Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !
Raspunsuri - Pagina 10
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui decenuela ayanna..nu stiu ce sa zic...e bine si nu prea..cum ii dau nurofen scade...cum trec niste ore..iar creste 39.. altceva el nu are ..muci..de ex sau de lipsa poftei de mancare sa zic ca e de la rosu in gat... ma tot ganedsc ca e totusi reactie la ROR...desi l-a fc acu 2 sapt...am sa vad cum e..daca si maine tot camasa e...il duc la dr... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |

Sper sa se faca bine repede Luca. Daca zici ca mananca si nu are altceva si eu cred sa fie de la ROR. Sper sa-i treaca si sa nu fie nimic serios. Dar daca si maine e la fel , nu strica sa vedeti un dr. Mai mult pentru linistea ta
de
Yannis
alexutzzza spune:
Ruxita sa stapaniti sanatosi orchestra, sa va distrati si sa invatati cu spor!
Sa va foloseasca ciuperca tibetana! Nyny foarte dragut din partea ta! 
Si pentru ca Miri vorbeste numai intrebata: ce mai face Mara? ![]()

micki..tot uit sa te intreb, voi luati copilul cu voi cand iesiti in oras? daca nu, cu cine il lasati ca m-ar interesa si pe mine solutii la capitolul asta 
de
Yannis
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Moama, da' ce vorbarete sunteti in ultima vreme!!! ![]() Am pus si eu niste poze cu zgubi faultat si cateva mostre de 'arta contemporana naiva'... ![]() _ Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata![]() |
Si mai scumpica decat era, cu desenele ei!

Kiti martisoare fluturasi handmade
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui decenuela ayanna..nu stiu ce sa zic...e bine si nu prea..cum ii dau nurofen scade...cum trec niste ore..iar creste 39.. altceva el nu are ..muci..de ex sau de lipsa poftei de mancare sa zic ca e de la rosu in gat... ma tot ganedsc ca e totusi reactie la ROR...desi l-a fc acu 2 sapt...am sa vad cum e..daca si maine tot camasa e...il duc la dr... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Imi pare rau pentru Luca si pentru voi, ca va chinuiti asa. Mie mi-a zis ca dupa ROR pot aparea efecte chiar si la 2 sapt.
Poate si de la dintisori? O prietena a ajuns cu fi-su la Urgente pt ca nu stia ca ii vor iesi. Sper sa nu fie nimic serios si sa nu tina mult.
Am vazut la Kiti, ca in perioadele "cu dinti" sta muuuult la tzitzi. Si e mai caldul la cap.

Lillo spune:
Seara buna!
Pe fuga intru doar sa intreb si eu ceva. Pitica a luat un virus urat tare de la gradi (febra 40 care nu cedeaza la nimic, frisoane, muci, diaree, etc). Eu sunt varza, sotul e asa si asa. Dr mi-a recomandat oscilo preventiv ptr pitic...Stiu ca unii pufi au primit oscillo, a avut efect? Au scapat de viroze chiar daca au fost expusi virusului? Sau macar au facut forme usoare?
Va pup...revin...daca nu stau si la noapte sa fac impachetari
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza micki..tot uit sa te intreb, voi luati copilul cu voi cand iesiti in oras? daca nu, cu cine il lasati ca m-ar interesa si pe mine solutii la capitolul asta ![]() de Yannis |
Noi cand iesim luam copilul cu noi. E adevarat ca nu pupam ceva restaurant mai pretentios, ca deh, dl vrea atentie. Si nici nu ne lungim cu masa. Dar merge si asa. In carut, langa masa. Pana acum nu am avut plangeri.
Si accidental, il mai lasam cu o prietena care isi mai face mila de noi. De ex, sapt viitoare planuim chir un film, pe miercuri pt ca vine mama la dr si sta la noi 2-3 zile.
Succes la solutii!

miremia spune:
Alexutza (mi-am amintit ca ne-a intrebat si Lali
) Mara face bine, este mai linistita de vreo 2 zile asa ca a avut si ta-su curaj sa stea cu ea sa bag si eu niste sala.
Nu doreste sa mai mearga, daca o lasi in picioare se tranteste imediat in fund, stiu ca pana se marita invata sa si mearga asa ca nu ma agit. Isi scoate in continuare sosetele, imi baga capace in masina de spalat
, imi pune muzica sa dansez si vorbeste toataaa ziua. I-a zis ta-su ca sigur o sa ma intreaca la
. Aaaa...si n-avem dinti.![]()
Ayanna zgubi este superba. Poza cu 4 generatii m-a distrat tare.
Lillo e horror ce spui tu acolo. Sanatate multa sa aveti! Eu i-am dat Marei oscillo cand vedeam ca starnuta mai des dar nu cred ca a avut efect mereu.
Dany bine macar ca l-ai identificat, sper sa ascpai repede de el.
Ruxita sa-ti fie de bine iesirea la mall, poate data viitoare va fi mai relaxanta.
Ma duc sa ma joc cu Mara, cu oala muzicala.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita sa stapaniti sanatosi orchestra, sa va distrati si sa invatati cu spor! Sa va foloseasca ciuperca tibetana! Nyny foarte dragut din partea ta! ![]() Si pentru ca Miri vorbeste numai intrebata: ce mai face Mara? ![]() micki..tot uit sa te intreb, voi luati copilul cu voi cand iesiti in oras? daca nu, cu cine il lasati ca m-ar interesa si pe mine solutii la capitolul asta ![]() de Yannis |
Salutare!
Ma bag si eu ca musca'n lapte... chiar azi am prestat o iesire fara strumf, dupa urmatoarea reteta: se suna una bucata buni si se intreaba ce mai face... indiferent de raspuns se continua cu intrebarea: "nu ai vrea sa stai 2-3 ore cu nepotu', quality time etc?" Cum raspunsul este de obieci pozitiv
ratusca_mica spune:
reiau:
Buna seara, long time no seen... 
Multa sanatate pufilor bolnavi, sa va faceti bine repede! 
Si noi suntem cam bolnaviori in perioada asta, am facut o viroza cu febra de 39, tratata cu panadol si nurofen, sfatul doctorului. acum suntem mai bine, nu ne putem lauda cu mucisori deosebiti, din fericire! Sper sa isi revina complet in 2-3 zile, poate mai iesim si noi pe afara, ca in ultima saptamana aproape numai in casa am stat 
micki_mica spune:
| citat din mesajul lui Lillo Seara buna! Pe fuga intru doar sa intreb si eu ceva. Pitica a luat un virus urat tare de la gradi (febra 40 care nu cedeaza la nimic, frisoane, muci, diaree, etc). Eu sunt varza, sotul e asa si asa. Dr mi-a recomandat oscilo preventiv ptr pitic...Stiu ca unii pufi au primit oscillo, a avut efect? Au scapat de viroze chiar daca au fost expusi virusului? Sau macar au facut forme usoare? Va pup...revin...daca nu stau si la noapte sa fac impachetari ![]() |
Buna,
La noi a avut efect oscilo. Si i-am mai dat si Imunorezistan Junior. Ambele au efect la Kiti. Si impreuna si separat.
Multa sanatate!