Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 17
Lillo spune:
Mire multumim de intrebare
Piticul a zacut toata ziua. A facut febra 39.8 si era carpa. Spre seara si-a mai revenit, a papat, s-a jucat putin. I-a mai scazut febra. Vad ca se mentine in jur de 38.
Fii-mea e binisor. Muci, tuse, dar fara febra. Eu cred ca dr nostru are ceva capacitati paranormale...Mi-a zis de la inceput cat tine febra aia mare si ca apoi vor urma muci, tuse etc.
ioana_fota spune:
Fetele am trimis ceva pe mailul comun va rog frumos sa intrati si sa cititi.O seara buna.
simplicity spune:
Micki Vreau sa iti multumesc pt martisoare,ai o rabdareeee,sunt foarte frumoase si iti multumesc si pt felul in care le-ai personalizat tu pt mine,sunt sigura ca o sa le placa persoanelor-destinatare pt ca eu(si sotul) le-am daruit din suflet si persoana care le-a facut,tu, vad ca a pus suflet in ale face si a le ambala frumos.
Multumesc inca o data
P.s.Am vazut si mileurile(eu sunt mare fan lucruri-crosetate) sunt bestialeeeeeeeee,cu siguranta(atunci cand voi putea) o sa vreau din ambele(pt mine personal) ca asa ceva nu au vazut engleziii veci
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."
decenuela spune:
seara buna...
eu m-am cam bucurat degeaba...sau habar n-am...jiji dupa supozitorul ala a fost ok..cam pana la 4-5 cand iar a inceput sa creasca...n-a mai aj pe la 39 dar tot a urcat...i-am mai dat nurofen...si desi la amiaza a papat....dupa n-a mai vrut nik..decat tt...si niste suc de portocale...acu avea 38.1...si am fc o baie mai...rece sa zic asa...si a fost f dispus...si cand sa pape si el lapte cu fulgi...chiar m-am bucurt ca a acceptat cateva linguritze...deodata.i-a venit sa vomite...nu retin daca si-a bg degetul sau i-a venit asa...de a iesit totul in jet...
daca nu se intampla nik bun pana maine..mergem la dr...
lilo...multumim de informatii..f utile...si..ce sa zic...putere e tare rau cu pufii bolnaviori...
nici nu mai stiu ce sa zic...tanjesc dupa vancanta lu simpli...mmmm
va mai scriu....daca imi pun parul pe moatze la noapte
sa avem cu toate o noapte linistita..si cu pui sanatosi
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lillo Mire multumim de intrebare Piticul a zacut toata ziua. A facut febra 39.8 si era carpa. Spre seara si-a mai revenit, a papat, s-a jucat putin. I-a mai scazut febra. Vad ca se mentine in jur de 38. Fii-mea e binisor. Muci, tuse, dar fara febra. Eu cred ca dr nostru are ceva capacitati paranormale...Mi-a zis de la inceput cat tine febra aia mare si ca apoi vor urma muci, tuse etc. |
Motto-ul de azi:
simplicity spune:
citat din mesajul lui decenuela seara buna... eu m-am cam bucurat degeaba...sau habar n-am...jiji dupa supozitorul ala a fost ok..cam pana la 4-5 cand iar a inceput sa creasca...n-a mai aj pe la 39 dar tot a urcat...i-am mai dat nurofen...si desi la amiaza a papat....dupa n-a mai vrut nik..decat tt...si niste suc de portocale...acu avea 38.1...si am fc o baie mai...rece sa zic asa...si a fost f dispus...si cand sa pape si el lapte cu fulgi...chiar m-am bucurt ca a acceptat cateva linguritze...deodata.i-a venit sa vomite...nu retin daca si-a bg degetul sau i-a venit asa...de a iesit totul in jet... daca nu se intampla nik bun pana maine..mergem la dr... lilo...multumim de informatii..f utile...si..ce sa zic...putere e tare rau cu pufii bolnaviori... nici nu mai stiu ce sa zic...tanjesc dupa vancanta lu simpli...mmmm va mai scriu....daca imi pun parul pe moatze la noapte sa avem cu toate o noapte linistita..si cu pui sanatosi Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Motto-ul de azi:
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui decenuela seara buna... eu m-am cam bucurat degeaba...sau habar n-am...jiji dupa supozitorul ala a fost ok..cam pana la 4-5 cand iar a inceput sa creasca...n-a mai aj pe la 39 dar tot a urcat...i-am mai dat nurofen...si desi la amiaza a papat....dupa n-a mai vrut nik..decat tt...si niste suc de portocale...acu avea 38.1...si am fc o baie mai...rece sa zic asa...si a fost f dispus...si cand sa pape si el lapte cu fulgi...chiar m-am bucurt ca a acceptat cateva linguritze...deodata.i-a venit sa vomite...nu retin daca si-a bg degetul sau i-a venit asa...de a iesit totul in jet... daca nu se intampla nik bun pana maine..mergem la dr... lilo...multumim de informatii..f utile...si..ce sa zic...putere e tare rau cu pufii bolnaviori... nici nu mai stiu ce sa zic...tanjesc dupa vancanta lu simpli...mmmm va mai scriu....daca imi pun parul pe moatze la noapte sa avem cu toate o noapte linistita..si cu pui sanatosi Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Sanatate multa lui Jiji si tie putere sa mai poti rezista
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui Lillo Mire multumim de intrebare Piticul a zacut toata ziua. A facut febra 39.8 si era carpa. Spre seara si-a mai revenit, a papat, s-a jucat putin. I-a mai scazut febra. Vad ca se mentine in jur de 38. Fii-mea e binisor. Muci, tuse, dar fara febra. Eu cred ca dr nostru are ceva capacitati paranormale...Mi-a zis de la inceput cat tine febra aia mare si ca apoi vor urma muci, tuse etc. |
Off mititeii,sanatate multa
Beatrice1982 spune:
ui ce am gasit...............
nu am auzit de ea....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160646
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...
Beatrice1982 spune:
si inca ceva...................
citit la inceput...........daca dati click mai departe apare si restul
de ce postarea asta si de ce alicredo??????????????????????
http://www.saptamana.com/4573772/pufuleti+pufosi+de+2010+%28144%29
Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)
You are perfect...to me...