Mar-Apr 2011(158)Bravo bb_yasmi!!Bravo wmagnolia!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

strumphy incercam sa o ''tachinez'' pe madutzadoar.

Hai fugi la somn, ai muncit destul...mai este si maine o zi!!!
Ai grija de tine, si nu mai exagera cu statul la bucatarie si alte ''roboteli''.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

ce roboteli la ora asta ? e trecut de 10 si aici, destul de tarziu, mai ales ca eu mi-s treaza de pe la 5 azi nika nici o roboteala, maine ma duc la ziua soacrei, tre sa fiu fresh sa dau bine in poza , nu ca in seara asta poza in oglinda cu ditamai burtoiul si pleostita de oboseala si somn

apropo de jucarii ca am uitat sa iti spun mai devreme, mai am multe altele...alea nu-s toate, cam pe jumate... am uitat sa le aduc pe toate sa le ingramadesc in camera in seara asta, dar lasa ca mai e timp pana pe 25 martie

eu mai stau oleak ca poate mai naste careva si trebuie sa schimb numele capitolului si sa pun galerie ca dorinuta e la galati de azi si nu prea ii merge netu si plus ca e mai busy cu ultimele pregatiri inainte de marea intalnire de vineri si madutza e cu bebe acum, deci eu tre` sa raportez

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

YASMI te mai intrebam daca ti-au pus antibiotic si daca ti-au dat tratament 3 zile cu asa ceva ... si noapte buna .... dormi cu bebe sau l-ai lasat la neonatologie?

catank ai fost super cu cola .... ahahahaha .... si nu ai luat-o deloc pe aratura .... aceste sentimente sunt atat de intense si te coplesesc uneori .... sa vezi dupa ce vei naste zilnic vei avea macar un minut astfel de senzatii ... cel putin mie asa mi se intampla .... am impresia ca o iubesc pe antonia peste puterile omenesti .... ca e ceva sublim facut de noi doi si ca urmare o iau o pup pana ma da ea la o parte ..... ahahahahha

azaz ai niste copii minunati .... i-am vazut ... si cu ochi mari ... si seamana bine intre ei .... sa fie sanatosi

mada multi pupici mamico ... i-am citit si sotului ce ai scris despre noaptea trecuta .... exact asa era antonia noastra .... intre 2 si 4 sau intre 1 si 3 noaptea statea treaza .... fara nici un motiv .... dar in rest era cumintica .... si de cele mai multe ori eu ma odihneam orele alea si statea tati cu ea .... da acu nu se va mai putea ca tati va avea in grija pe antonia .... deci va trebui sa ma descurc singurica

fetelor da nu-mi da si mie nimeni contul si parola noua de picasa sa vad si eu bebeii abia nascuti/????
stiu ca am tot promis si nu am pus poze
nu mai promit
dar sper sa o fac odata si odata
plsssssss

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

azaz- sa-ti traiasca copilasii.ptiu- da'frumosi mai sunt.si il faci si pe al 3lea..maine musai ne pui poza si cu fabrica de productie, adica mamica lor, da?apreciez decizia de al pastra/dori si pe al 3-lea, idem mamicilor de 3 copilasi,mame eroine clar.ptr toate multe
ce rezerva strumph? de cola?n-am rezerve de asa ceva. la mine stau dulciurile primite de la craciun, si nu ma ating de ele..dar de suculete acidulate,ioc rezerve.cum le prind,cum le termin,pana nu le termin nu ma linistesc.asa ca, ca sa nu ma tenteze, nu cumpar decat dc vine cineva in vizita,iar cum pleaca,in 10 minute scurg restul care a ramas in sticla

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss esti fenomenala cu sucurile
hai lasa ca si tu esti mama eroina ... ca vei avea doi odata si nu va fi usor deloc ... vorba aia noi ne lamentam cu unul ... deci lasa modestia la o parte ....

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 33+ PETRA ADRIANA
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

va multumesc la toate pt cuvintele frumoase!!!

am sa incarc 2-3 pozici....cu mine in travaliu cu primul minut din viata dovlecelului....si primele ore!!!

catank....crede ma ca le pot face pe toate!!!! acum....aici,,,,,,cand ajung acasa mai vedem

bb suge cu putere....dar primeste putin supliment dupa :(

mamici de bb 2.....dupa nastere ati simtit asa o foame mare...tot timpul????

