Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Am vazut bebeutzii minunecei mai si cei mai frumosi copii de pe lumeeesunt la odiseea noastra

ANDREI -MISSMJ
MARIA -FLUTURAS
CATALINA -ROXX
EDURAD -LAURA LUIZA
ELENA -ADYIII
LUIZA -MONIKA BT
SI AS PUTEA CONTINUA...PANA LA 86

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Roxx tu ziceai ca copilasul tau sta cu capul mai mult intr o parte? Cu se manifesta mai exact? Nu l duce deloc in partea cealalta?

Am observat ca si bebelusul meu trage mai mult capusorul in partea dreapta. cand il pun pe burta ridica mai mult spre dreapta si mai putin spre stanga. Astept sa ma duc la dr sa intreb numai nu stiu cat de competenti sunt dr de aici in privinta

HAI VASS , HAI ZIK

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Vasilasanita, cand o puneam pe spate, de exemplu,intotdeauna dormea cu capsorul spre dreapta. daca incercam sa o culc pe o parte, pe dreapta statea, pe stanga se zbatea pana se intorcea pe spate. pe burtica la fel, plangea daca incercam sa ii intorc capsorul spre dreapta.
Acum sunt foarte multumita ca se vede diferenta, desi am facut doar 2 sedinte de kineto deocamdata. In plus de asta, i-am pus in patut la indicatia medicului un pachet de zahar (poate fi faina, malai) impachetat intr-un scutecel pe partea dreapta, ca sa nu o las sa intoarca (virgula) capsorul. Si se vad progrese, adica deja se intoarce din proprie initiativa pe ambele parti.
La varsta asta nu este o pb, totul este sa observi si sa corectezi la timp. E posibil sa nu fie nici o pb la voi, dar oricum e importanta si pozitionarea alternativa pe ambele parti!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am vazut poza cu bebelina lu Monika..o dulceatza

asa..diseara avem una bucata Shubulina la tv
la 17.30,Acces direct. trebe sa ne uitam sa o vedem mai live asa

ioi..mi-a venit soatza de la serv

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

JASMIN ;EU AM ZIS SI LA MAMA SI LA SOACRA-MEA...FARA SUPARARE..SA NU SCUTURE COPILUL..SA NU FIE LEGANAT..CACI SUNT SI ALTE TRUCURI DE A-L LINISTII.

Sunt foarte multe pagini despre sindromul copilului zdruncinat..trebuie doar sa bagi in google...le facem rau in loc de bine daca il scuturam,leganam..cum se facea anno --acu 20 de ani.

Poti sa-i canti..sa-i povestesti..chiar sa dansezi cu bebe in brate...

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

vai tunde acum am citit ... mai rau m-am speriat. eu am tot leganat-o ... si in patut si pe genunchi .. nu-mi dau seama daca "cu putere" sau inofensiv pt ea. .. na !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

raportez o noapte frumoasa .Pt prima oara mi-a dormit 4,5 ore dintr-o bucata :de la 21 la 1.30 (si atunci l-am luat eu la masa pt ca-si sugea pumnii,saracu').
Mi-am dat seama ce-am gresit - o lasasem cam moale cu ceaiul de fincen(fenicul) si s-a vazut. (chin pe capul lui si-al nostru)Nu mai beam nici eu prea mult si nici el. acum ii dau iarasi (de ieri) si a inceput sa dea gaze la greu, dar el e linistit .Deci - fetele ,ceaiul asta ajuta pe bune. eu ii dau cu o seringa pt ca biberonul nu-i place (nu-i moale si cald ca tzatza ma-sii )Cam 20 ml de cateva ori pe zi.
Dragelor , ce soacre aveti - de adevarat poame acre!!Si a mea a fost in vizita 2 zile. si ea incepuse sa-l scuture, cica il linisteste - i-am spus ca el nu-i obisnuit nici cu vorbit tare si nic cu zgaltait si alte stridente de genul. si n-a mai facut.
Jasmin - n-o lasa sa mai puna mana pe copil, draga. sa-si faca daca ii trebuie, i-auzi ...
pup, o zi buna va dorim

mami fericita de KRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna mamici

mai stiti cumva a 2-3 zi dupa nasterea naturala cat laptic ati avut??? eu m-am muls si nu am reusit sa scot decat 5 ml....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Roxx la mine nu plange daca l dau pe stanga numai ca nu prea vrea el de buna voie. Mersi mult de sfaturi.pupici

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Hello gagici!!!

sunt si eu prin zona cu donsoara buba.
deci trebuie incercat si ceaiu de fenicul. eu beau un ceai (nu zilnic, cand imi asduc aminte care are in compozitie si fenicul, anason si chimen, p langa altele, dar nu imi aduc aminte sa fie vreo schimbare.

Simo hai k ai scapat repede. Cami a ramas la tine?

Cu ce ocazie apare ana la tv??? abia astept sa o vad

Roxx si a mea tragea cu capsoru in dreapta. stiam din sarcina k sta cam in cas cu capu. i-am facut un prosopel sul si ii puneam p partea aia. iar acu nu mai are treaba.

Ziki hai k o sa vina bb cat de curand. nu ramane in burtica pana la majorat

de Vas stiti ceva???

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

RALU, cum stati cu colicii? e mai bine?

Chiar, ce-i cu Ana la Tv? va dati seama ce audienta o sa facem...sper sa ajung si io la timp ca la 16.00 mergem la kineto si apoi mai avem un pic de shopping de facut..

Nu mai stiu ce sa fac de papa
Mai ziceti si voi pe aici ce gatiti!!!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput