Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Simo, nu iubita, nu!
zaharul, sarea au rol in reactiile chimice cu drojdia! si sa respecti ordinea de adaugare din tabel!(drojdia nu treb sa se atinga de apa etc)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

aha..pricepui
da..am pus in ordinea corecta dupa tabelul ala din instructiuni.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

mie mi-a zis sa-i dau o lingurita seara dar doar 3-4 zile si sa continui si cu protectis dimineata 5 picaturi
al meu nu a mai mancat de la 12..a marait 3 ore si a adormit acum..a supt asa plangand putin si 30 ml de lp...uff..abia astept sa treaca zilele si sa se faca mareee

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Hello fetele,
In sf apuc si eu sa scriu. Bebe e foarte agitat, noaptea e zi pentru el aseara la 4 am fost in picioare si pana la 7 dimineata dupa leganari si schimbat tzitzi intre el am dormit si noi 1 ora... sunt terminata si fizic si psihic. Asta e ne facem noi mari...Azi vreau sa incerc Debridat fara acordul medicului, voua ce doza va recomandat dr?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna mamici

mai stiti cumva a 2-3 zi dupa nasterea naturala cat laptic ati avut??? eu m-am muls si nu am reusit sa scot decat 5 ml....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Eu am avut lapte din prima (n-am avut colostru) pe la 3 zile aveam cam 20 ml, dar eu zic sa nu disperi inca.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mai, nu stiu cine a zis ziele trecute de fructe din compot - am dat iama intr-un borcan de piersici de alea depielitzate d ela darine...super super yum yum...ce-om patzi diseara...Dumnezeu cu mila.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

deea, eu stiu debridat 1ml / kg corp / zi

lorich, dc fructele nici din compot, nici coapte, atunci cum??

shines, pai ai impartit generos reteta de paine si acu trecusi pe masina de paine?!

Rox mami de maimutzica Marie Lorelei (18.01.2011)
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

mie mi-a zis sa-i dau o lingurita seara dar doar 3-4 zile si sa continui si cu protectis dimineata 5 picaturi
al meu nu a mai mancat de la 12..a marait 3 ore si a adormit acum..a supt asa plangand putin si 30 ml de lp...uff..abia astept sa treaca zilele si sa se faca mareee

Citat:
citat din mesajul lui deea_sav85

Hello fetele,
In sf apuc si eu sa scriu. Bebe e foarte agitat, noaptea e zi pentru el aseara la 4 am fost in picioare si pana la 7 dimineata dupa leganari si schimbat tzitzi intre el am dormit si noi 1 ora... sunt terminata si fizic si psihic. Asta e ne facem noi mari...Azi vreau sa incerc Debridat fara acordul medicului, voua ce doza va recomandat dr?

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Protectis si Espumisan am folosit si eu pana acum, dar fara niciun rezultat ...mi se rupe sufletul cand il vad cum se chinuie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetele!
Multumesc din suflet pentru urarile de ieri! La multe lunici pentru bebelusii serbati ieri (Maia si Tudor) si cei de astazi (Sara si Tudor).
Am pus si eu 2 pozici de la petrecerea de ieri.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

blue_night ai PM

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

incepu emisiunea !!!!
ochii-n patru dupa shubulina!!

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Bebelul meu imi manaca si urechile!!! Deja vrea cate 150 ml la o masa si dupa max 2 ore iar urla de foame. Nu stiu ce sa ma mai fac. Sa aiba oare puseu de crestere? Nu am nicio sansa sa tin pasul cu el cu LM. Strang cate 150 ml din 2 reprize de muls (adica in vreo 6 ore)cu tot Galaforul, Galactogilul si ceaiurile de lactatie. Dr mi-a zis ca ar trebui sa manance max 120 ml, dar daca ii e foame sa ii dau. I-am zis ca ii mai dau ceai intre mese si a zis ca e ok, dar nu mai mult de 50 ml/zi, desi pe cutia ceaiului scrie ca se pot da 100ml/zi. Cica o cantitate asa mare ii poate da rinichii peste cap.
Noutatile noastre ar fi ca avem 4,5 kg (am iesit din spital cu 3,5kg) si 56 cm. Deja m-am apucat sa ii triez hainele ca avea multe pentru 50-54 cm care nu ii veneau. O sa le pastrez pentru urmatorul bebelus care va aparea in gasca noastra, ca si eu am primit multe haine de la prieteni.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput