Piascledine

Piascledine | Autor: Anny

Link direct la acest mesaj

Stie cineva detalii despre Piascledine? I-a fost recomandat lui taica-miu ptr parodontoza (+ restul de tratament ptr asa ceva). M-am uitat pe prospect, am vazut din ce e facut (extract de avocado si soia) si cica e bun inclusiv ptr afectiunile reumatismale. Am intrebat o amica care e medic si mi-a zis sa il foloseasca cu incredere ca este bun si da rezultate.
Vroiam sa stiu daca ati avut de-a face cu el si daca da, cat de multumite/ multumiti ati fost.
Merci!

P.S. Ma gandeam sa iau si eu, ca si-asa ma dor toate articulatiile, nu cred ca-mi strica :(.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SilviaTanase spune:

Buna Anny,

Eu am parodontoza de 2 ani si sa stii ca nu e asa grav pe cat crede lumea. Intr-adevar trebuie sa ai o igiena foarte stricta si sa mergi frecvent la doctor, dar cu atentie si simt de raspundere poti sa tii boala in frau. eu sunt adepta unui tratament naturist, imi masez gingiile cu propolis si coenzima q10, folosesc zilnic ata de gura si apa dentara. am folosit si eu piascledine, la inceputul tratamentului, cateva luni si apoi am facut pauza, asa mi-a spus doctorul.
Legat de articulatii, nu ma pot pronunta, ca nu l-am folosit pentru asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Silvia,

Merci ptr raspuns. Te rog spune-mi daca ti-a fost ok cu Piascledine. A dat rezultate bune? Cum sunt gingiile dupa acest tratament?
Taica-miu n-are incredere in chestiile astea de plante, ma chinui sa-l conving ca sunt bune, mai ales ca eu personal m-am tratat multa vreme cu extracte din plante (de la plafar) si am fost super multumita.

Mergi la inceput