Sezatoarea canadiana (210)
Raspunsuri - Pagina 13
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress IOANA - am sling, dar bebe sta cam chircit acolo si cum vomita mereu si trebuie tinut numai in sus, am zis ca-l pastrez pentru mai tarziu. Astept un wrap de la DELIA, cred ca wrapul e mai bun ca il tine in sus. Am avut la Patrick si l-am returnat, ca pana il infasuram eu pe mine, copilul urla de se sarea varul de pe pereti, asa ca m-am lasat pagubasa. Dar bb Kevin e mult mai linistit, cred ca o asteapta si pe mami neindemanatica sa-si infasoare wrapul. SIMONNA - e bun Bio-Gaia si pentru regurgitat? Ca eu stiam ca e bun pentru colici. Am sa incerc. Haideti ca ieri a fost mai bine, a luat Kevin numai un picior in burta Mai rau e ca Patrick are conjuctivita si nu intelege deloc sa nu-i mai atinga ochii si fata lui Kevin. Sunt asa o mama de rea daca ma bucur cand pleaca la gradi? Ma simt ultima mama, dar nu ma pot abtine... Mi-e dor cand vine, dar mi-e si frica, am stomacul ghem. EDIT- azi pleaca mama, wish me luck! Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
asa am aflat eu de Bio Gaia, de la mQQm pt ca Pepit regurgita in jet. Si i-a ajutat mult.
aia cu wrap, tre sa te practici de un milion de ori pe o papusa.Eu am vazut-o pe mQQm facind dansul ala cu wrap-ul in mai putin de un minut, in timp ce mie imi trebuiau 5...
nu te necaji ca-l duci pe P. la gradi, bine faci, vrei sa te ticnesti cu amindoi acasa? E prea mic K....
Pupam, drum bun mamei tale si bafta tie! Dar o sa te descurci, asa-i?
ankalaura spune:
Ba eu chiar am avut un plan clar, cu mersul la gradinita al celei mari! Pai altfel ma dileam (mai tare, vreau sa zic... )
nelia spune:
Am eu wrap, daca il vrei, ti-l dau cu placere. Primele dati cind ma infasuram in el, imi lua 5 minute, la un moment dat ajunsesem sa mi-l pun in mai putin de un minut, in timp ce ieseam din casa. Nevoia te invata multe.
Ei, mama rea. Sa vezi cum mi-a picat mie fata, in fata fetelor, cind mi-au spus ca au vacanta saptamina asta. M-am simtit aiurea, dar eu citisem pe aici sau auzisem ca vacanta e saptamina cealalta si in capul meu ramasese ca e dupa saptmina mea de lectura... cind imi propusesem sa ingras vreo trei porci, am numai teme si evaluari saptamina viitoare. Si cind mi-au spus ca de luni nu mai au scoala - yuhuuu! - eu am facut un fel de What????
Trece, Doloress, mai cresc amindoi un pic si veti trece la altele, vei uita momentele astea sau iti vei aduce aminte cu nostalgie: ehehei, ce bine era cind erau amindoi micuti! Cel mai important lucru este sa iesiti cu totii intregi (la cap si la suflet) din aceasta perioada, asa ca fa orice pentru asta!
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress IOANA - am sling, dar bebe sta cam chircit acolo si cum vomita mereu si trebuie tinut numai in sus, am zis ca-l pastrez pentru mai tarziu. Astept un wrap de la DELIA, cred ca wrapul e mai bun ca il tine in sus. Am avut la Patrick si l-am returnat, ca pana il infasuram eu pe mine, copilul urla de se sarea varul de pe pereti, asa ca m-am lasat pagubasa. Dar bb Kevin e mult mai linistit, cred ca o asteapta si pe mami neindemanatica sa-si infasoare wrapul. EDIT- azi pleaca mama, wish me luck! Mami de Patrick(29.04.2008) si Kevin (10.02.2011) Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Pai eu in sling am tinut-o de la o luna si doar vertical...mie alte variante nu mi-au iesit; insa o tineam cu piciorusele stranse sub ea nu cum o tin acum cu ele pe langa mine.
Poate te descurci cu wrap-ul; pe mine m-a tentat insa cu 2 nazdravani in zona am avut nevoie de ceva ce pot instala urgent...
