1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Fetelor, ,

De vreo 3-4 saptamani am o problema (de fapt e mai veche, dar se mai ameliorase intre timp): la 2-3-4 zile ma . Nu mai stiu ce sa fac. O perioada m-a ajutat un ceai sau un supliment alimentar laxativ, pe care il luam o data, apoi cateva zile era ok si fara. De vreo saptamana, daca nu iau nimic, nu fac. Am deja 2 zile fara sa iau nimic si simt ca explodez . Fructe mananc, apa beau, miscare fac zilnic cel putin 5-6 km.
Dati-mi, rogu-va, o solutie ca nu mai stiu ce sa fac. Nu ma refer la vreun ceai sau medicament laxativ, ci la o solutie pe termen lung, care nu afecteaza organismul. Stiu, poate cer imposibilul, dar inca mai sper ca exista.
Multumesc si o zi buna in continuare.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Littlelight dimineata daca mananc lapte sau iaurt cu fulgi de ovaz nu mai am probleme.Ai incercat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Tecky,

Multumesc pentru pont . Pe astia nu i-am incercat (incercasem clasicele tarate). O sa pun fulgii in iaurt, fiindca laptele nu-mi place. Banuiesc ca se iau pe stomacul gol. Se mai poate mananca/bea ceva dupa? Cate linguri trebuie sa iau zilnic? E pe termen lung "tratamentul" asta, nu-i asa?

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin27 spune:

Buna fetelor!Am promis ca in fiecare zi voi fi aici si incerc sa ma tin de promisiune.Poate va par un pic cam dar sunt cam "nevorbita".Locuiesc in Italia(Milano)de 6 ani,aici nu am prea multi prieteni,pe aici toata lumea profita de toata lumea sau poate imi lipseste mie increderea in oameni...
Cu dieta cum va merge,acum vreau eu sa va incurajez pe voi,spre surprinderea mea eu am inceput chiar cu dreptul,ma simt foarte foarte bine.
Littelight sa stii ca si eu am avut dupa nastere aceeasi problema,si eu si fetita(pana la 5 luni facea kakuta doar cu supozitor)apoi ne-arecomandat medicul sa mancam prune 4-5 in fiecare seara pt mine si ea una.Cum nu gaseam prune proaspete am luat de cele uscate,le fierbeam un pic si beiam si zeama care o lasau.In cateva zile ne-am revenit amandoua dar am continuat timp de o luna iar acum suntemamandoua.
Pupici fetelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Va invit la

CAP 4

Bafta tuturor !

Mergi la inceput