Mar-Apr 2011(158)Bravo bb_yasmi!!Bravo wmagnolia!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Ia te uita! Nu am intrat si eu de 2 zile si mare minune!!!

FELICITARI LAVI SI MULTA SANATATE BEBE LUCAS EDUARD.

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) siin 32s cu Eduard Andrei

AMR 7 sapt MAX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

felicitari bbyasmi
felicitari wmagnolia

sa aveti bebei sanatosi si papaciosi refacere rapida va doresc

felicitari strumph, sa fiti fericiti si frumosi la suflet ca acum

si am admirat si pozele cu bebi ..ce se inmultesc minunile mici..sunt toti/toate niste papusele..

va multumesc pentru mesaje..am zis ca intru mai rar ca am o stare de stat in butoi..dar nu puteam sa nu le felicit pe fete..

am fost azi la spital iar pt monitorizari, ei zic ca e bine..si sa mai asteptam..luni o sa-l sun si pe doctorul meu..va multumesc pt sfaturi, dar cu cezariana nu decid eu ci medicul, ma gandesc ca daca era cazul ma baga deja in operatie..deci nu e hotararea mea..ca eu cred ca o scoteam pana acum..stiu si eu ca e la termen..
si cred ca m-ati inteles putin gresit..de fapt poate nu m-am exprimat eu prea coerent ca eram cam varza..nu de greutate imi fac eu grija..ci de masuratorile care indica tot mai accentuat de la o saptamana la alta retardul in crestere..si dintre toate ca sa fie stresul mai mare..la caput e cea mai mare diferenta..si daca ma apuc sa citesc e asociat cu o multime de boli si malformatii..si etc etc mai bine nu mai zic.. si bradicadrdia asta care e scaderea pulsului..apropo pisucmic, nu stiu cat e de severa ca a doua oara n-am mai intalnit-o la monitorizarile ulterioare..Doamne Ajuta..dar cand eram la control si ii asculta bataile inimiii de vreo 2-3 ori a picat de tot pulsul..adica era liniuta orizontala..si pauza..nimic..si iar relua incet bum bum..cred ca de aceea s-a speriat si doctorul..
si cu tot optimismul meu nu pot sa alung pe cele rele din minte..cred ca ma intelegeti voi..
zilele astea mi-am reamintit de spital..si am vazut nasteri si bebei abia scosi..si doctori, asistente, moase...si parca am intrat in atmosfera.. s-au purtat toti f frumos..

mandreac si catank, ca parca voi sunteti cu eliasul..f f cald in maternitate..aveti grija in bagaj sa va puneti ceva f subtire..eu simteam efectiv ca ma sufoc..

va pup dulce

mami de Vlad 09.04.2009 si s38 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mikiiiiiiiiiiiiimulte imbratisari
si multa credinta
roaga-te mult si va fi bine

si eu sunt putin suparata
ca una dintre nasici mici
adica o fetita de gradi
care a fost la ziua antoniei
sambata trecuta
a facut acum, SCARLATINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
eu nu am facut si nici antonia
sunt cam suparata
ca se manifesta destul de aiurea
cu febra f mare
etc
offfffffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Miki, scumpa, hai ca va fi bine totul, sunt sigura!Daca era ceva grav doctorul ar fi decis ceva de urgenta. Pup tare si Doamne Ajuta sa fie totul ok.
Lavi, ce frumos! SI eu pe Mati l-am nascut tot in 2 ore, din care doar o ora jumate am avut dureri mari...dar au fost mari si le-am resimtit destul de hmmm.Cate kg ai pierdut? Ai reusit sa te cantaresti??/Abia astept sa vad pozele cu Lucas.
Roxy, eu as fi vrut epi la a doua, dar nu mi-au pus m-au dus cu zaharelul si cum a mers si foarte repede nu au mai considerat necesar...Desi spuneam la un moment dat ca parca a fost mai bine fara anestezie si ca multumire si ca stare fizica...
Si eu am mai pierdut din dop azi, iar dimi aveam ceva rozaliu iar pe chilot...Marti merg si eu in sfarsit la dr sa vad care-i treaba. Sper sa fie totul ok, col pregatit, as vrea sa ma programeze in martie undeva, la inceput, chiar si 1 martie... David e deja ok si astept sa termin si eu sincer, burtica mi-e deja maaaare
Scrish, e micutza burti...si daca spui ca in realitate e si mai mica...apai e clar...Imi place mult aerul pe care-l ai in camasutza aceea largutza
Deea, te inteleg ...ooof, cred ca gelozia apare la orice varsta, nu tine cont sin pacate. trebuie sa fim foarte atente...
Dorinutza, hai incet incet le faci, maine odihnita vei vedea mai roz situatia
Catank scumpa, succes in continuare la invatat!
Cami, uuuf, nasol cu scarlatina, asta e mai uritica, sper sa nu fi luat nimic niciuna dintre oi. Doamne AJuta!!! Toate sarcinile m-am temut de bolile astea molipsitoare...

