Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
dany..barrrrrrrr..of sper sa fii ok...
jiji e mai ok...dupa nurofen...sa veem cum o evolua....eu suntvarza..noroc ca am fc shmotru si mancare ieri..asa ca..stam la gura sobei...
in leg cu mailul...no comment....data trecuta...am pus prea mult suflet, am plans etc...fiecare e liber sa faca ce-i mai bine pt propria persona....fara sa fie judecat etc...
de aia este si mailul comun..nu e public...
sper la treburi..odihna placuta...we superb...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/micki_mica/micki_mica.jpg)
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimi si de la noi! La noi ninge, totul e alb...dar eu vreau sa vina primavara.... ![]() ![]() La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat saptamana aceasta...dar aveam o rasnita de calculator(cel vechi e tot stricat) ca pana se incarca forumul se trezea iubitul meu...si gata momentul de respiro.Asa ca ne-am enervat si ne-am luat laptop...asa ca de acum intru in fiecare zi. Sa va spun ce am patit saptamana trecuta....i-am cumparat lui Alexanfru lapte de corp de la Johnson cu levantica-bedtime...si seara dupa baita cand l-am dat a facut pe fata in cateva minute, niste pete rosii mari, parca ra ars cu fierul ![]() ![]() ![]() ![]() DAR ORICUM PETELE ACELEA ARATAU GROAZNIC.... V-am vazut ca vorbeati de pampersi BABY LOVE...Unde sunt ca eu am fost aseara prin Real si Carrefour si n-am vazut?? Si ce parere aveti de laptele praf de la HIP???Eu i l-am introdus de 2 zile pe cel de 1 an(desi mai avem 4 zile pana implinim anisorul) ![]() O zi buna...si spor la treaba...eu vreau sa fac curat, sa fac friptura cu rozmarin, sa dorm la amiaza sa fac baie si sa mai ies si diseara in oras... ![]() ![]() (schimbat, mancat, joaca) mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Imi pare tare rau de incident!
![](pupic.gif)
Pampersi BABY LOVE nu am folosit. Nici laptic de la HIPP nu am incercat.
Spor la treburi!
![](floare.gif)
![](thumb_queen-cool.gif)
![](copilas.gif)
martisoare fluturasi handmade
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
citat din mesajul lui micki_mica Dragele mele, peste o ora sunteti asteptate la o ciorba de fasole, cu afumatura si salata de ceapa! Sa vedem ce o zice sotul cand vine acasa. Ce parere o sa aiba si el. L-am trimis sa cumpere niste fire si ate, pentru ca am idee de niste floricele dragute, pentru martisoare. O sa va arat si voua, dupa ce termin. Un weekend placut! ![]() ![]() ![]() martisoare fluturasi handmade |
Nu-i corect. M-a luat durerea de cap. Sunt lesinata de foame
![](plang.gif)
Spor la treaba azi cu martisoarele. Ce frumos te relaxezi tu...
Mamica fericita de
![](zana.gif)
![](copilas.gif)
Povestea Marei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nyny/nyny.jpg)
nyny spune:
Vorbeati de patuturi
Si noi avem unul 120/60 tip tarc. David nu are nici o problema cu spatiul. Mara l-a folosit pana la 1 an si 9 luni, dupa care am mutat-o intr-un pat de o pers.
Mamica fericita de Mara si de
David
Povestea Marei
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui micki_mica Dragele mele, peste o ora sunteti asteptate la o ciorba de fasole, cu afumatura si salata de ceapa! Sa vedem ce o zice sotul cand vine acasa. Ce parere o sa aiba si el. L-am trimis sa cumpere niste fire si ate, pentru ca am idee de niste floricele dragute, pentru martisoare. O sa va arat si voua, dupa ce termin. Un weekend placut! ![]() ![]() ![]() martisoare fluturasi handmade |
Aoleo!!! inghit in sec!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Dece...uhh, ce noapte!..poate poti sa te odihnesti pe zi, astazi, sa mai recuperezi din somn..
Dany...of, bine ca s-a gasit steriletul buclucas, desi suna horror ce spui tu acolo. Eu am avut 2 consecutiv, deci 10 ani am avut sterilet, dar habar n-am avut ca se poate intampla asa ceva.
Livia...Sa stapaniti sanatosi lap-top-ul. Babylove este marca a DM. Iris bea lapte hipp bio, din cel albastru. Eu personal sunt super-incantata de el, pentru ca noi am avut peripetii mari cu laptele.Incerc si eu sa-l introduc pe cel nr.4, dar e obisnuita cu 3, care era f gros...inca i-l dau combinat 3 cu 4.
Xela...si la mine e mereu un jaf organizat. Toata ziua strang si adun, si tot adunat nu este... Cat despre mail...intrat, citit...asta e, imi pare rau...chestiile astea, dupa parerea mea, au importanta pe care le-o acordam. Fiecare dintre noi este suma propriilor alegeri.
Miki...aoleu...nu-i cinstiiit!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui nyny Vorbeati de patuturi Si noi avem unul 120/60 tip tarc. David nu are nici o problema cu spatiul. Mara l-a folosit pana la 1 an si 9 luni, dupa care am mutat-o intr-un pat de o pers. Mamica fericita de ![]() ![]() Povestea Marei |
Zicea o prietena cu fetita de 2.5 ani care a avut mai mult timp decat mine sa citesca diverse ca picii se foiesc atat de mult noaptea in somn pt ca au nu stiu ce glanda (?!!?) - nu glanda, nu organ, ceva de genul asta..... - care se dezactiveaza atunci cand incep sa mearga.
E ceva legat de echilibru si de otolitele din urechea interna parca, atunci cand merg bine, cica nu se mai foiesc atata noaptea. Si ca daca la o persoana / copil nu se dezactiveaza chestia asta la momentul mersului, atunci devin somnambuli.
E de citit si cautat.
Oricum, al meu merge f bine, alearga chiar si tot se foieste noaptea.
![](icon_smile_big.gif)
Cat despre marimea patului, faceti si voi o proportie: pat normal pt adult are latime de 80-90cm. Patutul de copil e doar cu 20cm mai mic, deci copii ar trebui sa incapa bine merci in el. Ca se foiesc ei, asta e altceva, dar ca ordin de marime e bine gandit. Sunt de ajuns 60 cm pt marimea copiilor + deschiderea bratelor.
ayanna_xem spune:
Heeeei, e gata ciorba? A trecut o ora....
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
![](pofticios.gif)
_
Mami de
![](copilas.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui blue_flower Zicea o prietena cu fetita de 2.5 ani care a avut mai mult timp decat mine sa citesca diverse ca picii se foiesc atat de mult noaptea in somn pt ca au nu stiu ce glanda (?!!?) - nu glanda, nu organ, ceva de genul asta..... - care se dezactiveaza atunci cand incep sa mearga. E ceva legat de echilibru si de otolitele din urechea interna parca, atunci cand merg bine, cica nu se mai foiesc atata noaptea. Si ca daca la o persoana / copil nu se dezactiveaza chestia asta la momentul mersului, atunci devin somnambuli. E de citit si cautat. Oricum, al meu merge f bine, alearga chiar si tot se foieste noaptea. ![]() Cat despre marimea patului, faceti si voi o proportie: pat normal pt adult are latime de 80-90cm. Patutul de copil e doar cu 20cm mai mic, deci copii ar trebui sa incapa bine merci in el. Ca se foiesc ei, asta e altceva, dar ca ordin de marime e bine gandit. Sunt de ajuns 60 cm pt marimea copiilor + deschiderea bratelor. |
Ce interesant!...habar nu aveam...
Cat despre loc...loc de dormit ar fi in patutz...loc pentru toata foiala este insuficient..
![](icon_smile_big.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
Ruxita spune:
nyny, ajuns coletul, multumesc mult! sotul zice ca tre sa le pescuim din kefir si sa le punem intr-o bucata de tifon... asa ai facut si tu sau le tii la liber?
haha, n-ai stiut cum ma cheama si ai scris Ruxita... coletul m-a gasit! si a ajuns impreuna cu instrumentele muzicale... vad ca sta proptita de perete o cutie, intreb a cui e cuita, imi zice ca e a cuiva de pe scara, eu il contrazic, e a mea! m-am distrat...
si ne-am facut cu instrumente muzicale... Kay canta la pian cu picioarele, burta, coatele, capul... inca nu poate suflat in saxofon, dar o sa invatam noi... iar toba e cam de plastic, o sa vreau o tamburina adevarata la un moment dat cu o sonoritate de toba adevarata... xilofonul imi place, e oke, suna bine... dar pianul... deceptie, sol diez si mi suna la fel... mi bemol e mult mai jos decat do... intr-un cuvant... numai nu urechea muzicala dezvolti cu asa ceva... e un pian de tranta de cantat la el cu picioarele...
Kay este foarte interesat de carti... dar ma exaspereaza ca rasfoim o carticica de o mie de ori si vrea sa-i explic o poza (o familie cu 3 copii printre care si un bebe mic) de o suta de ori... si-mi ia degetul meu si mi-l pune pe poza ca sa-i povestesc... nu-mi arata cu degetul lui, ci imi ia degetul meu si il pune pe poza si-mi cere sa-i povestesc... iarasi si iarasi... astia mici nu ar trebui sa se plictiseasca usor de orice?
dany, groaznic ... vroiam si eu sterilet si acum ma mai gandesc... cum ti-a explicat doctorul ca a migrat steriletul? e un risc cu care se poate confrunta oricine?
eu ultima data m-am interesat de contraceptie si doctorita mi-a scos din sertar o solutie si cica costa 50 de lei (contraceptie pentru 3 luni pentru femeile care alapteaza), am cautat pe net am gasit pretul corect vreo 10 lei si... ce sa zic... parca nu m-as duce la doctorita aia pentru injectie... o intereseaza doar cashul... si s-a bosumflat ca nu m-am dus sa nasc la ea... pai cu atitudinea ei chiar sa am bani, n-as vrea sa-i dau....
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)