Gravidute&Mamici de IASI(125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Ce urat e afara. Vrem inapoi soarele! Buuuun, noi am fost in deplasari, ca de obicei, de data asta la mine la tara, a fost f fain, dom'soara a alergat cateii, pisica, prin gradina, prin curte. De acum, cam pe acolo o sa ne petrecem week-endurile.
Tot vorbiti despre Galearschi. L-am vazut inainte de a naste fetita cum este ca dr, si pe el si pe Scurtu, cu care colaboreaza. Am o parere f buna despre ambii. Pe Scurtu l-am vazut cum s-a manifestat in timpul nasterii, si a si ajutat si la nasterea mea, ca aveam o grasunica in burta. Repet, mi s-a parut f OK, iar pacienta pe care o asista el la nastere era... sub orice critica, numai in urlete, tipete si vaicareli. Adica, inteleg ca doare si mai bocesti, te mai plangi, dar imi venea mie sa ii dau vreo 2 palme sa se calmeze! Si am mai auzit si alte pareri despre Galearschi, femei care au nascut cu el, si care au fost multumite. Acum depinde si de asteptarile fiecarei femei in parte. Si, precum am mai zis, despre toti dr se vor zice de toate, cel mai bine sa iei in considerare media a ce se zice

bebemica stai linistita, mai ai mult pana nasti. Despre multi medici vestiti prin Iasi se zic multe rele si cu toate astea exista multe femei care sunt multumite de ei. In caz de nu iti convine ceva la el sub nici o forma, poti cauta alt dr. cu care sa nasti. Eu zic ca o sa fie bine , totusi

de si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebemica spune:

Multumesc de incurajari, asa-i mai e mult si pana acum chiar nu am avut dc sa ma plang, a fost exemplar ca si doctor, acum sa dea Domnul sa fie binele bebele si sa ajungem cu bine la final.
O zi frumoasa va doresc la toate si multa sanatate si le tinem pumnii celor care in scurt timp vor deveni mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Aly... inca 2 zile pt ...la ella

inesa,nici cu Titianu nu poti sa te plangi.

o sapt usoara va doresc.

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

ella, NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!Multi pupici si o imbratisare!
Noi nu am mai intrat din motive de sanatate, munca..m-am saturat de boala, stat acasa cu ea, sticle, medicamente, analize etc..
Dupa un episod de gastroenterocolita sapt.trecuta, am facut analize de sange si urina care au iesit f.proaste.trb.sa repetam ultima ca sa fie siguri ca e infectie urinara.duminica, abia ce se mai inzdravenise dupa gastroent acuza dureri de ureche,o strigam si nu auzea, febra, am crezut ca e otita, insa azi am mers la orl si nu e "decat" faringita.are o infectie bacteriana, acum sper sa nu fie infectie urinara ca iar treb. sa bage antib.in ea.a slabit aproape 2 kg,dupa 2 zile de mancat 1-2 biscuiti, acum mai papa ceva, dar greu.
asa ca speram sa ne auzim in curand dupa ce ne mai inzdravenim!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

ani si eu stiam ca pe 6 vine bebelina Ellei. Mai am ceva memorie, deci. Si despre Titianu am cuvinte bune, am mai zis. Tu mai mergi si la Botezatu acum? Sau doar Titianu?

de si14+

Mergi la inceput

kriss imi pare rau ca e bolnavioara Ale. Insanatosire grabnica!

de si14+

Mergi la inceput

Kriss, fruntea sus ca o sa fie totul bine, sanatate multa la printesa
inesa, doar la Titianu merg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Va multumesc tuturor pentru sustinere

Azi am facut ceva trebusoara prin casa,am avut si ajutor ,a fost mama pe la mine...maine ma odihnesc iar miercuri la 9 intru in operatie;am ceva emotii...dar cu ajutorul lui Dzeu sper ca va fi totul bine

Kriss multa sanatate Alessiei

va multumesc inca o data pentru sustinere!!!

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 38+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kriss imi pare foarte rau ca fetita ti-a fost asa bolnava! Uff..saracuta!
Ella noi incalzim majoretele pe miercuri!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Buna

O cafelutza

Mergi la inceput