Gravidute&Mamici de IASI(125)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Despre toti medicii se spun si lucruri bune, si mai putin bune, depinde de experienta fiecaruia. Eu sper sa am una ok cu Galearschi

ani capul sus si ... nervii tari

aly pai nu am facut ieri eco, cu siguranta am un bebe, sper eu FETITA. Ma bucur ca o sa aveti nasii mai aproape!
xx`c`cc``cx`````````````-v-a salutat si Bia

de si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

inesa, multumesc... sper sa rezist
Aly, felicitari... pt nasi.

Eu... ce sa zic, sunt la munca, diseara am inventar, trebuie sa ma duc sa fac mancare si am si rufele la spalat, azi sunt la minute ... sambata facem 13 sapt, ma simt bine.. dar imi sare repede tandura.. asera la nervi iam zis sotului sa profite acuma cat e numai Darius sa mai iasa cu prieteniila o bere... ca din sept -oct i se taie craca
Am luat bilete la mare pt luna iunie

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebemica spune:

Salutare,
Nu-mi prea place ce aud despre Garleanchisi asta ma cam sperie, nici eu nu cred ca voi putea opta pt arcadia deci...
kmy_black lasa ca bebele tau stie cand e momentul sa iasa:) si o sa fie bine.
alynta27 ne bucuram alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!
Despre Galearshi:
Sotia socrului meu a fost pacienta lui pe toata sarcina,s-a comportat exemplar,nu accepta bani sau cadouri,insa cand a venit momentul nasterii,desi era la a 2a cezariana,a lasat-o pana la aproape 41 de saptamani pe motiv ca e mai bine la "cald" decat la "rece" ,insa in noaptea cand s-a declansat travaliul nu i-a raspuns la telefon,la spitalul Cuza Voda a avut surpriza neplacuta sa nu o primeasca deoarece nu avea bilet de internare si nici nu erau ei de garda in acea seara,asa ca pana la urma a nascut la Sf Maria cu un medicul de garda.
Iar consecintele faptului ca nu a nascut la timp ...destul de rele.

Intamplarea e de acum 6 ani jumatate,poate intre timp s-a mai schimbat dl doctor.
Desi stiti povestea cu lupul

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Povestea cu bebele amicei mele e de acu 2 ani...La cezariene programate, daca face asa ceva sau daca e sa ai bafta sa te apuce sorocul ziua, vine...

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dragi viitoare mamici,

va asteptam la bazarul umanitar, pentru a procura produse, sau sa donati ceea ce nu va mai este folositor, poate alcineva se va bucura de acel produs. O parte din produse le puteti vedea si la mine la semnatura.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu, una, nu ii pot reprosa k nu arfi un bun medic, chiar l-am recomandat multor fete, am avut si eu ceva experiente negative pana sa ajung la dumnealui!!! ca la fiecare medic, mereu o sa fie opinii pro si contra, inca nu s-a vazut medicul cu 100% recomandari pozitive!!!
in situatia mea, mi-a spus de acum vreo 4 sapt, k chiar daca aleg nasterea naturala, aceasta nu se va declansa prea curand datorita perioadei f lungi de tratament cu utrogestan(de la 8 sapt de sarcina pana la 37 sapt!!
eu imi doresc cezariana, tocmai datorita acestui fapt, k am facut atata timp tratament, am stat luni in pat, la toate astea se adauga si faptul k eu stau la casa, intr-o zona in care nu a auzit mai nimeni de ea, deci nici ambulanta, sotul meu face program de 24 cu 72(si nu cunosc nici un vecin la kre as putea sa apelez in miez de noapte in cazul in care bebe se decida sa vina si eu sunt singura acasa)!
maine implinim 38 de sapt, parca pe zi ce trece incepe sa ma doare tot mai des, jos sub burta pe linia chilotilor
tot maine mergem la medic, o sa facem o eco sa vedem ce face strumful, daca s-a intors , cat cantareste si masoara, asta in care , clar, binevoieste sa colaboreze cu noi!
o duminica placuta la toate si multa sanatate la mamici, burtici si minunile din viatza noastra1

kmy 37+ IUSTIN-GABRIEL
amr 1-2sapt!!!

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]

[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza si o !!!
o saptaman usoara la toate!!!!

kmy 38+ IUSTIN-GABRIEL
amr 1-2sapt!!!

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]

[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Buna fetelor! Nu am mai intrat de mult ca stau numai la pat si e din ce in ce mai greu...Durerile sunt din ce in ce mai enervante si din mom in mom zic ca acum e... cred ca am devenit si depresiva din cauza asta, ieri am plans mai toata ziua din diverse motive si seara pana la vreo doua am planbs chiar cu icnete, dar oricat incercam sa ma linistesc parca ma apuca mai puternic! Ma apuca niste momente groaznice de frica...Azi am facut 35 de sapt si parca tot mult mai este. Azi sunt foarte ingrijorata ca am fost o proasta si ma gandesc sa nu ii fi facut vreun rau copilului meu din cauza starii de azinoapte. Am ochii umflati ca cepele si am intrat mai mult de disperare sa vad cu ce afecteaza plansul fatul, ca numai la asta ma gandesc! sunt o proasta ca nu ma pot abtine si m-am si certat cu sotul din cauza asta...Va pup ma reintorc la locul meu de chin ca nu am incotro, nu pot sta in picioare sau in sezut nici pace.

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR -5 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ella am intrat sa te "pandesc"!
Scot o !

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput