Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

multumim idalis si cameluska de aprecieri!!! in fiecare zi ma uimeste Darius cu ceva nou! ieri, pt prima data s-a ridicat stand pe burtica in maini...ce fericire pe capul meu

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

Citat:
citat din mesajul lui just_me31

Buna dimineata si de la noi .
O parere , un sfat va rog : bebelina mea mananca putin , in special ziua are mese de pana la 100 si chiar de 60 , in schimb noaptea mananca si 130 . De luat in greutate ia , la 4 luni are 6500, iar dr zice ca e chiar mai mult decat idealul . So.... va mai confruntati careva cu probl asta? ( ca eu m-am saturat sa trag de tztzi la muls si sa arunc apoi laptele )

parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010

din ce am vazut in poze, arata foarte bine si nu prea ai avea de ce sa iti faci griji.Cate mese are pe zi? Nu este lege pentru toti copii ca trebuie sa manance 200 ml la fiecare masa. Important e sa ia in greutate. Tavis e nascut in aceeasi zi cu Dara, dar nu stiu cat papa la o masa pt ca papa direct de la san. Cert e ca uneori sta 15 minute alteori sta doar 5 minute si e la fel de satul.
Lasa copilul sa pape cat vrea el si nu te stresa inutil :). Pupam bolfosenia mica sa pape mult si bine

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata!

La multi ani piticiilor de 19, chiar daca nu le-am vazut de mult mamiciile! Danaisa te asteptam cu vesti!!

La multi ani sot de MAriuk, sa ai parte de familia ta frumoasa muuulti muuuulti ani inainte!

Just me - ce se aseamana piticoatele noastre :))) ai vreo 3 poze in care as fi jurat ca e Julia :) si 6500 la 4 luni e ideal! a mea are 6700, si dr a zis ca e fffoarte bine!

A mea clar ca are puseu de crestere. Dupa o saptamana cu 2-3 treziri, azi noapte s-a trezit de 5 ori Ma gandesc serios la cereale seara ca nu o sa rezist in ritmul asta inca o saptamana. Cineva a mentionat ca e de recomandat sa asteptam cu cerealele pana la 5 luni, imi amintesc bine?

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Bunaaaa

Salutari si de la noi. Sa aveti un weekend linistit cu bebei cuminti si nopti odihnitoare

Poze Raisa

Mergi la inceput

just_me, si eu zic ca e foarte bine Dara! stiu ei sa manace cat le trebuie, nu rabda foame!!!
tutz, si eu am vazut asemanarea! au aceeasi ochisori deliciosi de albastri si gene mari si obrajorii bucalati, chiar seamana! si eu vreau sa-i bag cereale seara, luni d.a. merg la pediatra si o intreb! o sa-ti zic ce-mi zice!
idalis, cum e Tavis cu kk?

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Citat:
citat din mesajul lui cameluska

camy81, ms de raspuns.

Bine ai venit Liliana.
Noi am inceput diversificarea la 5 luni, ia fff putin in greutate desi am introdus si lp seara, si acum papa destul de bine si peste zi (la noi erau probl serioase ca papa extrem de putin, mai mult aruncam lapticul muls de la mine). De ex de joia trecuta pana ieri a pus doar 40 grame, extrem de putin, de aceea am inceput sa-i dau cereale seara (1 lingura la 60 ml laptic) si tare ii plac, cu ocazia asta face si kk in fiecare seara (ea facea doar la 3 zile) am incercat sa-i dau si suc de mar/morcov dar nu ii plac, se stramba, da afara, asa ca am intrerupt pt cateva zile.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

ce cereale folosesti pt seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

raspuns scurt, ca inca nu am citit tot: TUTZ, cerealele sera nu impiedica bebelusul sa se trezeasca noaptea sa mai manance asa des!!! De 4 seri ii dau cereale lui Vlad si se trezeste chiar mai des decat inainte si mananca precum unul tinut flamand o zi intreaga!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Mariuk, ne-ai loviiit rau cu asta...eu imi puneam speranta in cereale(asteptam doar si acordul dr si sa faca 4 luni), dar asa..nu are nici un rost!!!

POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Fetelor ma bucuram ca David nu a avut reactii dupa vaccin dar ce credeti? Acum vrea numai in brate . La inceput am zis ca sa-l tin in brate ca sa-i treaca supararea de la intepatura dar acum vrea numai in brate. Am scos leaganul pe care il abandonasem de vreo 2 luni jumate si vad ca ii place in el, credeam ca nu o sa-l mai folosim pt ca bebe era foarte cuminte, il luam in brate sa ma joc cu el dar daca il puneam jos nu riposta . Sper sa treaca si perioada asta pt ca nu pot sa stau numai cu el in brate. Oricum fata de data trecuta cand o saptamana nici nu a zambit, e bine acum.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Ingrijorata rau nu sunt , daca ia in greutate dar no..
multumim de comenturi sunteti dragute
are 7 mese pe zi dar nu prea cere ea , ii dau eu ( bine asa am invatat-o de mica ca nu imi placea ca urla si eram pe faza cu sticla

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791/Poze?authkey=Gv1sRgCP2oudmypsj0kgE#

Mergi la inceput