Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna ziua mamici,

noroc ca am avut copil cuminte, ca eu is varza cu tusea asta, am facut aseara o criza ce m-a tinut de la 11 la 2 Sotu' nu stia ce sa mai faca...ceai, miere, compresa calda, dar degeaba...nici nu stiu cum am adormit in final.
pufescule, multu' de lamuriri. Prima data cand gasesc andive o sa cumpar. Mai am niste chestii pe "lista" de incercat: sparanghel si fenicul
eladea
Rodi, si eu recomand batista bb, oricum din pacate o vom mai volosi inca cativa ani de acum incolo. Eu am vazut aici la farmacie si varianta cu motoras propriu, la care nu ai nevoie de aspirator.
Cristina, of dragutul de Vlad, eu zic ca poti sa incerci juma de supozitor de paracetamol ca ii mai amelioreaza si disconfortul. Eu stiu ca asta e printre putinele medicamente care se poate da impreuna cu homeopatele.
Victo, bravo pentru somnul lui piti. Cu kg va ajungem incet din urma, noi avem 7,6, dar recuperam ca am inceput sa mancam bine cereale - am luat milupa cu fructe, care se fac cu apa. Iar despre sot, cum zice Kata ia mai lasa-l singur cu copii si iesi si tu din casa. Daca vrei mergem la o cafea intr-o seara sau in week-end

Homeopate pentru lactatie URTICA URENS CH5, le-am vazut recomandate tot aici pe forum la alt topic. Daca va intereseaza o sa cer detalii si despre administrare.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ceai de fenicul beam eu pt lactatie. e bun si pt colici la bebei. mie mi-a placut mult gustul, lu fimea nu :))
si sparanghel supa crema e bunaaa (la quattro stagioni pt fetele din bucuresti)

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Homeopate pentru lactatie URTICA URENS CH5, le-am vazut recomandate tot aici pe forum la alt topic. Daca va intereseaza o sa cer detalii si despre administrare.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

da, da eu vreau
citisem de RICINUS COMMUNIS CH5

Ilinca BLW merge combinata cu diversificarea...i-as da fructele coapte in manuta sa pape el...dar nu vreau sa il innebunesc de cap pentru ca i-as da ocazional doar nu as face din asta auto-diversificare, dar sa stie ca si el poate sa pape daca vrea

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata fetele

sper sa nu faceti capitol nou pana termin eu de citit

azi pleaca mama, mare greseala a fost sa las sa vina si bona devreme, saracul copil era terminat cu bona si bunica calare pe el a trebuit sa merg sa il salvez, ca maraia intr-una, lui nu ii place sa i te bagi in sufletul lui

acum e afara cu bona, sa faca nani

RODI cum e Iza? tot bolnavioara? ce s-a intamplat pe FB, ca aseara, spre deosebire de alte seri am vorbit si eu sper ca nu te-am suparat cu ceva , pe tine sau pe altcineva

multumim de cafea

PUFESCU si Andrei a vazut ieri o pisica si tare fericit mai era

ELADEA eu zic sa nu ii mai dai nimic, asta nu e temperatura asa ne-ai fi spus si tu mai demult, dar acum saraca de tine cred ca esti stresata rau cu racelile astea sanatate multa multa va doresc!!!

VICTO ce tare Stefan a devenit mai intelegator?

LA MULTI ANI PAULICA FARA FRICA!! LA MULTI ANI THOMAS

KATA sanatate si voua mami off, mai am o prietena care a avut aceeasi problema , dar s-a rezolvat usor si acum bebe e maricel si bine. el din cauza asta nu putea papa bine

GEORGIA dam like la frumusica atleta

CRIS tot racit Vladut? ca sa fii linistita du-te cu el la doctor, sau macar suna-l

RAMONA bravo pentru somnicul Raisei alta viata acum, nu?

sa intru si eu acum sa vad pozele noi de pe delfinasi

ILINCA multa sanatate noua cu extras de coacaz negru ne trece raceala instant, am mai zis pe aici, 3 ml dimineata, inainte de masa, sau cate 2 ml, dim si la pranz, timp dem 3 zile, sau cat tine raceala (doar parintii, nu bebe ) si imunofort, de 3 ori pe zi, cat trece raceala si cate 1 pastila, pentru imunitate, pana trec virusii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Nu o sa intru prea mult in amanunte, dar vad ca se exprima pareri vis-a-vis de discutiile de pe FB, de asearara, ieri, alataieri nici nu conteaza!

In general prefer fata reala sau cat se poate mai aproape de realitate a oamenilor, indiferent de opiniile pe care le exprima.
Recunosc imi este mai usor cu Fb-ul deoarece acolo primesc pe loc raspunsul la o intrebare sau nedumerire.

Nu consider ca am gresit fata de cineva aici sau pe FB in general imi place gluma, spiritul de gluma si in multe cazuri bascalia, pt aseara tot ce s-a discutat a avut un ton de gluma, inclusiv cea facuta pe seama mea nu ma deranjeaza!(si eu o duc pe maria la kineto, apropos si nu ma deranjeaza atunci cand cineva nu e de acord, asa-i Cata)Silueta de manechin cere sacrificii!!!!!!!!!!!

In alta ordine de idei, cu multe dintre opiniile voastrea am fost de acord cu altele nu,la fel cred ca ati patit si voi, dar nu cred ca trebuie sa ne simtim lezate atunci cand cineva nu impartaseste acelasi curent de opinie!

Mie imi plac amandoua in aceeasi masura....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

hai sa va arat ce pastarnac mi-a cumparat Marius

mara doarme de la 10 40, nici n-am apucat sa ii dau fructele. acum nu stiu ce sa fac, daca sa i le dau cand se trezeste sau sa ii dau mai intai legumele...

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

hai sa va arat ce pastarnac mi-a cumparat Marius

mara doarme de la 10 40, nici n-am apucat sa ii dau fructele. acum nu stiu ce sa fac, daca sa i le dau cand se trezeste sau sa ii dau mai intai legumele...

mara

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

i-am vazut pe

VICTORAS cum papa el ratusca si bea direct din sticla de 2 l

MATEI cel frumusel cu nasucul portocaliu asta pe FB

RADUCU (PUFESCU) ce frumos se joaca el acolo cu margelute, cu pisica care il vegheaza atenta !! si ce frumos doarme la tati pe piept si la mami pe umar e tare frumos Pufescule, e o minunatie de baietel si aveti un program pe cinste

LETI ce cochetica e ea si cum asculta muzica

NATALI cu zgarieturile pe fatuca frumusica

frumuseii de DARIA, IOANA MARIA in rochite cochete cu fratiorul ei zambicili si blondut, ECATERINA, MEDEEA
zambareata

restul delfinasilor frumusei i-am reluat la vizionat, unul mai frumos ca altul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Stiti ce mi-a spus mie doctorita? Ca nu este corect sa-i iei temperatura axial unui bb. Stiti ceva legat de asta?

eu de cate ori am fost cu Isa la urgenta, doar o data i-a luat temperatura rectal

eladea, eu am pus ceapa in ziua in care am citit articolul postat de tine, ca tomai curatam ceapa . dar a doua zi era ceapa in aceeasi stare, si noi la fel . cred ca trebuia o ceapa bio, nu ce am eu pe-aici

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput