Sezatoarea canadiana (210)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

La multi ani doamnelor!
Sa aveti o primavara frumoasa, plina de bucurii, impliniri si sanatate!
Sa fiti frumoase in orice moment al zilei, in orice anotimp, la orice varsta, oriunde, in oricare oglinda si in ochii oricarui barbat v-ati uita..si in mintea voastra!

Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Un Martisor si de la mine! La multi ani, dragelor!
Sa aveti o primavara frumoasa, luminoasa si plina de bucurii!

Doloress esti o mamica perfecta! Gelozia intre frati exista si va exista cit e lumea, nu-i din vina ta! Eu pot sa-ti povestesc despre mine si sora mea, avem o diferenta de 1 an si 11 luni. Primul lucru pe care i l-am spus mamei mele cind a venit de la maternitate cu ea a fost s-o puna jos ca-i dau cu biberonul in cap! Asa m-i s-a povestit! Apoi, pe la vreo 6 luni ale ei ma chinuiam sa-i dau sa manince, ii indesam morcovi pe gura si pe nas, am incercat sa-i fac baie, am tras cadita linga pat, am pus apa-n ea (cit puteam si eu sa car cu cana de la chiuveta) apoi ma pregateam s-o trag de picioare de pe pat, sa cada-n cadita! Noroc ca m-a gasit bunica mea, ca altfel nu stiu ce s-ar fi intimplat! Si multe, multe altele!
Apoi, dupa gelozie a venit sentimentul acela ca bebe e al meu. o sa vezi, cind bebe s-o faca un pic mai mare si iesiti in parc, Patrick va fi foarte protector si mindru de bebe-ul lui!
La copiii mei diferenta de 10 ani dintre ei m-a scapat de scene de gelozie. Dar o aveam pe mama aici si o lasam cu fata, iar eu cu baiatul plecam la biblioteca, ne plimbam, petreceam timp numai cu el sa nu simta ca-l neglijez. In plus de asta, fiind mai mare, il faceam partas la greutatile mele, adica ma "vaitam" la el ca nu-i usor cu bebe mic, iar el ma compatimea. Asa il faceam cumva complicele meu. Dar e sigur, era mai mare, era mai usor.
O sa vezi, cum ti-au spus si fetele , vor creste repede, vor apare alte probleme, dar nu dispera! Esti o mama minunata!

Arturicii felicitari inca odata pentru ceea ce ati realizat! Abia astept deschiderea bibliotecii!Si am si eu citeva carti pe care le-as dona, numai sa-mi spui cum sa procedez!

Nelia tu stii ca noua ne place aceeasi muzica! Eu mor dupa Jordan Officer si Susie Arioli. Stiai ca-s in cuplu? Ea l-a lansat pe el. Sper sa vina si la vara la jazz, mai ales ca sintem fara copii, mergem, nu-i asa?Spor la invatat intre timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simi, normal ca mergem, abia astept! Banuisem eu ca sint impreuna, dar stiu cum s-a lansat. Oricum, sint fantastici pe scena, topai fara sa vrei pe muzica lor. Iar Susie are o voce iesita din comun.

Vineri, pe 18, mi-a luat Octav la asta: http://www.laplacedesarts.com/pda-evenement/4435/la-serie-classique-mercedes-benz,-the-nhk-symphony.en.html Si mai am inca unul, dar nu mai stiu la ce, prin aprilie insa.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, si uitasem sa va urez o primavara frumoasa! Si sa va ofer martisoare muzicale:

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ARTURICII - slingul meu nu e ring sling, e ajustabil, cu catarama din aia, e la maxim si tot lung e. In plus cred ca e pt bebe mai mare ca se cam sufoca acolo. Daca nu-l mai folosesti pe-al tau si zici ca te-ai impacat cu el, l-as imprumuta sa-l incercam, multumim...

LORELAIM - tocmai mai inainte am incercat BB carrier si nu a vrut deloc, a urlat ca din gura e sarpe in el, nu inteleg de ce, ca sta exact ca in bratele mele. Mai incercam, ca tocmai avea si o criza de colici, deci poate nu era momentul bine ales.

