1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata!

Nushulica am scris ieri o polologhie si am uitat sa iti spun BUN VENIT! Bine ai venit alaturi de noi si cu putina ambitie din partea ta si sustinere din partea noastra sper sa fii ca o felina pe plaja

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fetelor.

Andra, multumesc frumos pentru incurajari. Daaaaaaaa, ma bag la aceasta provocare, ramane stabilit, 2 kg pana pe 1 iunie. MACAR !

Littlelight, inca o data felicitari pt ambitie si schimbarea modului de viata. Nici la noi in casa nu se consuma prajeli, bauturi carbogazoase, mezeluri nici vorba, ne-au educat copiii . E adevarat, nici inainte nu consumam dar mai "scapam" una-alta. Da, ai dreptate, legat de toleranta, eu una sunt destul de necajita daca nu slabesc, nu am nevoie sa fiu pusa la colt, cred ca m-ar deranja putin acest lucru. Prefer o vorba de incurajare decat sa fiu certata, chiar si virtual.

Ma intorc la trebi, spor in continuare si toate cele bune, dragelor, papaaaaaaaaa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin27 spune:

Buna fetelor!Am avut o surpriza placuta deschizand netul,am constatat cu mare placere ce multe incurajari si mesaje de bun venit am primit.Ieri daca nu eram destul de decisa ce,cum si cand sa incep,astazi sunt decisa ca asta e momentul.Am ajuns de la cumparaturi acum juma de ora:doar carne de pui,curcan,peste,salata multa,varza,castraveti,iaurtele dietetice.Am mare noroc cu sotul meu care ma sustine in tot ceea ce vreau sa fac.Sa vedem cum ne-om descurca...Doamne ajuta...Vreau din toata inima sa ma alatur voua si in fiecare zi de marti sa pot fi mandra de mine(si de voi)si sa ma pot prezenta la "raport" cu mare satisfactie.PupiciVoi incerca ca in fiecarezi sa fiu alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bravo [b]aylin[/b,e un inceput bun ca ai facut cumparaturi dietetice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

In nesimtirea mea , am uitat sa urez "bun venit" fetelor care s-au alaturat gastii noastre: Nushulica si aylin27. O fac acum cu toate scuzele de rigoare si cu speranta ca vom fi alaturi pana la atingerea target-ului fiecareia dintre noi si chiar dupa, cu impresii de mentinere a greutatii.

Dani,
Am niste sugestii, sper sa nu deranjeze:
1. Propun ca fetele care n-au mai dat demult raportul si nu-si manifesta expres dorinta de a mai ramane alaturi de noi, sa fie sterse din lista, pentru ca e clar ca nu mai sunt interesate de subiect.
2. Pentru a-ti fi mai usor, la deschiderea unui nou capitol, sa preiei numai ultima parte a listei, eventual sa scrii pe o coloana greutatea de inceput a fiecareia (cine vrea sa vada parcursul uneia/unora dintre fete, o poate face accesand capitolele anterioare).
Scuze daca cumva ideile mele par radicale sau dau batai de cap in aplicare (cazuri in care se poate trece cu vederea peste ele ).

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Hristos a inviat!
dragele mele, am zis ca aman "operatiunea" slabit pt ca inca alptez si nu reusesc sa ma ...abtin de la mancare , insa am tinut post in saptamana mare, am mancat multa salata de paste si putina ciorba, cate o felie mica din bunatatile de paste si ieri m-am cantari
ce sa va spun!!! am slabit 1 kgieeeeeeeeee am 71 kg, inca sunt la numarul 7 insa luna asta sper sa ajung la numaratoarea cu 6
va pupacesc si va doresc in continuare rabdare si vointa in lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor si multumesc frumos pt primire si sustinere!

aylinsunt si eu alaturi de tine in lupta asta crancena impotriva kg,hai ca trebuie sa reusim noi!!!

andra smultumesc ca esti alaturi de mine dar daca mananc ca azi sigur nu mai ajung eu felinadeci am inceput nasol dieta,dar na mi-a fost pofta de o friptura de purcel la ceaunmaine kefir si salata

mariiibravo,felicitari!e super 1kg mai ales ca a fost si pastelepupici lui pit

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Hristos a inviat!
dragele mele, am zis ca aman "operatiunea" slabit pt ca inca alptez si nu reusesc sa ma ...abtin de la mancare , insa am tinut post in saptamana mare, am mancat multa salata de paste si putina ciorba, cate o felie mica din bunatatile de paste si ieri m-am cantari
ce sa va spun!!! am slabit 1 kgieeeeeeeeee am 71 kg, inca sunt la numarul 7 insa luna asta sper sa ajung la numaratoarea cu 6
va pupacesc si va doresc in continuare rabdare si vointa in lupta cu kg

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
http://www.autismromania.ro/ Doneaza 2€ cu un SMS la 877

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Bravo Mari!!! Felicitari, e visul oricarei femei sa slabeasca de sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin27 spune:

Buna fetelor!
Stiti ce fac cam de o ora si ceva....?(Profit de faptul ca micuta mea doarme)si am luat tot topicul de la capat si v-am urmarit discutiile si evolutiile.Deja am inceput sa va cunosc un pic...sunt surprinsa de evolutiile voastre,vad ca ati dat jos un numar bunicel de kg.Cred ca este o terapie reala(pana acum nu prea credeam in asta)slabitul in grup,nici nu va imaginati cam cat m-ati motivat...Sunt foarte optimista si vreu sa cred cu tarie ca pana la 1 august cele 20 de kg nu vor mai fi,am de gand sa muncesc pt asta nu doar....Pt o eventuala listuta,marti 26.04.2011 aveam 93,5,martea ce vine vreu sa ma prezint cu ceva in minus...promit.Dupa o prima zi de dieta ma simt excelent...tare mi-as dori sa fiu asa si dupa 3 luni.
NUSHULICA ai inceput deja?Noi doua se pare ca suntem cele mai noi,suntem la inceput si ar trebui sa slabim usor...ce zici,vom fi noi in capul listei?
Multumesc tuturor pt urarile de bun venit ,imi doresc sa devenim prietene
PUPICI VOUA SI MICUTILOR(care aveti)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mykaa spune:

Andra multumesc de incurajare, o draguta ca de obicei!
Bine ati venit nushulica si aylin! Si da e adevarat, conteaza foarte mult sa ai cu cine sa vorbesti despre problemele cu greutatea! Eu te inteleg foarte bine!Eu in sarcina am luat 22,5 kg si in primele luni nu am dat jos mai nimic!!!!Am plecat de la 67 si am ajuns la 89,5, iar dupa ce am nascut aveam fix 86!!! Si asa am stat foarte muuult timp! Acum am 75-76 si mai am de dat cam 10 dar sper ca macar pana in iunie, cand fetita mea va face un an sa am 70! Va pup pe toate si spor la slabit!

Mergi la inceput