Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebecris26 Idalis de ce spui surplusul, ce ramane in sani mulgi cu pompita? Cristina, mami de bebita David |
Nu! acum nu mai folosesc pompa decat atunci cand sunt prea plini sanii. Acum s-a mai reglat productia dar tot se intampla sa sara Tavis o masa..si atunci sunt nevoita. Daca folosesc iar pompa sau beau un ceai de stimulare mai pot alapta un bebe
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
tutz spune:
citat din mesajul lui pop_adelina tutz, cum sa nu, cu cea mai mare placere!! o sa fiu acasa ca n-am "timp"(bani) sa merg nicaieri!!! sa vina doar calduraaaa ca vom sta afara non stop...am inebunit in casa! cumnata ta pp ca iese cu bb prin zona pe la ea,nu? eu mai dau ture pana in centru, pe platou, ca acolo se aduna multe mamici, cand e vremea mai blanda, dar cand e frig tare doar in zona la mmine ies! |
Sincer nu stiu pe unde se plimba ea, dar poate o iau si pe ea cu mine la o plimbare pana in centru cand o sa fim acolo :)
Camisv - si atunci la care varianta de cereale ai ramas?
Ar fi ok sa se trezeasca o data pe noapte, asa a fost si pana acum si am fost super multumita (avea seri cand nu se trezea deloc, dar nu ma astept la minuni). Mai mult mi-e frica sa nu-i fie foame si eu sa o chinui :( Mi-ar trebui cereale care sa le combin cu LM.
Nastasie - ce marca e? Humana cumva? Poti sa-mi scrii ce scrie pe cutie (chiar daca e nemteste, ca ma descurc, si am cum sa fac si rost)
Kitti, si eu cochetez cu Humana, nu stiu de ce dar pare asa mai simpatic :)))
Idalis, m-ai spart cu taticul care alapteaza.. ia sa discut eu cu sotul, ca tot zicea ca vrea sa ma ajute mai mult :))))
LilianaR - te cred ca organismul rezista la multe, dar avand in vedere ca fata mea tot timpul a avut nopti linistite, am trecut cu succes peste pusee de crestere, ma pune la gandire ca dintr-o data se trezeste de 5 ori noaptea. E o schimbare radicala, stresanta si pt ea, si pt mine. Iar faptul ca dupamasa la ora 5 deja ametesc de oboseala nu ma ajuta sa am mai mult lapte. Deci ma gandesc la variante ajutatoare, precum cereale amestecate cu LM, avand in vedere ca probabil voi astepta pana la 5 luni sa vad cum ramane programul domnisoarei.
Si crede-ma fiecare fata de aici a incercat toate variantele de a ramane pe LM exclusiv, si nu intotdeuna se termina cum vrea mamica.
Tünde, mami de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
LoraG76 spune:
Gata mancarea si tortul. Mai astept sa se raceasca si pun frisca, apoi va astept la masa. Mare gospodina m-am facut, sa nu ma deochi cumva!
Aseara am inceput si noi sa-i dam Adelinei cereale, poate-poate o dormi mai bine...vezi sa nu! Cum ziceati si voi, n-are nicio legatura mancatul cerealelor cu somnul...la unii, cel putin. Eu i-am luat cereale de la Topfer (o cu apostrof). Am 2 colege de serviciu cu bebei mai mari cu 2 si 6 luni decat bolfosenia si au incercat si altceva si mi-au zis sa incerc Topfer, ca nu-s asa dulci ca altele si-s si gustoase. I-au placut dar i-am facut o cantitate mai mica, parca mi-e teama sa-i dau multe.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Lora ptui! sa nu te deochi!! Vreau si eu tort! dau la schimb..baton(cioco) Merge?
Mai, cum sa declansezi lactatia la un barbat?? Din care tzatza sa-i iasa lapte???
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
camisv spune:
Tünde, ieri nu i-am dat cereale, dar astazi mi-a cumparat sotul "orez cu roscove", desi as incerca si Humana cu fructe, ca mi-a luat si din ala. Cele de la Nestle sunt fara lapte si le poti face cu LM, Humana cu fructe sunt deja cu lapte si se fac cu apa. Tudor nu mananca mai mult de 90ml, asa ca noi n-am ajuns la performantele lui Calin al Nastasiei. Bravo lui ca papa atat! Am luat si Topfer, dar inca nu le-am incercat, cam toate trebuie consumate in 2-3 saptamani, deci nu pot sa le incep pe toate. Maine iti spun cum a reactionat la cele de la Humana.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
idalis spune:
citat din mesajul lui ana_25 Mai, cum sa declansezi lactatia la un barbat?? Din care tzatza sa-i iasa lapte??? |
si eu am zambit numai imaginandu-mi un barbat alaptand....i-am spus sotului si a replicat: "fac orice!spal, calc, fac mancare, orice dar nu alaptez" .
Totusi uite aici si mai sunt si filmulete pe youtube daca vrea cineva sa-si convinga sotul sa o ajute
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
LoraG76 spune:
Ana, merge, ca eu baton nu fac, am vaga senzatie ca-i mai complicat si nu ma bag. De fapt, nici nu m-am uitat pe reteta, totul e doar in mintea mea... Deci facem schimbul.
Hai, mai...ca-i prea de tot!
Liliana, noi am ajuns si pe LM si pe LP din diverse motive pe care chiar nu mai am puterea sa le enumar pentru ca-mi trezesc amintiri nu prea placute, dar am facut eforturi f. mari pt. a ramane macar cu ambele. Nu ma plang, nu-s nici de laudat, recunosc, inca ma invinovatesc, dar asta e. Punct. Ma bucur ca voi ati reusit si sper ca in curand sa reusesti sa te si odihnesti bine!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Liliana, noi am ajuns si pe LM si pe LP din diverse motive pe care chiar nu mai am puterea sa le enumar pentru ca-mi trezesc amintiri nu prea placute, dar am facut eforturi f. mari pt. a ramane macar cu ambele. Nu ma plang, nu-s nici de laudat, recunosc, inca ma invinovatesc, dar asta e. Punct. Ma bucur ca voi ati reusit si sper ca in curand sa reusesti sa te si odihnesti bine! Lora, mami de Iustina si Adelina Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei Lucrusoare la bazar umanitar (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Bre, daca te mai aud cu invinovatitul, scot bastonul si te bat , serios. Ai facut tot ce s-a putut, bravo tie. Si Vlad a papat mixt si uite ce mare si frumos este (zise cioara). Iar don'soara boflo arata numa' bine.
aaa...si vreau si eu tort, ca tocmai ce am vazut ca m-am ingrasat 2 kile de cand am nascut, in loc sa slabesc
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
ana_25 spune:
Lora capeti bataie! lasa invinovateala ca nu-si are rostul!
Eu zic totusi SA INCHEIEM SUBIECTUL ALAPTAREA CA SA DISCUTAT SI RASDISCUTAT PE TEMA ASTA!
Daca mai e cineva interesat de subiect sa citeasa din urma sau la topicul "alaptarea".
Idalis ce tare! dar parca tot numi pot imagina asa ceva,parca tot SF mi se pare!
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
ana_25 spune:
Lora e atat de simplu de facut baton,nu-ti ia mai mult de 10 min. Fierbi putin zaharul cu apa si margarina si le torni peste laptele praf amestecat cu cacao. Amesteci bine,pui la racit si gata.
Poze