SIMI - haha, asa avem si noi niste povesti in familie, eu am fost victima. Oricum batai luam la greu de la sora-mea, imi aduc aminte ca ma busea sangele pe nas. Si imi zicea ca daca zic ceva ma bate si mai tare. Asa ca taceam malc. Ma batea si cu cureaua. Ai mei au aflat cand aveam vreo 20 de ani, atunci abia le-am zis.

SIMONA - am sa incerc si eu eci bio-gaia, sper sa mearga... Ce mai face Addie? Ce mai zice?

La multi ani de 1 martie!!! Un martisor pentru fiecare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Va trimit un Martisor si multe urari de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

LA MULTI ANI de MARTISOR!

Doloress, suna-ma cand vrei sa vorbim la 514 332 9054

Simi, cu mare bucurie si recunostinta vom primi cartile de la tine pentru Biblioteca Romaneasca.
Te rog sa ma suni cand vrei tot la 514 332 9054

Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Un ghiocel-martiosr si de la mine fetelor dragi - va doresc o primavara frumoasa cu mult soare... in suflet
Doloress - eu BabyBajorn am folosit doar la iesit afara la plimbare... in casa o tineam "pe umar"... era atat de curioasa sa stie ce se intampla in jurul ei ca se tragea in sus de la piept si se sprijinea cu coatele pe umarul meu sa vada. Noi ii spuneam "popandaul" Tin minte ca era mica - cat un botz - si ca argintul viu... Daca as fii citit atunci "Raising your spirited child" - as fii fost scutita de multe semne de intrebare mai tarziu In carucior musai trebuia sa o pun intre paturele rulate si spatarul ridicat... si nici macar asa nu a fost bine pt maimutica mea curioasa... In BB - cu fata la lume, sprijinita in coate pe marginea carrier-ului (nu a acceptat nici o clipa sa-i var manutele in spatiile pt manute deoarece dorea sa aiba libertate de miscare, iar "gulerul" de la BB trebuia indoit in fata ca nu cumva sa-i obstructioneze vederea ). Am intrebat pediatrul daca pot s-o port asa cu gatul "nesprijinit" si el mi-a spus ca daca observ ca prunca se "tine" si nu are tendinta sa-i cada capul atunci e OK. Tot pediatru mi-a dat "go ahead" si spatarul ridicat la carucior - doar sa o sprijin in paturele rulate sa nu alunece pe o parte sau alta... Indiscutabil ca imediat ce observam ca a adormit lasam spatarul jos sau, daca era in BB ridicam "gulerul" protector astfel incat sa nu-i pice capul in fata.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

ARTURICII - vad ca nu mai e nevoie de sling deocamdata, ieri a stat in carrier

LORELAIM - asa si eu pe Patrick, il tineam in brate toata ziua, acum insa cu doi, mi-ar prinde bine sa am mainile libere. Oare e OK daca il pun asa de mic in carrier? Pe eticheta scrie de la 3500 de grame in sus, el are deja, deci l-am pus. Si capul a inceput sa si-l tina bine, nu incetez ma minunez, Patrick nu si-l tinea nici la 3 luni cum trebuie. Deja am inceput sa-i compar, sper sa nu ma auda vreunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Doloress - Gabisor s-a nascut cu 2,785kg si 45cm... si sunt convinsa ca am pus-o in carrier INAINTE de 3,5kg Acum - sincer - habar NU am cand exact am pus-o prima data in BB dar in mod cert era inca micuta-micuta... nu-mi mai amintesc nici daca pe BB al nostru scria un minim de kg (am dat BB dupa ce nu l-am mai folo).

Apropo de tzinut capul - doamna cu, care am facut haptonomie in timpul sarcinii, m-a chemat dupa ce am nascut-o s-o vada. Atunci cand ne-am dus la ea, ne-a aratat o metoda f faina de-a lua prunca in brate FARA sa fie necesar sa-i sprijinim capul: bb e intins pe spate, mami/tati intoarce cu blandete bb pe o parte si apoi il ridica usor tinindu-l de subsiori (bb ramane in continuare in profil fata de parinte). Cand bb ajunge cu capsorul sus e intors cu fata/spatele catre parinte. Il intorci cu fata la tine daca-i vorbesti/razi/guguli; il intorci cu spatele la tine daca-l prezinti cuiva sau daca ii arati "lumea cea mare" Doresc sa mentionez ca d-na era fosta asistenta medicala la obstetrica-gineco.

Multa sanantate si numai bine va doresc

Mergi la inceput