Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Sunteti invitate la masa

Nyny, Blue_flower, Sorina, Ayanna si cine mai soseste, am pregatit si pentru voi.

Sotul a venit de la cumparaturi. Ud fleasca si inghetat. Si infometat dupa cum face precum indianul.

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Sunteti invitate la masa

Nyny, Blue_flower, Sorina, Ayanna si cine mai soseste, am pregatit si pentru voi.

Sotul a venit de la cumparaturi. Ud fleasca si inghetat. Si infometat dupa cum face precum indianul.

Mami a lui Kiti

martisoare fluturasi handmade

Mersic....
...eu vin si cu un desert...nush daca e potrivit cu restul menu-ului, dar pe marul copt cu vanilie si scortisoara pun si o picatura de cognac ca sa ajute la digestie...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Sunteti invitate la masa

Miki..eu m-am prezentat...am papat...sarumana pentru masa, zic!
Mmmmiammm...foarte bun, si tare bine mi-a prins!
pentru o gospodina desavarsita!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Mersic....
...eu vin si cu un desert...nush daca e potrivit cu restul menu-ului, dar pe marul copt cu vanilie si scortisoara pun si o picatura de cognac ca sa ajute la digestie...

Mooamaaa...ce bine sunaaa...
Mai oameni buni..eu am apucat sa comit niste smotru, si o salata, de dimi;
Am facut un peste la cuptor, si orez aseara...dar n-am apucat sa paaappp!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Dece...uhh, ce noapte!..poate poti sa te odihnesti pe zi, astazi, sa mai recuperezi din somn..
Dany...of, bine ca s-a gasit steriletul buclucas, desi suna horror ce spui tu acolo. Eu am avut 2 consecutiv, deci 10 ani am avut sterilet, dar habar n-am avut ca se poate intampla asa ceva.
Livia...Sa stapaniti sanatosi lap-top-ul. Babylove este marca a DM. Iris bea lapte hipp bio, din cel albastru. Eu personal sunt super-incantata de el, pentru ca noi am avut peripetii mari cu laptele.Incerc si eu sa-l introduc pe cel nr.4, dar e obisnuita cu 3, care era f gros...inca i-l dau combinat 3 cu 4.
Xela...si la mine e mereu un jaf organizat. Toata ziua strang si adun, si tot adunat nu este... Cat despre mail...intrat, citit...asta e, imi pare rau...chestiile astea, dupa parerea mea, au importanta pe care le-o acordam. Fiecare dintre noi este suma propriilor alegeri.
Miki...aoleu...nu-i cinstiiit!

"chestiile astea, dupa parerea mea, au importanta pe care le-o acordam. Fiecare dintre noi este suma propriilor alegeri."

wow...fraza asta mi-as nota-o undeva...foarte tare...
esti f inteleapta

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Dece...uhh, ce noapte!..poate poti sa te odihnesti pe zi, astazi, sa mai recuperezi din somn..
Dany...of, bine ca s-a gasit steriletul buclucas, desi suna horror ce spui tu acolo. Eu am avut 2 consecutiv, deci 10 ani am avut sterilet, dar habar n-am avut ca se poate intampla asa ceva.
Livia...Sa stapaniti sanatosi lap-top-ul. Babylove este marca a DM. Iris bea lapte hipp bio, din cel albastru. Eu personal sunt super-incantata de el, pentru ca noi am avut peripetii mari cu laptele.Incerc si eu sa-l introduc pe cel nr.4, dar e obisnuita cu 3, care era f gros...inca i-l dau combinat 3 cu 4.
Xela...si la mine e mereu un jaf organizat. Toata ziua strang si adun, si tot adunat nu este... Cat despre mail...intrat, citit...asta e, imi pare rau...chestiile astea, dupa parerea mea, au importanta pe care le-o acordam. Fiecare dintre noi este suma propriilor alegeri.
Miki...aoleu...nu-i cinstiiit!

"chestiile astea, dupa parerea mea, au importanta pe care le-o acordam. Fiecare dintre noi este suma propriilor alegeri."

wow...fraza asta mi-as nota-o undeva...foarte tare...
esti f inteleapta

..
Sunt doar ... batrana.
Felicitari pentru...ochi.
Scrisesem mai..printre randuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am zis inteleapta nu batrana....aoleu cum sunaaaaa...odios...taaaaci...

mor de foame..jiji doarme..am citit ca e gata ciorba la micki.......vin

vine si \jm acasa..m-a sunat sa ma intrebe daca vreau ceva dulce..am zis ca NU...acum regret....
poate totusi...nu tine seama de ce am zis...

ma duc sa vb cu frigiderul...mi-e si somn..di tati

pofta buna

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

ma duc sa vb cu frigiderul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

DECE, ce mai face jiji mic?

M-am ingrozit cand am citit cu febra...se poate sa-i ia asa brusc prin somn??? Eu credeam ca in timpul somnului scade febra...parca asa citisem undeva...bine, era vorba de somnul de noapte si cum evolueaza temperatura corpului pe parcursul noptii, dar oricum...brrr...

Cred ca e posibil sa fie de la vaccin ca stiu ca la asta de un an reactiile apar dupa cateva zile, ba chiar citisem ca apar undeva intre 7 si 15 zile parca...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello!

Am terminat si noi treburile si am venit la .

Sorina

Micki pe aici, dar ma multumesc si cu o ciorbita de curcan. Sa va fie de bine!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput