Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

crispro - eu nu stiu cum este cu inimile si creierii dar iti pot spune din tot sufletul ca imi esti draga de mor.
Catalina

si mie imi esti draga scumpa mea Cris dar eu va astept la Ms sa socializam

Catalina tu ziceai ca folosesti Mustela nu?!? sper sa nu ma insel...
vroiam sa cumpar pentru Matei si am zis sa ma uit pe site-ul lor...la un gel de curatare pentru corp si par Dermo-Cleansig...si constat cu stupoare ingredientele de baza printre care toata gama de parabeni: butyl-, propyl-,ethyl- si methyl-

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

OANA-uite www.ikea.com/es/es/catalog/products/70179754" target="_blank">aici niste bluze din ikea,2 la 4€,cauta la voi in catalog,sunt f bune pt masa .

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

noua ne-ar trebui ceva gen cosmonaut ...ca Matei face "brrrrr..." cu gura plina de ii ajunge mancarea si pe talpi

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si Raul mananca repede si curatel deocamdata. Sunt curioasa cum va fi cand il las pe el sa pape.
Oana. si eu folosesc Mustela... nu sunt bune?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Ooana, da , folosesc Mustela la sugestia pediatrului de cand a avut probleme cu pielea uscata. Adevarul este ca nu m-am uitat ce contin dar problema s-a rezolvat. O sa ma uit....

Mai fetelor nu isi aminteste nimeni cum poate fi contactata tipa din Anglia?

Mergi la inceput

No, ai dreptate...o sa incerc weleda ca alea-s naturale....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

lauri_caasa da, pai Stefi e o super cuminte
aelita, combinezoane din alea avem si noi, dar ne sunt cam mari si mai intra mancarea pe la maneci, pe la gat Nu mai zic ca il iau si in brate uneori ca nu mai are rabdare in scaun, deci si hainele mele au aceeasi soarta. Abia astept sa vina vara, ii dau de mancare in pampers si apoi il bag sub dus

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Ooana, da , folosesc Mustela la sugestia pediatrului de cand a avut probleme cu pielea uscata. Adevarul este ca nu m-am uitat ce contin dar problema s-a rezolvat. O sa ma uit....

Mai fetelor nu isi aminteste nimeni cum poate fi contactata tipa din Anglia?

Catalina

ba da iti dau e-mailul ei pe PM sa o contactezi?...sau vrei sa iti dau e-mailul primit de la ea cu toate detaliile pentru comenzi?

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Si Raul mananca repede si curatel deocamdata. Sunt curioasa cum va fi cand il las pe el sa pape.
Oana. si eu folosesc Mustela... nu sunt bune?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

e controversata poveste parabeni-cancer
Bubchen a scos parabenii de ex.
poti citi aici cate ceva
http://sideris.ro/blog/frumusete-bio-organica/ingredientele-cosmetice-sub-lupa/ingredientele-cosmetice-sub-lupa-parabenii-si-cancerul/

Noi 2

Mergi la inceput

ooana = da, da vreau mail pt comenzi, vreau tot ce ai, sa iti dea Dumnezeu sanatate. Vreau carucior sport ca m-a disperat magaoaia asta pe avion....si au astia niste preturi la noi de imi creste tensiunea.

Mergi la inceput

Catalina am trimis PM

Noi 2

Mergi la inceput