N-am crezut ca mi se va intampla si mie dar uite ca Alex al meu (3 ni si 5 luni)acuza dureri puternice la o urechiusa!! Si sun eu in toiul noptii la urgente la spital de urgenta - nu raspunde nimeni-, sun la spital de orl , la fel!!!! Va intreb , unde pot merge atunci??? Am uitat sa spun ca locuiesc in Ploiesti!
I-am dat si eu ce m-am priceput , adica un pic de panadol sa se mai linisteasca si niste peritol; acuma In Bucuresti ati putea sa-mi recomandati un medic orelist pediatru? Eu am auzit de la o colega de Dr.Iorgulescu Adelaide de la Gr.Alexandrescu, dar nu stiu cat e de buna!!
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!!!
iulia
Dr Adelaida Iorgulescu este foarte priceputa si o persoana calma si draguta. Eu duc intotdeauna copiii la ea cind au probleme ORL. De obicei este la spital pina in ora 1, consultatiile se dau in policlinica spitalului. Uite si telefonul ei in caz ca nu il ai: 0744234182 Sanatate!
Ioana
Multumesc ptr raspunsuri!
O sa merg in seara asta la spitalul Boldescu din Ploiesti, la urgente sa vad cat e de grava problema si se pare ca pe luni sau marti voi ajunge si la Bucuresti, la d-na dr.Iorgulescu!
iulia
iulia