Mar-Apr 2011(158)Bravo bb_yasmi!!Bravo wmagnolia!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dis de dimineata ,
M-am delectat cu pozicile puse de voi, vai ce mamica frumoasa si ce bebic super vad acolo:). Strumphy, nu mai vorbesc despre camera bebelinei, este superba!
Viss: mi-a mai trecut un p[ic starea, acum ca vad ce mi se mai aranjeaza si mie lucrurile prin casa si le gasesc loc. Dupa cum ziceam, eram ca in povestea cu drobul de sare. Tare frumos scrii si m-a umflat rasul la faza cu piciorul care nu mai intra..si la cautatul de ceva de care sa ne tragem cand ne ridicam- exact asa sunt si eu. Caut o macara sa ma ridice din pat sau de pe canapea . In ultimile zile am fost mai greoaie, pentru ca am mancat mai mult. Mi-a dat d-na dr niste pastile pt stomac si cred ca mi-au facut tare bine pt ca nu am mai avut seara durere in capul pieptului si nici arsuri, asa ca am mancat destul de mult. Insa daca sunt mai cumpatata, nu ma mai simt asa pleznind ca un zeppelin .
Peste 2 saptamani merg la eco, si mi se pare atat de mult pana atunci...
Sa aveti o duminica frumoasa!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata dragele mele!
Vad ca mai nou, de cand sunt in concediu, mereu ma ia cineva la matinalitate
Desi ca de obicei duminica sunt harnica sa-mi schimb semnatura!
Strumphi, imi place asa mult camera, e dulce foc! I-am aratat-o si sotului meu si tare ne-a placut!
Lavi, eu nu vad nicio poza, am dat refresh, am crezut ca am dat in orbul gainilor! Dar nu e si nu e! Le mai pui o data?
Ne ducem sa mai masuram camera sa vedem ce facem cu canapeluta. Camera noastra va fi gata dupa marti incolo, azi ne aduce maobila si marti ne-o monteaza. Apoi vin detaliile

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si o cafea !!!

Haideti , nu a mai nascut nimeni? Trebuie sa am activitate daca tot nu dorm de la 5 stau cu ochii in tavan...am tras si matza de coada(zebra) sa imi cante un cantecel de leagan poate poate adorm la loc ..naa... de unde atata somn ? Cred ca am emotii ca ma duc la ziua socarei si la hotel/restaurant de 11 stele si nu stiu cum o sa dau cu ce mi-am cumparat de imbracat si incaltat vai ce de griji pe mine

Deci dupa cum spuneam am tras si matza de coada si nimic ... am stat in pat, ma gandeam, ma foiam, mi-am mangaiat burtica , m-am jucat cu bubulina... cred ca statea cu fundicu in sus ca avea scos o galma mare in afara chiar sub pipeptul meu si a inceput sa dea din picioare si exact la coastele mele, dar mami nu se supara, mami o iubeste si daca se misca mult si e vioaie, mami e cea mai fericita ca stie ca ea e bine

Catank, vad ca tot la 2 te-ai culcat... bat-o vina de COLA ma gandesc ca deja esti fresh si in picioare, am dreptate?

Monas , super bine ai facut ieri ca ai iesit din casa la shoppinguiala, chit ca nu pentru tine, o gura de aer curat face bine la moral si nu numai de ce crezi ca eu toata ziua mi-s prin cartier ? sa nu stau numai in casa ca innebunesc... mai als cand iese soarele e eveniment mare la Londra si trebuie sa profit cat pot de el, ca niciodata nu stii cat tine minunea Abia astept sa vad si eu camera bubulinilor tai multumesc de aprecieri

Pisuc , deci a fost apreciata si de sot camera abia astept sa puneti si voi la punct camera bubulinului si sa ne-o arati Imi place Amr ul tau

Hai ca mai bag cateva cereale cu lapte si mai revin, daca mai e cineva online la ora asta intr-o duminica dimineata

Cerealele in castron si laptele in casa, s-a inteles da ? asa mananc eu cerealele, rade si Nick de mine

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

FELICITARI YASMY SI WMAGNOLIA
Bine ai venit pe lume bebe Lucas Eduard!!!
Bun venit pe lume Rebeca!!!
Io m-am supalat . De ce toata lumea vede pozele Lavinei si numai io nu le gasesc, uh? uh? uh? VLEAUUUUU SI IOOOOO . Hocus-pocus, preparatus ...

Mai, Strumfy , m-am tras de urechi atat ca le-am facut de magar . O sa o anunt pe Simonacip ( daca mai are acelasi nr ... ia chiar sa o intreb ) cand ma internez si cand voi naste.
Trebuie sa spun ca e SUPERBISIMA camera bubulinei . Chiar ca face cu okiul sa te cuibaresti acolo . Atat de cald si de elegant si de frumos ... o placere sa admiri asa gust desavarsit. Bravo! NOTA 10!

Uof, miki , cat de bine te inteleg . Tare greu trece timpul stiind ca ceva poate fi in neregula. Trebuie sa fie bine, da?

Simo ca nu te-am mai de mult. Si acum imi vine sa cand imi amintesc de tine si de Cleo cu uleiul de ricin . Hai mami, mult a fost , putin mai e ...
Apropo, mai ai acelasi nr. de tel cu 185 la final ? Ca daca da voi trimite un mesager al pacii catre tine cu ravas in cioc , sa anunt si io marea veste
Poate nastem in aceiasi zi ? Ne facem colege de nascare ?
Ah si abia astept sa va vad in formatie completa , cu sis , cu copii, vesele si frumoase cum va stiu
de fapt de o fi sa nastem in aceiasi zi nu cred ca e tocmai indicat sa te deranjez cu sms. Lasa ca vedem noi...

Viss, Monas - stiti cum se spune? Nu-ti da D-zeu mai mult decat poti duce . Va fi f bineeee!

Catank sa-ti fie de bine .Tare ai fost!

Azaz ce copiiiii frumosi! Sa-ti traiasca sanatosi! Ma uitam la poza in care dorm ei impreuna si asa deodata mi-a venit pofta de nascare . Ce frumos! Stiu ca e si greu dar in momente din astea uiti totul si timpul pare sa stea in loc.

Apropo de gelozie si de probleme iscate intre bb1 si bb2 ... asta ma macina cel mai mult si pe mine . Imi doresc tare mult sa nu sufere Andra, sa gasesc calea ideala sa fie totul bine. Cu D-zeu inainte! Tot citesc carti , tot incerc sa-mi imaginez tot felul de scenarii dar cred ca pana la urma tot realitatea ne invata cel mai bine cum trebuie sa actionam. Oricum cred ca trebuie multa prudenta si sa incercam sa privim si din punctul lor de vedere.
Chiar citeam la un mom dat o asociere - cum ar fi sa vina sotul intr-o buna zi acasa cu o alta femeie si sa zica " uite, de acum ea va locui cu noi, nu-ti fa griji ca eu te iubesc la fel de mult si totul va fi bine, vom sta toti impreuna si ne vom simti extraordinar" Poate un pic prea mult, un exercitiu de imaginatie cam extrem dar cred ca si ei sunt f fragili si nici nu ne putem imagina cum interpreteaza ei si vad din unghiul lor anumite gesturi si vorbe.
Hai ca m-am intins

Gata, fug , vreau sa ma duc cu mandra la biserica, sa o impartasesc, sa ma spovedesc si eu. Oare de ce-mi tremura pampersu' la ?

Un pt fiecare! O duminica frumoasa si numai vesti bune!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Neata la toata lumea. Inca sunt chioara de somn ca am dormit pana la 9 si a fost asa de bine. In week sunt zilele mele de leneveala ca se trezeste sotzul o data cu copii si sta cu ei si le da sa haleasca iar eu fac nani cat de mult pot ca dupa aia nu se stie niciodata. Culmea este ca pot.
Vreu si eu contul comuin de la picasa ca sa pun poze acolo. Cine mi-l trimite pe PM?

MARIA ; ANDREI si STEFAN 35+ s
AMR 3 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

am venit sa vad daca a mai nascut cineva

bb_yasmi unde ai pus poze? ca vreau si eu sa vad.

strumphitza nici la tine nu vad pozele.

hai fetelor nu le mai stergeti.

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Roxy ce putin mai ai!!! Nu-mi vine sa cred cati bebei vin!
Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

MsBB, bravos..ai aparut si tu din ceata vezi sa nu dispari iar vezi ca pe docs in contul comun gasesti mai multe nr de teelfon daca simona o fi sa nasca in aceeasi zi cu tine , mai ia un nr si eu am nr de ro si poti sa trimit sms ca sa le spun la fete, il tin in roaming si daca imi dai sms nu ma costa nimic, numai pe tine sa-l trimiti pot sa-ti dau si nr de Uk dar ala e mai scump duamna, scump
ma bucur ca iti place camera bubulinei, doar ai vazut ca am tras zebra de coada azi dimineata, asa tare imi place

azaz, iti trimit eu acusi PM cu datele alea de-ti trebuie pentru contul comun

roxy, iar citesti pe diagonala ... am pus link la contul meu de picasa cu camera bubulinei , ca sunt multe si nu am mai vrut sa incarc memoria la contul comun, cauta la pagina 14 la acest capitol la primul mesaj al meu de pe pagina aia si vezi acolo ca am dat link , scrie camera bubulinei in purpuriu

Edit : azaz, nu ai activat PM, nu pot sa iti trimit cont si parola... activeaza-ti PM ul si apoi iti trimit . Cauta pe prima pagina sunt instructiuni cum sa faci sa activezi PM
_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

strumphitza am vazut pozele, gata este foarte frumoasa camera, foarte frumos ai aranjat

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

azaz ai 2 puiuti frumosi foc. cand o veni si al 3-lea....

pisuc

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput