Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
Salutare! Pun poza acum in album cu reteta ptr cele cu somon. In rest eu mai faceam cu spanac (putin calit in unt, sare si piper) si bucatele de feta si altele f bune cu salata verde, salam sibiu f subtire si cascaval hohland felii. Distractie placuta maine! Asteptam poze . F inspirata alegerea cu cateringul, scapi de balamuc. |
Xela...
Sarumana de o mie de ori!
Duminica viitoare e party..
Clatitele sunt pentru cuscra mea, aflata in mijlocul oalelor, si in imposibilitatea de a intra pe forum ...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
xela_07 spune:
Fetele care nu ati apucat, bagati un ochi pe mailul comun ...
Ma gandeam dimineata ca la mine in casa e tot timpul dezastru 3D. Cristi scoate tot de prin sertare si le lasa pe jos, A insira jucarii in toata casa pe canapele,pat, masa ... ca la balamuc ....
Patut - eu ma gandeam serios sa-i cumpar luna viitoare unul de copilas si sa incerc sa-i mut la ei in camera, vrabia malai viseaza .
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Azi dau si eu de baut ca avem de sarbatorit elucidarea misterului steriletului plimbator. Ieri dupa-masa m-a sunat medicul meu gine ca a primit rezultatul la eco si cum nu eram langa tel mi-a lasat mesaj. Deci nu l-am pierdut asa cum am crezut si sperat ci a plecat si s-a localizat in abdomen. Sa sau sa ? Mi-a zis ca imi tel iar luni sa vorbim mai mult dar la prima ora il sun eu sa stiu in contro o apuc. Nu am nici un chef sa ma operez ca sa scot un kk de sterilet plimbaret . Deci, de baut pt toata lumea. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Bine ca l-ati gasit, vorba ta ... cu toate ca mi se pare horror, WTF ...
xela_07 spune:
Sorina - am retinut gresit ...
Dece - multa sanatate! Cum spuneai ca se numeste agentia aia din Sibiu?
micki_mica spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Buna dimineata! Lasam o cafelutza calda si aromata.. Un week-end placut si odihnitor va doresc! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Neatza! Buna cafeluta ta!
Mami a lui Kiti
martisoare fluturasi handmade
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela neatza fetili....e cafea? ca je are maaare nevoie.... din senin ieri..in timp de dormea de aiaza jiji a fc febra...peste 39...dat nurofen..tt la greu..la greu...copil mai marait etc...vine seara...am fc o baie..mai rece...culcat..dupa o ora ed tt....timp in care si-a fc efectul alta doza de nurofen....jiji era fresh...la 10 mi-am fc un sandvis ca l-am auzit pe ta-su mancand...a vrut si el...pe la 11 dormea...eu...nimic..i ete asa pana pe la 4 am av o crunta insomnie..dupa ce m adormit s-a trez jijicare..o ora juma a fost fresh...de l-a trez si pe ta-su care la 5 facea cafeaua...eu muream de somn...iar tt..tt la greu...de s-a saturat si el...nurofen..si a ineput sa-si caute pozitia in tot patul...pana la urma cred ca am adormit cred, inaintea lui...iar el ...pe la picioare,,,pana pe la 8 juma... de mancat a mancat...o fi reactie la ror? si se presupune ca azi e o noua zi in care tre sa fiu vesela si odihnita...mai vad si vremea asta ca re ma termina....offffff ma duc sa recuperez Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Poate niste somn pe zi? Merge?
Mami a lui Kiti
micki_mica spune:
citat din mesajul lui danyelana Azi dau si eu de baut ca avem de sarbatorit elucidarea misterului steriletului plimbator. Ieri dupa-masa m-a sunat medicul meu gine ca a primit rezultatul la eco si cum nu eram langa tel mi-a lasat mesaj. Deci nu l-am pierdut asa cum am crezut si sperat ci a plecat si s-a localizat in abdomen. Sa sau sa ? Mi-a zis ca imi tel iar luni sa vorbim mai mult dar la prima ora il sun eu sa stiu in contro o apuc. Nu am nici un chef sa ma operez ca sa scot un kk de sterilet plimbaret . Deci, de baut pt toata lumea. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Ce ciudat si urat este!
Dar sterilutul ala e asa mic si a luat-o la drum? Stiam ca se monteaza pe col si...poate sa o ia spre trompe sau sa cada...
Sper sa se rezolve fara traume maro pt tine!
Mami a lui Kiti
livia1980 spune:
Buna dimi si de la noi!
La noi ninge, totul e alb...dar eu vreau sa vina primavara....Mai am de asteptat cred....
La multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat saptamana aceasta...dar aveam o rasnita de calculator(cel vechi e tot stricat) ca pana se incarca forumul se trezea iubitul meu...si gata momentul de respiro.Asa ca ne-am enervat si ne-am luat laptop...asa ca de acum intru in fiecare zi.
Sa va spun ce am patit saptamana trecuta....i-am cumparat lui Alexanfru lapte de corp de la Johnson cu levantica-bedtime...si seara dupa baita cand l-am dat a facut pe fata in cateva minute, niste pete rosii mari, parca ra ars cu fierulM-am speriat si l-am bagat inapoi la baie, l-am spalat si i-au trecut.L-am dat cu lapte de la san pe fata si nu a mai avut nimic.Sotul meu a spus sa incerce si el crema si s-a dat pe fata, s-a inrosit si a spus ca-l ustura foarte tare....Asa ca puiul meu a avut si el parte de asta...M-am enervat si le-am scris celor de la companie, am primit si raspuns...s-au oferit sa imi dea un kit sa vedem daca nu sunt alergici la ceva din crema.Dar eu am mai folosit produse de la Johnson (ulei, sampon) cu levantica si a fost ok.Eu nu cred ca sunt alergici...am sa incerc si eu dar eu am tenul f. sensibil si mi-e frica....
DAR ORICUM PETELE ACELEA ARATAU GROAZNIC....
V-am vazut ca vorbeati de pampersi BABY LOVE...Unde sunt ca eu am fost aseara prin Real si Carrefour si n-am vazut??
Si ce parere aveti de laptele praf de la HIP???Eu i l-am introdus de 2 zile pe cel de 1 an(desi mai avem 4 zile pana implinim anisorul)...si mi se pare OK...Scriu pe cutie ca e BIO...is fata de alte marci, are mai maulte viamine (ca dozaj)
O zi buna...si spor la treaba...eu vreau sa fac curat, sa fac friptura cu rozmarin, sa dorm la amiaza sa fac baie si sa mai ies si diseara in oras...Ca e tati de servici cu Alexandru
(schimbat, mancat, joaca)
micki_mica spune:
Dragele mele,
peste o ora sunteti asteptate la o ciorba de fasole, cu afumatura si salata de ceapa!
Sa vedem ce o zice sotul cand vine acasa. Ce parere o sa aiba si el.
L-am trimis sa cumpere niste fire si ate, pentru ca am idee de niste floricele dragute, pentru martisoare. O sa va arat si voua, dupa ce termin.
Un weekend placut!
Mami a lui Kiti
nyny spune:
Neatza
Sorina pt cafea...
Danyelana ce aiurea cu steriletul... daca pana acum aveam mici retineri in privinta lui, acum clar sunt total impotriva lui.
Dece posibil sa fie de la vaccin, mama lui... ca nici nu-ti mai vine sa le faci. David nu a facut febra niciodata de la ele, in schimb la asta de un an, 24h pana i-am dat Aerius abia respira. Bine, fiecare copil poate reactiona diferit. Poate se mai linisteste azi si nu mai face febra.
Livia sa stapaniti sanatosi laptopul (vreau si eu unul nou) . Pampersii Babylove se gasesc in magazinele DM. Uite aici
Mamica fericita de Mara si de David
Povestea Marei