FIV Europa(41)
Raspunsuri - Pagina 12
brunadria spune:
La celelalte fiv uri am facut la protocol lung inhibare cu decapeptil si stimularea cu puregon, la protocolul scurt (ultimul fiv) puregon si orgalutran!
am avut apoi asa , acid folic , aspegic (aspirina) si progesteron 2*200pe zi dupa punctie!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
adijo spune:
Deci pana acum nu ai avut in nici o schema Menopur sau Merional; da, cred ca era cazul sa incerci si cu asta. iti tin pumnii!! cand incepi?
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adijo Deci pana acum nu ai avut in nici o schema Menopur sau Merional; da, cred ca era cazul sa incerci si cu asta. iti tin pumnii!! cand incepi? |
Nu, nu am avut decat puregon!
cand incep? in z2 de cm, cred ca prin 15 martie!
dar zi mi te rog daca stii... e normal sa iau provames(estrogen) din z20 pana la cm si dupa punctie 14 zile ? iar ceva nu mi pusca cum trebuie!
fetelor ce parere aveti?
adijo spune:
Si cei de la Viena dau, din ziua 20 a ciclului precedent ,10 zile, Primosiston , care e tot estradiol dar si cu progesteron. Nu am inteles care e rolul lui , exact. Iar estradiol dupa punctie si eu am primit pana la test.deci e ok.
brunadria spune:
inseamna ca are o logica totusi, desi nu stiu care e, din moment ce si tu si altele ati luat asa!
offf, maine merg sa mi iau injectiile de la farmacie , si dupa ce vin din vacanta ma apuc de treaba! am f mari emotii , am crezut ca voi fi relaxata, dar de fiecare data ma apuca emotiile!
stau pe ganduri sa fac iar acupunctura sau nu pt ca sapt viitoare sunt plecata , asta e pe sfarsite , ar ramane varianta sa fac vreo 3 sedinte pe durata stimularii! nu stiu daca are vre un efect asa putine sedinte!
mada81lina spune:
Fetele, Balanta_tm
Mi-am notat eu undeva, dar nu mai stiu, cand vb de Viena, la ce clinica va referiti ? Si cand vb de profu, la cine va referiti ?
Multumesc
Este cumva aceeasi clinica, care are filiala in Wels?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
balanta_tm spune:
mada, ne referim la clinica Wunschbaby din Viena. Proful = Profesorul Feichtinger.
aadina spune:
Superfact se gaseste in Romania? M-am uitat pe net si nu prea am vazut. In schimb am vazut in Ungaria, la prteul de vreo 8000 forinti 2 fiole de 5,5, ceea ce insemana cam 120 lei, dupa calculele mele. Este asa ieftin? sau nu e ceea ce-mi trebuie ?
balanta_tm spune:
aadina, nu se gaseste Suprefact in Romania, ci doar in Ungaria/Austria, etc.
Si da, in Ungaria este ieftin Suprefactul.