sa incerc? pt ca se pare ca de abia acum incep colicii.... si eu care credeam ca am scapat...

mami fericita de KRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

ZIKI;Ce mumoasa esti
iar de Flavia nici nu vorbescam vazut albumul pe fb...scumpa tare

MULTUMESC
pentru incurajari,pareri...cum spui Sherbi ..durerea aceea de fund...o am din pacate
Cel mai nasol...mai ales cand merg

Fifi n0a scapat de muci si cred ca cel mai tare asta o deranjeaza..

am gasit persil senzitive..bagam la incercare
limpezitorul mai las cateva zile...nu prea am incredere...scriu astia orice p eticheta numai sa vanda...

bubitze mai avem doar pe gat..
NAZOMER APA DE MARE AM PUS IN NASUC...am scos niste mucisori..nu stiu daca e voie..tre sa google-esc un pic.

SIMO;nu evolueaza astia deloc..tot asa e dunga de epizotomie ca aia de la prima nastere..o simt umflata...poate se mai strange.Am primit neopreol unguent la spital..de azi ma dau de trei ori pe zi..sa vad ce si cum.

pupici
ma bag rapid la nani

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo gagici!!!

intru si eu un picut sa le urez multe lunite inainte bebilor ce se sarbatoresc azi.

sa tin pumnii si sa mai scot cateva motate pt ZIKI si VAS

HAI ZIKI!!!!
HAI VAS!!!

sa zic k si noi intram in clubu bebilor agitati. nu mai e ca zilele trecute, trebuie sa recunosc, dar incontinuare ma freacacum vrea ea.

ieri am fost si eu intr-un final la controlu de o luna (adica 2)toate bune si frumoase. avem verde la tot
tot ieri era sa facem ditai accidentu. sa intram in un idiot care de pe trotuar dela budimex a iesit cu masina, fara sa se asigure, fara nimci sa intoarca masina. noi cu ceva viteza,era sa intram in el in plin. noroc k ne-au tinut franele. si nu s-a intamplat nimic. iar idiotu ala nici macar nu s-a oprit sau sa se uite..ziceai k e teleghidat.
acu ma preg sa plec la botez si tre sa o las p mandra iar aksa cu buni.nu am nici un chef, afara e frig, nu gasesc cu ce sa ma imbrac. in concluzie NU AM CHEF DE NIMIC!!!!1
hai k m-am intins k o placinta.scuze k imi zic si eu ofu,dar nu am cu cine sa vb.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

RaluKara, ma buru ca te-ai mai adunat si tu ai ca ai gasit o solutir de scapat de colici! la multe lunite buburuzei!

Foxy, sunt multe fete pe aici care dau bebeilor probiotice. Si eu i-am dat bubulinei, la indicatia dr, mai ales ca noi am avut si episoadele alea de antibiotic! Poti sa google-esti dupa prospect, nu stiu ce gasesti tu pe acolo...(eu de ex i-am dat Dicoflor, mai sunt Enterolactis, Biotics Baby...tu poate gasesti altceva!)

TUNDE, pup fetele! Hai mai mami, ca toate rautatile sunt pe capul tau...sper sa inceapa sa mai treaca, ti-o ajunge si tie!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Noi am avut zile si nopti de groaza. zile agitate si maraite, nopti colicose cu plansete disperate si chirceli si cu ma-sa plangand de oboseala si mila pe langa ea. Azi noapte n-am dormit deloc. Am ajuns dupa gramezi de alte picaturi tot la Debridat. A facut kk dupa el si s-a mai eliberat, dar durerile nu s-au potolit . Deocamdata ce pare sa functioneze vag la noi este Sab Simplex si Debridat. Acum doarme in sfarsit!

RaluKara, la multe lunite linistite si fericite pentru printesa Maia!

madalina, angie, sa va traiasca puiutii!

ziki, vas, sa vina bbii cat ma repede!!!

Mandra mamica de printesa Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Buna fetele!
Nu ma certati prea tare va rog, ca nu am mai intrat demult !

In primul rand vreau sa felicit toate mamicile, sa se bucure de puiutii lor, sa le creasca mari si sanatosi !!

Ieri am implinit o lunita!!!Raportam si noi nopti agitate mai mult spre dimineata, cu chirceli si maraieli din cauza colicilor. Folosim Sab Simplex dar nu stiu cat il ajuta , intr-un final se linisteste, dar asta dupa 3-4 ore de nesomn.
Ziua la fel fel, nu prea dormim, ne foim, ne agitam, suntem obositi, atipim si apoi in 5 minute ne trezim. Bine asta nu se intampla chiar mereu, uneori dormim legat cate 3 ore. De cateva zile papam mai mult, chiar si 130-140 ml la o masa, asa ca mai bagam cate o suplimentare de Lp, pt ca mami nu face mereu fata.In rest, am crecut 5,5 cm si am luat doar 800 gr in greutate dar dr a zis ca e ok asa.

Help!! Pt molifta , voi cum stiti ca treb facut?? Mers dupa 40 de zile?? Si in ce zi mai exact? Numai sambata dupa slujba e ok sau se poate si in alta zi a saptamanii??

Multi pupici voua si piticilor vostri!!

Mergi la inceput