Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
va multumesc ca va ganditi la mine dar nu e nevoie de kile in plus ca-s pitica si se vad imediat vi le cer eu cand o sa fiu iar gravida
cristina, felicitari pt dintisori. la mara e usor sa ti minte, ca e stirba :))
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/coteasca/coteasca.jpg)
coteasca spune:
Rebe-bebe, felicitari, bravos, esti o harnicuta
Vladut, felicitari pt noua achizitie, valeu cand ma gandesc 7????la noi nu e nici macar unu, e goooolllll, bate vantul.
pupici
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Ooana, da , folosesc Mustela la sugestia pediatrului de cand a avut probleme cu pielea uscata. Adevarul este ca nu m-am uitat ce contin dar problema s-a rezolvat. O sa ma uit.... Mai fetelor nu isi aminteste nimeni cum poate fi contactata tipa din Anglia? Catalina |
Cata, nu stiu daca ti-au raspuns fetele (eu sunt la recuperat
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
cris, atatia dintisori!!
am citit mai devreme ultimele pagini si nu mai stiu ce vroiam sa mai raspund! . noi am fost plecati de dimineata, intai la nasi sa luam micul dejun (ochidut, "churros con chocolate"
), apoi la plimbare pe plaja. a fost un vant nasol, noroc ca ii luasem Isei protectorul la carucior. ne-am asezat pe banca si era asa de cald, puteai sa te bronzezi! 20º arata termometrul pe la 12! apoi ne-am oprit la o terasa in port sa luam si pranzul (ochidut, tot cu tine am treaba: era doar peste!!). Isa a papat si ea borcanelul ei si a vomitat iar, imediat dupa picaturi
, asa ca le sistam! marti la amiaza am obtinut programare la pediatra ei, sa o intreb ce e si cu hipernutritia, cu hartia de la urgenta in mana!! acum doarme iar de o ora, si au inceput sa-i curga mucusorii rau de tot, multi si galbeni rau, cum zicea paula. si nu ma lasa sa ma apropiu de ea cu pompa, tre s-o tina si Maria si tati, si ea tipa de numa!!
of, sper sa treaca, ca-s satula deja de muci si tuse si respiratie haraita si nesomn si tot!!!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Nici noi nu avem inca dintisori, dar pana la urma o sa va ajungem si noi din urma
Rodyka scoate mucisorii cu batista bebelusului, e foarte eficienta.
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ilinca79 poate nu va spun o noutate, dar al meu uneori papa tzitzi ziua stand in patru labe si dand din fund...mai ceva ca un catel ![]() Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010) |
tare de tot
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crispro
Hmmm... cea de peste zi e nasola rau.. adormit in brate, leganat... ![]() ![]() ![]() Ilinca, esti mortala! cum papa Victor! ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Crisule, asa suntem si noi, seara adoarme cumintel, ori la tzitzi, ori dupa ce ne jucam, cand ii vine somnul, dar ziua
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
chiar citeam acum ce ne-ai trimis, cu copilul la 8 luni si spuneau acolo ca de acum putem incepe discplinarea lor. si ma gandeam ca eu tocmai acum ma intorc la serviciu
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
rodyka spune:
adriana, e totala Rebe-bebe!!
otilia, ce-o fi pe capul tau, draga de tine!
aelita, asa e cu kilele astea la copii. si Maria si Isa (si eu!!) scad rapid in greutate de la o raceala sau o zi-doua de lipsa de apetit! nu stiu daca e bine si asa, la Isa se cunoaste si cu cate 400-500 g diferenta. acum stiu ca e important si cand/cat kk a facut, daca e dimineata/seara, daca a mancat sau nu si cat , dar tot mi se pare mare diferenta...
alice, eu nu-ti dau nici un kil, ale mele sa se duca pe apa sambetei, ca stiu ca nu trebuie nimanui grasimi . as mai avea de dat jos vreo 4-4.5, sa ajung la idealul meu... poate pe cand m-oi intalni cu Cris sa mai dau macar unul jos
. si ca tot am atins subiectul asta sensibil, Cristina, sa-ti explic de ce am pus iconul asta
zilele trecute: ca nici eu nu stiu cand e plecarea, inca! seful nu-l lasa pe Florin mai mult de 2 sapt (de dinainte de Pasti, ca aici nu se sarbatoreste duminica, ci in saptamana de dinainte, ii spune "Saptamana Sfanta" si vinerea e cea mai importanta!), iar Maria nu poate lipsi de la scoala
decat in saptamana de vacanta. iar pentru o saptamana nici mie nu-mi vine sa ma urc in avion! acum am insistat pe langa directorul scolii si, in functie de ce zice el, insista Florin la el la munca. macar sa fie 2 sapt in aceeasi perioada. si is stresata ca pasaportul Mariei a expirat, daca ii cer foaie consulara (80 euro) tre sa-i fac in tara pasaportul (poate nu e gata in 2 sapt), iar daca ii fac aici pasaportul (100 euro) nu e gata pana am avea noi plecarea... inca is pe muchie de cutit si mor de ciuda si de nerabdare! ma ard talpile sa-mi iau zborul
acuma vad ca am 4 stele albastre!!! oare cand am avut asa spor la scris?! ca eu aici la delfinasi ce am chef de vorbe, in rest doar ocazional...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
citat din mesajul lui lauri_ca Nici noi nu avem inca dintisori, dar pana la urma o sa va ajungem si noi din urma ![]() Rodyka scoate mucisorii cu batista bebelusului, e foarte eficienta. |
no bine, dar eu n-am batista bebelusului. nici macar aspirator, ca nu am ce face cu el aici! doar pompita...
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
pufescu spune:
multumim de aprecieri :)
salata de andive cu branza(si optional multe altele):
-2-3 andive
-branza dulce,branza sarata(eu cumpar telemea sfaramata,dar cred ca merge orice branza va place);branza dulce o pun doar sa fie mai light,e optional
-chimen,anason(optional)
-ulei de masline,otet
In ultima vreme am mai pus: avocado, ardei(resturi de la copil),s-au dovedit un adaos excelent si e prima forma in care noi adultii consumam avocado.Azi am pus si praz ca am gasit ieri in piata.Fooooarte bun a iesit.