experiente mistice(3)
Raspunsuri - Pagina 20
3x3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Exclusive Sandra (teraputa mea de polarity-shiatzu) a fost deja la Stonhenge si mi-a spus ca in locul acela a simtit o energie extraordinara, sacra, care a umplut-o de curaj,vitalitate, inspiratie. |
tot respectul pentru doamna terapeut, insa din punctul meu de vedere, omul nu are nevoie de locuri speciale in care sa simta forta vitala-gratia divina. omul este el insusi TEMPLU, el, ca si imagine de creatie divina, duh sfant, viata prin gratia divina, si suflet, sambure divin.
metaforic vorbind, daca se priveste aceasta treime sfanta ca si un pom al vietii, suntem conectati la DUMNEZEU prin radacina chakrei 7(chakra lotusului celor o mie de petale), seva de viata-duh sfant care curge de la radacina prin trunchi-templu de viata, si fructele pomului vietii, rodul creatiei proprii-fructele propriei cunoasteri-experiente de viata.
se poate simti aceasta forta divina daca se renunta la cenzura pseudointelectuala a egoului, pentru ca trairea -simtirea experientei mistice se patrunde nivelul de constienta, si ulterior omul sa experimenteze constientizarea momentului trait.
am sa vorbesc despre clarvedere, capacitate PE CARE TOATA LUMEA O ARE, si o manifesta clipa de clipa- INSA NU O CONSTIENTIZEAZA- pe adresa de pe fb data de Lucia Mirela. asa voi evita orice replica, gen "capcaunul style". cine doreste intr-adevar sa cunoasca aceasta realitate, sa contacteze Lucia Mirela.
3x3 spune:
conexiunile energetice intre lumea energetica si lumea fizica, a perceptiei fizice, se face in functie de intensitatea emotionala investita in subiectul din vis. cele mai vii conexiuni emotionale sunt pastrate din perioada tanara, si frumoasa a personajului.
dincolo aspectul fizic nu are nici o importanta. de exemplu, sa imi isi puna intrebarea, cei care sunt obezi, superobezi, daca se viseaza obezi...nu exista asa ceva! cei care pierd o mana sau picior, se viseaza cu mana si picior...realitatea de dincolo este realitatea emotionala, pentru o persoana de aici!
Exclusive spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 3x3 [...]realitatea de dincolo este realitatea emotionala, pentru o persoana de aici! |
Aseara am terminat de citit "Part of the Change" by Neale Donald Walsch http://www.scribd.com/doc/8615843/Part-of-the-Change-eBook (mai corect ar fi: I finished skimming the book, ptr. ca am citit cu viteza luminii :)
El spune ca PENTRU A VEDEA LUCRURILE ASA CUM NE DORIM SA LE VEDEM, NOI TREBUIE SA LE TRANSFORMAM PRIN PUTEREA VIZIUNII NOASTRE
cu alte cuvinte
Cu puterea gandurilor noastre (viziune prin imagerie ghidata), ne putem crea realitatea noastra de aici, realitatea pe care o vedem in jurul nostru.
Mi-a placut de asemenea si definitia lui:
Spiritual Discipline= is about practicing a new way of BEING that requires commitment (devotion), discipline, practice.
El spunea ca pentru a ajunge la aceast contact spiritual cu noi insine, se poate prin mai multe cai - meditatie, yoga, Dahn Hak, drumming (batut de tobe - btw, Sandra merge periodic si la drumming :-), citit de carti inspirationale, etc, etc, orice lucru pe care il faci din suflet, in care iti depui toate emotiile (mi-a placut si cum a spus el ca feelings=energies)si pe care il practici cu devotament, ca pe un ritual.
De ex. in cazul meu ar fi ca de cand mama mea a fost diagnosticata cu cancer, am inceput sa fac regular fasting - o data pe saptamana, lunea, nu mananc de loc, ci doar beau apa. Fac acest lucru cu devotament de aprox. 6 ani si repet, nu din motive superficiale precum o dorinta de a arata mai 'bine' ci din motivul de a-i da corpului un ragaz fiziologic si a-l ajuta sa se curete de toxine/celule canceroase/etc. precum si de emotii negative. Cum spunea Paul Bragg in The Miracle of Fasting: Our bodies are self-cleaning, self-healing, and self-rejuvenating - numai sa le dam noi sansa.
Cred ca fiecare dintre noi isi poate schimba viata = realitatea.
Totul e sa incepem cu acel ceva pe care il consideram ADEVAR si caruia putem sa ne dedicam cu pasiune. And don't forget:
"YOUR TRUTH MEANS NOTHING UNTIL YOU LIVE IT" - Neale Donald Walsch
Revin ca sa va spun ca am sa adaug la lista de carti de la clubul nostru de pe FB si alte inspirational books recomandate de catre Neale Donald Walsch (nu stiu daca pot fi gasite in romaneste sau online ... dar ptr. omul cu vointa, orice lucru-i cu putinta :)
3x3 spune:
imi cer scuze ca nu am scris timp atat de indelungat.laptopul si computerul meu de birou s-au ars, iar eu era sa ajung in urgenta. imi pare rau de cei ce mi-au scris , pentru ca s-a pierdut toate informatia de pe calculatorul de birou. imi cer scuze celor ce nu au am apucat sa scriu, pentru ca nu mai stiu adresele sa raspund.
exclusive, am sa iti cer permisiunea sa iau bucata cu bucata ultimul tau mesaj si sa il transpun in experienta mistica. pentru ca vorbesti despre imagerie, despre puterea gandului, etc...cand intrii in domeniul psi, lucrurile sunt foarte clar stabilite din punct de vedere psihologic. din punct de vedere al realitatii TREIMII SFINTE, CARE ESTE OMUL, nu poti privi- simti, intelege planul psihic doar ca o reflectare a realitatii om la nivelul planului fizic, pentru ca OMUL TREIME SFANTA ESTE fizic, spiritual-energie- transcedental-samanta divina. extinderea acestei realitati la nivel spiritual si transcedental, dezvaluie un proces care este mult diferit ca instrument si functie privit din perspectiva experientei mistice. ce se intampla cu aceasta manifestare in celelalte planuri?
light spune:
Ieri dimineata chiar inainte de trezire am avut un vis scurt dar extraordinar de frumos. Eram in mijlocul naturii, in fata mea se inaltau munti semeti printre norisori de ceata. Spectacolul culorilor este de nedescris. Chiar in centru, printre munti si ceata, printre amestecul de culori : verde, violet, portocaliu, alb-cenusiu (de la norii de ceata) iesise soarele cu o lumina alba, calda, blanda. Prima intentie a fost sa caut aparatul foto ca sa imortalizez ceea ce vedeam. Era atat de frumos incat nu ma puteam abtine sa nu fotografiez. Insa brusc m-am gandit ca nu-mi mai trebuie niciun aparat, am simtit nevoia de a ma aseza jos, pe pamant si de a contempla natura aceea minunata.
my deviantArt GalleryUna Pe Zi de Victor
3x3 spune:
am propus sa scriem pe fb, rugaciuni, pentru toti cei care au nevoie de suport. este un dialog deschis, de inima. ieri am scris acolo o rugaciune pentru o persoana cu cancer. in noaptea ce a urmat, am avut un vis. inainte de a asterne visul, am sa va dau un link, in care Inelia, povesteste ceva foarte interesant. ceea ce se intampla in realitate vine completat prin mesajele din vis.