Mult succes daca simti tu ca ai nevoie.
Eu zic ca o sa fii ok, un pic sa intri in rutina apoi vor merge toate struna.
Siiiiguuuur NU esti mama rea!!!
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Doloress spune:
ARTURICII - eu am un sling care imi ajunge la genunchi, ca sunt mica de statura si bebe sta in el ca intr-o covata, jos acolo. Cred ca am unul cam prost.
Multumesc fetelor de incurajari, trebuie sa ne descurcam, ca altfel nu se poate, nu suntem nici primii nici ultimii.
Ce ati folosit pentru vergeturi si a mers? Eu am ramas cu niste vergeturi monstru care ma dor efectiv.
NELIA - si tu Brutus? M-am mai linistit, ca tu esti mama exemplara, deci si tie ti se intampla la fel...
Andy08 spune:
Asa, scrieti, scrieti de bebe 2, ca bag si eu la cap. Mai am 3 luni si incepe distractia si la noi. Si Andrei nici nu merge la gradi. Va merge abia in sept., ca nu vreau sa creada ca-l expediem de acasa dupa ce vine bebe 2. Asa ca va merge cand bebelina va avea cam 3 luni. Noroc ca o am pe soacra mea care sta pana prin august (poate reusim sa ii prelungim viza vreo 2 luni, sa stea pana la sf. de septembrie).
Doloress, hai, ca va fi bine! Eu cred ca prima luna e de soc, pana vede ca ala mic nu mai pleaca. Apoi, incet, se va obisnui si, in plus, o sa inceapa si Kevin sa zambeasca, sa gangureasca, sa interactioneze. Si, cum ziceai, nu suntem nici primele, nici ultimele. Asta scriu ca sa ma imbarbatez si pe mine.
Care e diferenta dintre wrap si sling? Si la ce magazine se gasesc?
Andy, mami de Andrei si 26+
Doloress spune:
Andy wrapul e bucata aia de material pe care o infasori tu in jurul tau. Uite aici : http://www.sasaslings.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=2_16_31
Slingul e gata facut, nu mai trebuie sa te chinui tu : e asta de exemplu : http://www.sasaslings.co.uk/index.php?main_page=index&cPath=2_4
Eu am gasit wrapul la un magazin mic, Boutique Mere Helene, in Lasalle. Probabil ca sunt si la Baby'r Us, sau la Clement, nu stiu... Slingul l-am luat de pe Amazonul american.
mikiion spune:
Doloress poate problema a inceput cu spitalizarea ta. Si separarea de el si vina fiind a lui bebe..... Si cand in sfarsit te-a avut pt el ai aparut cu ceva in plus care i-a luat locul.....
arturicii spune:
Doloress, ai ring sling? Adicatelea e reglabil sau e fix. Daca e reglabil nu ar trebui sa fie bai ca e lung. Eu mi l-am luat pe cel mai lung in ideea ca intra la apa si dupa ce il reglez tot mai raman cu o esarfa de-mi trece de genunchi...
Scuze ca insist insa imi pare rau ca nu te poti folosi de el. Pe mine m-a ajutat enorm.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
lorelaim spune:
Doloress - eu am purtat-o pe Gaby in Baby-Bjorn http://www.babybjorn.com/products/baby-carriers/ pentru ca nu statea in carucior nici decum (zici c-o puneam pe jar cand o asezam in carut...) Am folosit BB de la 5 zile la 13 luni (cand facuse prunca mai bine de 10 kg si jumatate si ma "cocosa"). De la 2 luni Gaby nu a mai vrut sa stea cu fata spre titi sa faca nanita cuminte ci vice-versa spre public - sa vada lumea larga si sa... cocheteze maimutica Am avut sling si nu m-am putut nici cum acomoda cu el... nu l-am folosit de loc...
Eu am avut sentimente puternice de vinovatie cand am dat-o pe Gaby la gradi si consider ca sunt sentimente distructive pentru un parinte... Cel mai bine ar fii sa te gandesti ca Patrick este perfect safe si OK acolo, se joaca, socializeaza, mai si invata cate ceva. Nu-ti fa nici o clipa reprosuri. Copiii sunt muuuuuult mai robusti si fizic si psihic decat vrem noi ca parinti sa credem.
Multa sanatate si numai bine iti doresc