LMA!!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***308***
Raspunsuri - Pagina 15
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Asa...eu zic ca emisiunea s-o lasam balta, un kkt comercial, acolo chiar era dresaj pur; da, or fi fost copii de 6-7 ani crizati, agresivi, de nestapanit; dar nu-mi zice mie ca s-a rezolvat problema ca a venit super nanny plina de reguli si rigiditate si s-a rezolvat situatia, sa fim seriosi, nici n-are sens sa dezbatem pe tema asta caci chiar e o aiureala cap-coada. Nu ma intereseaza ce ar putea face parintii aia in situatiile respective, ar fi trebuit sa-si dea seama ca nu e in regula cu mult timp inainte. .................................................... nu pot sa tot vad de-acum drobul de sare si sa ma tot gandesc la "reguli", "metode", "fermitate in aplicarea regulilor", "sa dam patriei buni cetateni" etc. |
Citind finalul postarii tale, constat ca am nimerit-o cu clasificarea aia americano-comunista
Da, si eu privind emisiunea aia cu super nanny aveam mari dubii ca va dura minunea si dupa ce va pleca nanny de acolo, cum prezentau ei ca (,) copilul e dresat, parintii sunt duri si toata lumea e fericita, inclusiv copilul dresat care nu se mai rupe de la gatul lui nanny
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ela78 spune:
citat din mesajul lui Gianina34 PS: tare-i bine ca macar o zi pe an sa fii buricul-pamanutui si sa te bage toata lumea in seama Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si zece luni |
O meriti din plin
Monnvas spune:
citat din mesajul lui pisigri Da, andiaroro, aici spun cu mina pe inima ca am gresit. Pentru ca nu am fost dispusa sa inteleg ca ce azi stie/face, miine nu mai stie/nu mai face. Mereu mi s-a parut ca e ceva, o incapatinare ascunsa, o dorinta de a face pe dos, de a se afirma ca individualitate. Numai ca imi lasa uneori senzatia ca tot ei isi face rau nu stiu cum...exemplu: De la circ avem o "bagheta magica"; atunci cind a invatat cum fac animalele, eu ii faceam abracadabra cu bagheta magica, o atingeam usor pe cap si ii ziceam "te transform in....pisica/magar/foca" etc. Si ea facea ca animalul respectiv si se prapadea de ris, ba uneori nici nu mai vroia sa iasa din pielea personajului ... Acum ne transforma ea pe noi "acacapaca" si jbang o bagheta in creier; vesnic devenim ori pisica, ori hipopotam (si habar nu avem cum face ultimul, asa ca m-am pus sa-i cind in the juuuuungle the quuuuiieeeet jungle, ca stie clipuletul de pe youtube). dar uneori vrea sa o transformam pe ea, si indiferent in ce spunem ca am transformat-o, fie tace, fie ne zice "nu spui!". Si mie mi-e greu sa pricep d ce cere sa jucam jocul asta daca de fapt....ea nu il joaca. http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Si mie mi-a luat mult timp sa pricep ca actiunile "lor" au alta logica decat a noastra. La faza asta cred ca intervine imitatia, "i wanna be like youuuuu", cum zice cantecul, adica de ce mami da cu bagheta si eu nu? Si de ce eu cant si mami nu?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
pisigri spune:
Pai da Monica, tu ai gasit pina la urma o metoda sa impaci pe toata lumea. Dar exista voci care spun ca tre sa taci si sa induri...si cu asta nu pot fi de acord
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Gianina34 spune:
stiti ce cadou am primit eu in avans?
primul wk in care micsu' a cerut incontinuu de mancare si a si mancat considerabil si consistent
a fost ceva de vis, ce mai relaxare pe capul meu auzi, sa dureze masa 10 minute maxim-maximorum 15 (in care am mai pierdut si timpul cu facutul sucului de portocale si sa nu stiu ce sa mai fac pana la ora de somn - ca apropos- de asta, noi respectam cu sfintenie de mici-micro-mici orele de masa si acum si cele de somn)
l-a masa de seara pe care am decalat-o cu juma de ora pe motiv de tipat incontinuu papa-papa i-am dat cateva guri si apoi a inceput scandalul de pe lume si nu pricepeam ce vrea, cand colo - nu vroia decat o lingurita sa poata sa manance singura
si nu ne-a necajit nici un mucusor nimic, si nu am fost mofturoase, si ne-am jucat frumos cu mami si tati, si am dansat, am pictat, am colorat, am spus povesti, am plimbat/imbracat/culcat ursuletii....
ilinca - a devenit pasionata de tom si jerry si toata ziua si chiar si noaptea(se mai trezeste cateodata in fundulet si spune pisi) incontinuu ar vrea desene animate cu pisi
bine, nu a fost detronat barney ca asta a fost si ramane favoritul favoritilor)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si zece luni
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Eu la volan sunt horror, mai ales cand greseste cineva nasol si mitocaneste. Si se intampla ca un dobitoc de shofer de camion face una groasa, mai sa urce pe mine...si ma enervez atat de rau ca incep sa urlu ca o nebuna...si numai dupa cateva secunde i-am dat seama, ca un ecou interior, ce am zis, caci pur si simplu nu constientizasem...vreti sa stiti ce mi-a iesit spontan pe gura? Ca pentru mine e momorabila...Ei, in culmea autenticitatii am urlat:"bai, imbecilule, sa-i sugi p@#a la ma-ta aia proasta!...Ca sigur are ma-ta p@##a!!!" Abia cand am vazut-o pe maica-mea cu ochii cat chiftelele am realizat ce am dat pe goarna:)))) |
Eu am comis una de-asta cu socrii pe locurile din spate. Au tacut tot drumul dupa aia.
Si inca eu "m-am lasat de shofat", conduce Costin, dar eu ma ocup cu injuraturile. Tre sa ma potolesc, dar mereu imi aduc aminte dupa ce faptul s-a consumat. (Bine, recunosc ca nu am un repertoriu asa bogat ca Ilinca )
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Gianina34 spune:
floricule - acum imi amintesc ca ai intrebat daca poti sa incepi sa-i dai ceva siropuri de imunitate
la ultima raceala care a avut-o am inceput sa-i dau imunorezistan junior si s-a vazut clar diferenta (evolutia ca timp si intensitate si necomplicarenii); i-am dat o saptamana apoi saptamana urmatoare propolis cu vitamina C si tot asa ma rotesc si acum cu saptamanile si dupa ce voi termina sticlutele astea vad ce combinatii mai fac pana iesim in primavara
am cam mers pe aratura, dar raspunsul meu este da
Gianina34 spune:
denisamada - cum vi se pare masina? (ca in fiecare dimineata imi aduc aminte de voi si tot ma tin sa va intreb - ca eu una parca ma simteam mai bine totusi in renault megan)
Ela78 spune:
Ah ce-mi place fraza asta a Ilincai "Deci e clar ca a fi "mana forte" nu e o garantie precum si a fi mai flexibil si mai "child oriented" nu inseamna ca "scapi hatzurile" si copiii ti se urca-n cap, dimpotriva", pacat ca n-o intelege si sotul meu
simonapro spune:
La multi ani, sa ai o viata senina si fericita alaturi de cei dragi!
GIANINA
Un brat de si multi
Pisik: iti transmit ganduri bune, sa fie mai usoara acomodarea
Ramona: Doamne ajuta sa fie bine!
Cat despre SuperNanny, n-am citit nimic, doar ce am vazut cateva faze la Tv, cand se difuza emisiunea, acum ceva timp.
Eu am cam acelasi principii ca ale deniseimada.
Luc a adormit bine la pranz, fara bocete, speram si la noapte sa repete figura
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)