http://www.youtube.com/watch?v=kmzqnvmjenw
(pe la 47 minute)
link-ul este cu subtitrare in romaneste. la un moment dat, in interviu Inelia povesteste cum un domn, invitat la petrecerea mamei ei, s-a vindecat de o boala incurabila. Inelia a avut un vis, in felul urmator: a intrat intr-o camera, unde a intalnit pe un scaun o entitate. simtea raul fata de acea entitate. s-au privit reciproc, si a simtit la un moment dat, ca prin ea curge iubire, o infinita iubire. s-a trezit. s-a intrebat ce s-a intamplat cu barbatul acela. o prietena a ei, a avut un vis, pe care stia ca trebuie sa i-l spuna Ineliei. in vis, a intrat intr-o camera, de unde cineva plecase si luase orice urma energetica, personala. camera era "goala" energetic. curata. a fost feed-backul vindecarii facute fata de persoana cu boala incurabila. raul, boala a fost personalizata in imaginea unei persoane. Inelia, a vazut in vis raul care sustinea si genera boala incurabila, ca entitatea. dupa eliberare prin iubire, raul a fost inlaturat si camera, curata. iar in realitate, omul cu boala incurabila a fost vindecat.
in visul meu, am intrat intr-o cladire, cu mai multe nivele. cladirea, era totusi curata. insa, peretii erau in colturi plini de oua de viermi,oualele erau albe.gandacii, viermii, oua albe crescute in grup, cuib ce se extindea spre locurile curate, sanatoase ale peretilor. am iesit pe hol, chiar curat, luminat, insa am vazut cum oualele gandacilor de pe pereti se inmulteau cu repeziciune. am vazut cum persoane incercau sa ajute sa intretina cladirea, sa intretinainteriorul curat. insa nu puteau face nimic impotriva acelor oua de viermi care mancau peretii.am zis tuturor celor de acolo, sa iasa, repede, afara din cladire. oualele se inmulteau inimaginabil de repede. la un moment dat, au devenit o entitate, creatura. nu m-am uitat inapoi. am stiu ca se transforma ca sa alerge dupa mine. am coborat scarile in fuga.am ajuns pe un hol, si nici o camera nu avea deschidere spre afara. dupa ce am verificat cateva camere alergand pe holul lung, inchis, insa luminat, am zarit o camera intunecata, in care de fapt traia o femeie. femeia era parca imbracata intr-un nor negru. nu puteai vedea viata, si umbra. da , parea ca o umbra, decat ca un corp.avea usa intredeschisa inspre afara, insa nu putea iesi afara.. am strigat, afara, iesi afara. nu se putea misca. am iesit in fuga afara, creatura dupa mine, si la un moment dat, fuga s-a transformat in zbor, direct pe verticala. am simtit doar cum creatura a incercat sa muste din mine. insa nu a putut sa ma prinda. am alergat in sus cat am putut apoi, m-am lasat la pamant intr-un loc anume cu cladiri si pomi. m-am trezit cu imaginea aceea de fuga. si mi-am dat seama ca ceea ce am vazut in vis, a fost ceea ce se intampla in trupul templul doamnei cu cancer. oualele de viermi, care ii mancau peretii templului, trupului, extinzandu-se, sufocand femeia, de viata, vitalitate. cand am realizat asta, am inchis ochii si am refacut scenariul din vis. am intrat in cladire, am cerut in numele DOMNULUI, sa se faca lucrarea de LUMINA CURATENIE IN TEMPLU. am intrat in primul rand in camera unde era femeia. am deschis usile, , am lasat lumina sa patrunda INTUNERICUL. am facut crucea in numele SFINTEI TREIMI, si am imbracat femeia in cocon de lumina divina, in numele DOMNULUI Iisus, sa ii dea duh de viata. am vazut si lasat ingerii persoanei aceleia cum au ramas cu ea. apoi am plecat pe culoar inapoi, catre camerele pe care le-am vazut infestate de viermi si oua. gandul imi era la DOMNUL DUMNEZEU, si am inceput rugaciunea, am cerut DOMNULUI sa aibe iubire si mila, sa aduca viata in templul suferind si incarcat de raul care napadise templul. am vazut cum cuiburile de oua de viermi dispar, se dizolva in lumina, apoi am vazut cum culoarele devin curate, luminate, si imbracate in alb. am vazut cum peretii se deschid cerului, si lumina soarelui incalzea peretii templului. m-am intors in camera unde era femeia, imbracata in cocon de lumina si pazita de cei doi ingeri. am scos-o afara, si am cerut ingerilor ei sa o inalte in lumina soarelui. eu am ramas, si ea s=a inaltat cu ingerii ei, de o parte si de alta, in soarele divin, in soarele dadator de viata. am deschis ochii. AMIN.
inca ceva. de cateva zile, doua sau trei saptamani, am inceput sa citesc biblia. pana cum nu eram in stare sa citesc. nu puteam citi, nu puteam intelege. acum , citesc cu atata usurinta, si vad, totul ca o realitate in fata ochilor mintii. si vad, dincolo de cuvinte, vad sensul, mesajul din cuvinte. ma uimeste permanent. si de cand citesc, am vise foarte vivide. visul tocmai relatat este avut dupa ce am citit din evanghelia lui Marcu.
3x3 spune:
singura mea slabiciune, a fost ca nu am avut prezenta de spirit sa invoc numele DOMNULUI, iar eu sa devin canal de gratie divina, ca IN ACEL MOMENT, din vis, DUMNEZEU SA LUCREZE IN TEMPLUL DOAMNEI BOLNAVE DE CANCER. am fugit (raspunsul egoului) de frica invaziei acelor viermi. recunosc, am fost slaba, insa am avut prezenta de spirit sa vad legatura dintre vis si mesajul din realitate, pentru a reface visul in spiritul legii divine, sa cer sa devin canal de gratie divina si DUMNEZEU sa aibe mila si iubire pentru doamna bolnava si sa vindece.
NUMAI DUMNEZEU VINDECA!
light spune:
Am inteles de la 3x3 ca sunt persoane care i-au trimis mesaj si nu inteleg care este treaba cu fb.Am spus mai demult, am creat un grup privat pe facebook (fb) unde discutam lejer fara interventii rautacioase sau interogatorii de genul "ce studii sau in ce calitate afirmi ca..." si in cadrul acestui grup am creat niste documente cu carti interesante, videoclipuri si alte informatii. Cine doreste ma gaseste aici:https://www.facebook.com/lucia.mireladar va rog sa specificati ca sunteti de pe dc.3x3 am uitat sa iti spun ca este extraordinar visul si experienta ta de dupa vis.
http://savitry.deviantart.com/gallery/" target="_blank">my deviantArt Galleryhttp://unapezidevictor.blogspot.com/" target="_blank">Una Pe Zi de Victor
3x3 spune:
daca corpul este TEMPLUL, IN CARE ALATURI DE DUHUL DE VIATA SI SUFLET SFANTA TREIMI DIVINA EXISTA , atunci, ce este psihicul? cat din activitatea psihica este realitate prezenta, apartine EGOULUI, autoritatii lui, si cat este activitate de "manifestare-reprezentare" a structurilor subtile ale templului?
egoul, ca factor de decizie si putere in planul fizic al templului treime sfanta, "lucreaza" doar cu ceea ce constientizeaza, cu restul de activitate mintala, ce se intampla? de unde vine? numai intr-un minut de activitate mintala trec mii de ganduri si imagini. iar cei plecati pe cale spirituala, cei ce fac yoga, de exemplu, incearca sa disciplineze mintea, ca sa nu mai o ia razna pe aratura.sa o aduca la tacere...iar cand iesi din buruienile mintii, egoul ajunge sa IL SIMTA, TRAIASCA pe DUMNEZEU.
sunt atat de incantata de dialogul de pe fb, unde fiecare a raspuns imediat, deschis si liber de orice teama de ridicol! acolo deja am ineput descrierea clarvederii...