Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MONIKA, sa-ti traiasca scumpetea mica! te asteptam cu impresii de proaspata mamica!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Roxx suntem mai bine. ii dau alinan si calma baby. de dim de p la 6 se screme pana p la 9 sa faca cacuta. si dupa mai are o repriza de plans dupa amiaza. in rest vrea sa vb toata ziua, sa cant, sa ii zic povesti, sa ne jucam cu tot ce chiraie si face k toate nebuniile. deja am creierii tadari de la cat urla toate si ma ustura gatu.

apropo.. eu am obs k a mea se linisteste mai bine si mai rpd dc ii dau siropelu dupa ce papa, oare dc?

am vazut bebei frumosi foc. nu vreau sa nominalizez k toti sunt superbi
am adaugat si noi 4 pozici noi k ramasesem cu alea din primele zile.

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau.
Daaaa, Raluca acum vin cu stirile.
Am fost la control, colul inchis dar scurt. E bine oricum, toata noaptea am avut contractii dar pe cand sa o sun pe mama m/au lasat, asa ca mai asteptam. Macar bine ca au efect si se scurteaza colul.
Doctorita a zis ca sunt pe aproape. Acum mai astept, am avut si azi contractii de dimineata vreo doua ore, deci inca o sustin pe Ziki.
va pup.
ma duc sa vad niste poze daca tot le laudati!!!!
pa pa..
39+2 zile

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

fetele asa pentru luni la pranz,
Raportez o bebelusa cuminte foc astazi. Sa se noteze ca vorbesc pentru astazi. Chiar si aseara a dormit un pic mai bine.
Dar nu doarme frate, neam, seara dupa baie.
Dupa baita sta treaza cam 2-3 ore...numai la tzatzi eventual, dam una, o lasam, o luam pe cealalta.
Am schimbat si ora de baita ca eram deja vanata toata de atata nesomn
Eu oricum sunt o insomniaca si nu pot dormi la comanda
Si acum cand zic ca am adormit, se trezeste fata. Si uite asa o sa ne facem noi mari

Daca nu ar fi colicele astea, ar fi minunat

Roxx, super scrisoarea catre Catalina, m-am jeluit de numa` cand am citit-o
si ma mai gandesc de ce am copil agitat, ma emotioneaza orice, plang din orice...nici macar felicitarile nu le mai suport, nu de alta dar ma ia plansul. Eu nici nu pot sa ma gandesc la o povestioara ceva, ca incep sa plang inainte sa scriu vreun cuvant.

S-a trezit bebelusa...v-am pupat

Alina mamica super fericita de Anais Maria.

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"
DA, inima mea este in afara corpului deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti fetelor ? Noi suntem bine, am dormit iar pana la 12.30...nu stiu ce se intampla, de cateva zile ma culc pe la 1 si ma trezesc pe la 12-13,ma rog, cu trezirile de rigoare...si trec zilele atat de repede !!!uite, deja s-a facut ora 14
pt bebeii care implinesc azi 1 luna sau 2 ! Sara-Maria,Tudor,Alexandra-Maria,David
lorich multumesc pt complimente
Vazut prima poze a bebelinei Luiza de monica ! Asteptam mai multe!
Si bebelina Catalina e din ce in ce mai frumoasa !!
ziki mereu cand intru ma astept sa vad acolo bv ziki, dar nimic, nu functioneaza motatele...ce mai, bebe Felix are o personalitate puternica, este foarte hotarat sa iasa cand doreste , nu asa la comanda !
shubu la acces direct ?! care este ocazia? abia astept sa o vad !
roxx eu astazi prajesc niste file de pangasius cu mamaliguta ! nici eu nu mai stiu ce sa fac de mancare !
Iar soacrele la orizont ...eu ma inteleg bine cu ea, ca nu vine sa ma ajute...nici nu am nevoie, mai bine singurica, sa am eu grija de bebe cum cred eu ca e mai bine pt el.cel mai bine ne intelegem cand ne vedem mai rar

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna mamici

mai stiti cumva a 2-3 zi dupa nasterea naturala cat laptic ati avut??? eu m-am muls si nu am reusit sa scot decat 5 ml....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Yasmi draguta

daca te mulgi nu vine dar bebe gaseste mereu cate ceva acolo...Eu tot asa am fost ..in a 5-a zi cand am ajuns acasa mi-a venit laptele normal...pana atunci cerseam de la o prietena care era acolo cu bebe si se mulgea..avea muuuult laptic..decat sa-i dau lp..mai bine luam de la EA.
trebuie pus la san cat mai des!rabdare multa

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

iti multumesc tie sfinte Doamne pentru tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

JASMIN ;EU AM ZIS SI LA MAMA SI LA SOACRA-MEA...FARA SUPARARE..SA NU SCUTURE COPILUL..SA NU FIE LEGANAT..CACI SUNT SI ALTE TRUCURI DE A-L LINISTII.

Sunt foarte multe pagini despre sindromul copilului zdruncinat..trebuie doar sa bagi in google...le facem rau in loc de bine daca il scuturam,leganam..cum se facea anno --acu 20 de ani.

Poti sa-i canti..sa-i povestesti..chiar sa dansezi cu bebe in brate...

vai tunde acum am citit ... mai rau m-am speriat. eu am tot leganat-o ... si in patut si pe genunchi .. nu-mi dau seama daca "cu putere" sau inofensiv pt ea. .. na !

Mami de dulce Amalia 19.ian.2011

stai linistita..noi nu scutursm in halul sa-i faca rau..leganaatul nu cred ca e asa periculos..
Numai stiu ca femeile mai inn varsta..cum e si Mama mea are un stil de scutura copilul de imi venea sa plang...si nu m-am putut abtine sa nu-i zic.Acu face si Ea cum trebuie

Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

bebelu ce mare s-a facut buba ... si frumoasa
vas hai ca parca tu stai mai bine ca ziki...macar ti-a zis ca e colul scurtat,mai ai si contractii...e ceva
aditza ce mai zici ? ce mai face smecherasul ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deea_sav85 spune:

Hello fetele,
In sf apuc si eu sa scriu. Bebe e foarte agitat, noaptea e zi pentru el aseara la 4 am fost in picioare si pana la 7 dimineata dupa leganari si schimbat tzitzi intre el am dormit si noi 1 ora... sunt terminata si fizic si psihic. Asta e ne facem noi mari...Azi vreau sa incerc Debridat fara acordul medicului, voua ce doza va recomandat dr?

Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Ati schimbat parola la gmail?

mami fericita cu Stefan 12.01.2011
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput