Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Sorina Ce fac fetele tale?Cum mai e Iris?
Haircut ce faceti?cum sunteti?
Dece Cum e jiji?
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Sorina Ce fac fetele tale?Cum mai e Iris? Haircut ce faceti?cum sunteti? Dece Cum e jiji? |
Sarumana de intrebare...Daca ma intrebi...spun..
![](icon_smile.gif)
In principiu fac bine. Realitatea nu ne lasa in pace.
Diana are un ochi umflat de curent, ca au stat in curent la scoala.E necajita tare, ca-i strica look-ul; tratam cu tobrex
![](icon_smile_big.gif)
Iris...ce stie ea mai bine...e dragalasa, dar cand o apuca bazdacii..sa te tii..Incearca sa faca cativa pasi singurica, da pup, stie sa faca : salut, bravo, pa cu manutzele, da manutzele si piciorusele sa i le pup, daca ii cer, imi indeasa suzeta sau alte animalutze sa le rod si eu, face ca maimutza, pisica, puiul de catzel...Se iubeste cu sora-sa de numa'....Are 7 dinti jumate....
De astea...Nu face ea prea multe, dar avem timp.
![](pupic.gif)
Ariana ce face? Cum mai sunteti cu maselutzele? Ai reusit sa te odihnesti putin?
Pupam fetele frumoase!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
Sarumana de intrebare...Daca ma intrebi...spun.. ![]() In principiu fac bine. Realitatea nu ne lasa in pace. Diana are un ochi umflat de curent, ca au stat in curent la scoala.E necajita tare, ca-i strica look-ul; tratam cu tobrex ![]() Iris...ce stie ea mai bine...e dragalasa, dar cand o apuca bazdacii..sa te tii..Incearca sa faca cativa pasi singurica, da pup, stie sa faca : salut, bravo, pa cu manutzele, da manutzele si piciorusele sa i le pup, daca ii cer, imi indeasa suzeta sau alte animalutze sa le rod si eu, face ca maimutza, pisica, puiul de catzel...Se iubeste cu sora-sa de numa'....Are 7 dinti jumate.... De astea...Nu face ea prea multe, dar avem timp. ![]() Ariana ce face? Cum mai sunteti cu maselutzele? Ai reusit sa te odihnesti putin? Pupam fetele frumoase! Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Bravo Iris
![](bis.gif)
![](icon_smile.gif)
Si eu am probleme din cauza curentului,adica la un pic de curent mi se umfla ochiul si mai faceam si ulcior(groaznic)am rezolvat cu o "cura" de 7 zile de augmentin,dar am ramas cu o sensibilitate la ochi(trebuie sa dau un search sa vad ce e tobrex)
Noi suntem bine,Ariana se joaca,mai vine in vizita la prietena ei tzitzi,e mai bine,avem 3 coltisori iesiti la cea de a treia maseluta si vad ca da sa iasa a 4 a maseluta,dar e mai ok...
Eu sunt odihnita,inca nu sunt obosita,ma pregatesc de excursie: m-am tuns,vopsit si achizitionat ceva frumu si sexi
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
sorina_bz spune:
Ma bucur ca e mai ok, bebelina frumoasa!
Ooo..bravo mami pentru tuns, vopsit!..Poze, ceva?
Si eu m-am vopsit azi, in vederea petrecerii de saptamana viitoare.
Cand plecati in excursie?
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)
simplicity spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Ma bucur ca e mai ok, bebelina frumoasa! Ooo..bravo mami pentru tuns, vopsit!..Poze, ceva? Si eu m-am vopsit azi, in vederea petrecerii de saptamana viitoare ![]() Cand plecati in excursie? Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Plecam sambata viitoare,mai e asa multttt;poze,maybe,cand ma intorc din excursie
![](icon_smile_big.gif)
Sa aveti o petrecere frumoasa,o sa fiti 3 fete frumoase foc la party,o sa ii cuceriti inima lui tati
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
![](images/user_woman.png)
livia1980 spune:
Buna seara...
Sunt ingrozita de febra si de virozele care sunt.De asemenea am emotii pentru vaccinele de la 1 an....cred ca vineri le facem
Noua ne-au iesit 6 dinti(primii la 4 luni)....si gata .D e vreo 4 luni nimic la orizont.Ar trebui sa ma ingrijoreze???
Cine imi spune si mie (exact) ce trebuie saa fac in caz de febra????
fug ca avem musafiri
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui simplicity Plecam sambata viitoare,mai e asa multttt;poze,maybe,cand ma intorc din excursie ![]() Sa aveti o petrecere frumoasa,o sa fiti 3 fete frumoase foc la party,o sa ii cuceriti inima lui tati |
Hai, ca nu mai e mult! Relaxarea si locurile frumoase va asteapta! Musai poze cand veniti, sa ne clatim si noi ochii!
![](icon_smile.gif)
![](japonez.gif)
![](alcool.gif)
ioana_fota spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara... Sunt ingrozita de febra si de virozele care sunt.De asemenea am emotii pentru vaccinele de la 1 an....cred ca vineri le facem ![]() ![]() Noua ne-au iesit 6 dinti(primii la 4 luni)....si gata .D e vreo 4 luni nimic la orizont.Ar trebui sa ma ingrijoreze??? Cine imi spune si mie (exact) ce trebuie saa fac in caz de febra???? ![]() ![]() fug ca avem musafiri ![]() ![]() mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Livia chiar sa vorbit de asa ceva ieri si alalataieri gasesti cu cateva pag in urma detalii
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
Lillo spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna seara... Sunt ingrozita de febra si de virozele care sunt.De asemenea am emotii pentru vaccinele de la 1 an....cred ca vineri le facem ![]() ![]() Noua ne-au iesit 6 dinti(primii la 4 luni)....si gata .D e vreo 4 luni nimic la orizont.Ar trebui sa ma ingrijoreze??? Cine imi spune si mie (exact) ce trebuie saa fac in caz de febra???? ![]() ![]() fug ca avem musafiri ![]() ![]() mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Pai in primul rand sa nu intri in panica.
Noi procedam asa: la temp pana in 37.8 nu facem absolut nimic. La temp intre 37.9 -38.4 las copilul mai dezbracat, scad temp in camera pana la maxim 22 de grade, ii dau multe lichide si il urmaresc cu atentie(eu ii pup pe frunte la 5 min sa vad daca apare vreo schimbare).
Daca are temp peste 38.5 aplicam regula de mai sus + un antitermic (nurofen sau paracetamol).
Daca nu scade sau creste pana la 39-39.5 adaugam sosete cu otet, compresa pe frunte. La peste 39.5 facem impachetari, bai caldute si la 39.8 punem 1/2 dintr-un supozitor de novocalmin, daca nu scade in 20 de min sau ajunge la 40+ pun si cealalta jumatate.
Oricum cel mai bine ar fi sa intrebi medicul vostru.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/miremia/miremia.jpg)
miremia spune:
Seara buna!
Lillo si de la noi, am notat. Cum se mai simt piticii?
Simply neaparat sa ne pui poze.
Sorina ce scumpa e Iris, a mea desi am facut ca toate animalele pe langa ea nu vrea sa imite niciunul.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)