Am vazut dulcetzelele de fete de Madutza si Rhyanna, wow, ce pot sa zic, sunt minunate, dulci, calde
Astept camera strumpfitzei de Strumphi si motanelului de Pisuc

Ah, sa nu uit de Viss, un mesaj optimist si wow ce pui mari ai la greutatea pe care ai luat-o. bravo mami, ai facut treaba buna!
si ma bucur ca ti-a trecut raul, voma, ec.
Si eu sunt cam cu greturi asa...data peste cap...nu stiu de ce.

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am vazut-o si pe Medeea, ai o burtica super si tu arati foarte bine. N-am putut sa nu remarc peretele cu opere de arta. Minunat!!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

gata..am facut si nani..scum oare ce sa mai fac..e urat sa fii singur in casa..si parca de ordine nu am chef..

am papat o inghetata pe bat..si acum imi este foame..oare ce sa mananc:))

vreoiam sa va povestesc ca am facut,ansamblat, acum cateva zile patutul de bebe de care Tudor nu cred ca isi mai aduce aminte f multe, ca noi l-am pus in pat de om mare (90/200) de pe la un an..eci a trecut ceva timp de atunci si cred ca era prea mic sa isi mai aduca acum aminte de el..oricum.l-am montat in camera ca sa se obisnuiasca cu el si a tot vreut sa urce in el, sa puna jucarii..dar i0am zis timp de 3 zile ca nu este voie ca acolo o sa stea surioara lui..si a inteles..vad ca dacaiau totul pas cu pas incet gelozia poate mai scade atunci cand o sa vin cu prichindica acaa:)

fetele care au sau sunt la al doilea copil cu diferenta de varsta cam de 2 ani..ce sfaturi imi mai dati? k eu de asta am frica cea mai mare..de o gelozie prea mare a lui Tudor..

yasmi..am plans si eu citind ca tu plangi:P ma bucur ca esti bine!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

roxy, simo

yasmi, cred ca ne ai incarcat pe toate cu optimism daca la cateva ore dupa nastere ai postat pe forum asteptam poze!!!!!!

shtrumph, hai si tu cu poze ca nu mai am rabdare

pisuc felicitari pentru achizitii! si noi am avut aceeasi problema cu canapeaua extensibila, ti-am mai spus mai demult, la noi singura care a mers a fost modelul lyksele...btw ai Pm

miki, mult curaj! sunt convinsa ca pana la urma totul o sa fie bine, daca era sa fie intr-adevar o problema grava ma gandesc ca pana acum iti faceau deja cezariana....asa ca ne ramane speranta da? tare!

happy, tu ce noutati ai? cum a fost ieri la control?

Luca, AMR 8 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

laurici..eu zic sa suni pe cineva legat de durerea la san...poate trebuie masat cumva...nu sta cu durerea..ia o nospa sa te calmezi..suna un dr! si pune comprese ca nu au cum sa strice..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12.03.09 si de fluturas de 32+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adri28 spune:

SALUT burticilor!!!
In primul rand felicitari Yasmi si Magnolia , sa va traiasca bebicii sa fie sanatori si pentru voi refacere rapida!!!!!!!!1
In legatura cu durerea de san, sa sti ca si eu am avut o perioada acu vre-0 2 sapt cand ma durea si pe mine, destul de tare sanul (cel drept) si numai intr-o singura regiune, nu era rosu, nu era mai cald, nu pulsa ; a trecut insa spontan desi a durat ceva....sper sa fie la fel si la tine!!!

S31 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

FELICITARI yasmi si magnolia.si pentru bebei multe .

MARIA ; ANDREI si STEFAN 34+ s
AMR 3.5 sapt

Mergi la inceput