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: cateva ore!!!!

eu da lavi, si am facut cezariana si 2 zile am facut foamea nu imi dadeau decat iaurt natural, ceai, apa si branza dulce

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

ei cami,ce modestie..eu habar n-am inca cum ede adevaratelea.pot decat sa-mi imaginez, dar pana nu traiesti pe pielea ta,nu simti greul ala pe care ti-l imaginezi,asa ca..eu cand auzeam la voi povestile,si incerc sa-mi imaginez cum v-ati descurcat cu sarcina si inca 1 sau 2 copii in jur..cu multitudinea de treburi, gatit,spalalt copil mic/mare,dus/luat de la gradinita ..plimbat parc/ raceli, si alte boli..constientizam ca sarcina mea, si mediul in care s-a desfasurat a fost parfum.stresul psihic a fost mai special la mine, ca am pierdut alte sarcini, ca asta a fost prin FIV, dar fizic..am stat linistita.iar cand va auzeam povestind despre cotidianul vostru,ma facea mai puternica ptr ca imi dadeam seama ca totusi cineva caolo sus ma iubeste, si m-a protejat sa duc sarcina asta pana la capat,in alte conditii fizice nu cred ca ar fi fost posibil..dovada ca dupa garda din august am sangerat, am avut dezlipire de palcenta si risc sa pierd unul din bebici. dar de-atunci, totul a decurs lin,nu m-a pus nimeni sa fac mai mult decat treb.n-am fost fortata de imprejurari,clar

asa ca ptr.moment,jos palaria voua, la anul,imi vine si mie randul

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

strumpy super frumoasa camera, acum mai lipseste doar fluturasul, dar mai ai un pic

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 32+ , adica Ayanna Stefania

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

strumph- vazui si eu pozele.ce sa zic, ce n-a mai fost zis? frumos tare.si linistit -pe fond crem, sau galben pai..cu usoare tenta de maro inchis la lenjeria patului mare..plin de papusele,pe pereti, pe patut,la cuier..intim cu lumina stinsa, de eu as adormi inaintea buburuzeifrumos..la mine va fi camera lor va fi pe albastru cu lila,culori un pic mai tari..dar pana atunci e cale lunga,ca am montat initial patutul la noi in camera, din 2 pasi sunt la el.avantajul e ca voi sta la tv,sau voi coase, sau calca, si cu al 3-lea ochi voi fi la/pe ei..si nu-mi pot inca imagina cum imi va tresalta inima de bucuriece euforica sunt azicred ca ieri cand am venit de la eco,nu am putut savura- "ziua mea de fericire", asa cum am facut dupa fiecare eco,ptr ca am bolit rau.vad ca azi recuperez

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Mai scriu si eu mesajul asta si dupa asta inchid laptopul si ma duc sus la nani ca deja ma simt super obosita si mi se inchid ochii

Ssabrya , multumesc si da, abia astept sa vad si fluturasul meu, nu numai zebrele si iepurasul in patut

Viss, ma bucur ca iti place si tie Nick a ales colectia si culoarea ca lui i-a placut tare , si mie imi placea dar mai era una frumoasa, dar am spus, sa il las si pe el sa aleaga ceva ca tot mereu eu aleg si el saracu nimic, el numai aproba si platea ...deci acum l-am lasat sa aleaga el ca doar o sa fie fata lui tata Patul mare l-am pastrat doar pentru primele 3-4 luni, am mai spus eu asta mai demult, as fi vrut sa il scot ca e cam mic si stramt acum acolo, dar destul de ok, nu pot juca hora dar de invartit ma invart ok ... am spus sa dorm acolo cu fata primele luni si sa nu-l ametesc pe Nick cu plansul fetei si trezitul noaptea ca el munceste mult si cu mult simt de raspundere si sa nu faca greseli, ca daca le da la astia vreo lege aiurea, a pus-o de mamaliga

Ma duc la nani fetele , ma striga patul... asa de tare ma striga ca abia acum 2 min am vazut ca am luat pijamaua aiurea am inchis nasturii cu un rand mai sus si eram ca Prepelea deci la nani cu mine ca asa e frumos la ora asta

Noapte buna , somn usor

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

cami, strumphy noapte buna fetele!
Cit de mult mi-am dorit sa dau stingerea, doar na...am baut COLA

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+

Mergi la inceput