Sezatoarea canadiana (210)
Raspunsuri - Pagina 15
Pucku spune:
Salut fetelor dragi
Fie ca soarele primaverii sa va topeasca toate grijile si sa va aduca numai clipe de bucurie
Sa aveti o primavara senina si plina de iubire!
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Podeanu spune:
O primavara frumoasa va urez si eu.
Am avut o perioada tare grea, Iselin[pup] stiai tu de ce, la servici dar acum m-am mai linistit.
Nelia, deci pina la urma ce ti-a zis doctorul ptr durerile de cap? Si durerea la picior ti-a trecut?
Am citit din urma, Doloress ti-au scris asa bine fetele.Nu esti deloc mama rea, iti pui doar intrebari normale tocmai ptr ca ii iubesti pe amindoi.
lumir spune:
Anka mersi,m-am mai linistit.Oricum pe urmatorul am vrea sa-l avem acolo in Canada,sa vedem daca ne ajuta DUMNEZEU, asa ca diferenta va fi si mai mare.
Intrebare pentru mamicili care au plecat cu copii de aici in jurul varstei de 3-4 ani:cum s-au acomodat copii acolo si cum s-au descurcat cu limba , cam dupa cat timp ati putu sa-i duceti la gradinita.
Va doresc si eu o primavara minunata si calduroasa, aici la Timisoara au aparut ghioceii desi mai e inca zapada si pe aici.
Stefan- 2 ani si 8 luni
Podeanu spune:
Lumir eu am venit cu copiii la 4 ani.Invata f repede noile limbi (si fara accent), la gradinitia i-am dat dupa 5 luni cind a trebuit sa incep si eu scoala de franceza.
pitilache spune:
O urare de primavara insorita si de la mine!!! V-ati ales babele???
Pucku mi-a placut tare mult cum ne-ai urat "soarele primaverii sa va topeasca toate grijile"! Cat mai mult soare sa fie peste tot!!!
Doloress multa rabdare cu nazdravanul de Patrick. O sa fie mai bine cu timpul sunt convinsa!
Lumir si eu am venit in Ca cu Seba de 4.5 ani si a fost ok cu gradinita, scoala si limba. La vreo 2 luni dupa ce am ajuns a mers la gradi anglofona (stia deja engleza) si apoi din toamna a inceput maternelle la accueil. Copii se adapteaza foarte repede, ai sa vezi! Mult succes in continuare!
Cine mai confirma pentru intalnirea de saptamana viitoare???
O saptamana frumoasa in continuare!
Exclusive spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pucku Salut fetelor dragi Fie ca soarele primaverii sa va topeasca toate grijile si sa va aduca numai clipe de bucurie Sa aveti o primavara senina si plina de iubire! Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi"" |
Foarte poetic Pucku draga
Va urez si eu fete dragi o primavara splendida
simi spune:
Buna dimineata fetelor!
Am avut o noapte ceva mai buna decit precedenta, fata mea are streptococ, ieri mi-am petrecut ziua la clinica. Acum e mult mai bine!
Ne propusesem sa facem o multime de lucruri in vacanta, dar asta e. Bine ca macar nu lipseste de la scoala (spre fericirea mea si necazul ei)
La intilnire nu stiu daca pot sa ajung, asa ca nu zic nimic deocamdata! Dar ma straduiesc, ca mi-e dor de voi!
Va las acum si va urez o zi frumoasa! Baba mea e pe 7 martie, am zis!
Doloress spune:
Ce-as mai veni si eu la intalnire, ca tare bine mi-ar prinde o terapie. Dar nu cred ca-l pot convinge pe tati sa strabata autoruta Decarie dupa-amiaza cand e trafic. Mai vedem noi...
Deja de doua zile e mai bine, cupilul mic n-a mai luat bataie de la fratior, ba chiar Patrick a inceput sa-l mangaie si sa-l pupe, e chiar induiosat cand il vede. Am revenit la metodele mele pe care nimeni nu mi le aproba, mai blande asa, si - in mod surprinzator, dau rezultate excelente. Aseara am stat doua ore cu amandoi singura si a fost perfect.
Deci mai bine singura singurica, ma descurc mai bine.
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simi Buna dimineata fetelor! Am avut o noapte ceva mai buna decit precedenta, fata mea are streptococ, ieri mi-am petrecut ziua la clinica. Acum e mult mai bine! Ne propusesem sa facem o multime de lucruri in vacanta, dar asta e. Bine ca macar nu lipseste de la scoala (spre fericirea mea si necazul ei) La intilnire nu stiu daca pot sa ajung, asa ca nu zic nimic deocamdata! Dar ma straduiesc, ca mi-e dor de voi! Va las acum si va urez o zi frumoasa! Baba mea e pe 7 martie, am zis! I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even! |
Si-a mea! :) Cam de cind eram in liceu!
S.