Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
micki_mica spune:
Buna,
Sunt mamica de pufulet de dec 2009.
E va deranjez intrand propunere de martisoare (la semnatura). Ca o idee. Va invit sa va inspirati!
Pup puiutii si diversificare usora celor care o incep!
Mami a lui Kiti
martisoare fluturasi handmade
mari_paun spune:
salutare
ma gandeam ca sunt singura care nu a fost la control...si uneori , adica zilele astea m-a cam jenat operatia
am una bucata sot bolnav (raceala urata, febra...), una bucata copil care suge si una bucata copil care nu stie ce vrea va dati seama cum sunt si de ce am lipsit dimineata la cafea
nu mai stiu ce voiam sa scriu...sunt obosita... desi a fost si soacra pe la mine sa ma ajute azi...poate maine suunt mai in forma...ma duc pana afara, vrea sotul ceva bun...eh, e bolnav
Mari-Mariuk spune:
Eu ma retrag...mi-ajunge cat am stat cu pc-ul deschis azi
Va doresc o noapte linistita!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
pop_adelina spune:
Mari, multa putere iti urez sa faci fata la tot!!insanatosire grabnica sotului!!!
am reusit in sf sa mai pun niste video si poze de azi la semnatura(la a patra lunitza si video)! a fost tare vesel si jucaus Darius so...am profitat sa imortalizez
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
alynta27 spune:
MARI SANATATE SOTULUI!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
LilianaR spune:
Buna, fetelor!
Am nascut pe 21.09.2010.aiat, David.
3 luni fantastice, apoi 2 de nesomn; si continua.
Am vazut cu uimire ca voi diversificati intr-o veselie... noi mai avem o luna pana acolo. Voi diversificati de la cate luni? Si alaptati sau indiferent?
In rest, in afara de probleme cu somnul, suntem ok. Va intreb insa, puiutii vostri cum dorm? Ca al meu e tare ciudat... nu stiu ce sa-i mai fac sa-l linistesc.
Va pup si noapte buna!
pop_adelina spune:
bine ai venit Liliana!!! fetele care au inceput diversificarea, majoritatea erau pe LP, dar avem si bebei mai mari care sunt din august, deci si ei au inceput! dar mai bine le las pe fetele care au inceput diversificarea sa raspunda, ca noi mai aveeem!
cu somnul toti bebeii de pe aici au perioade si perioade! al meu uneori doarme ziua adunat o ora jumate in reprize de vreo 20 min, o jum de h, dar are zile cand doarme legat 2 ore...iar noaptea...m-a invatat sa se trezeasca doar o data inca de la inceput, dar luna asta mai are si exceptii cand se trezeste de 3 ori, sau nopti cand e f agitat si se foieste intr-una si vrea doar la san sa se linisteasca! deci..zile si zile, nopti si nopti!
pupam bebicul David!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
hehehe...pleaca omul in vizita cateva ore si va gasesc in alt capitol! Bravo Mariuk ! te-au ascultat fetele si ti-au dat de lucru
Liliana bine ai venit! gasca te primeste cu bratele deschise...si cu o cafea dimineata
Adelina i-ai tinut bine pumnii lui Tavis. A facut de nu se mai oprea (cat pentru cele trei zile). Problema e ca mi s-a parut dubios la consistenta...kk era galben ca de obicei dar fara granule si foarte spumos, ca o maioneza groasa. Vedem maine daca mai are nevoie de ajutor.
Ma duc sa ma uit la poze, sa adorm piticul si incerc sa revin.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
camisv spune:
Liliana,bine ai revenit! Las ca vin ele si zile/nopti mai bune
Eu am inceput diversificarea la 5 luni,pt.ca Tudor nu prea lua in greutate si nici cu vrea biberon ca sa pot sa-i dau LP. Asa ca mancam cereale si suc, deocamdata. Fiecare face cum simte, cum este sfatuita de pediatra, important este ca bebe sa fie bine.
Lui Tudor i-am facut un program seara si nu ne prea abatem de la el: baie pe la 7.30, masaj, stins lumina si pus veioza, mancat si de cele mai multe ori la 8.30 este adormit. Noaptea se mai trezeste 1/2 ori, dar am avut si nopti mai grele.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
LilianaR spune:
Ana_25, ti-am citit povestea nasterii!
Si puiul meu se blocase cu nasul in pubis, dubla circulara de cordon nu l-a lasat sa se intoarca asa cum trebuia... Si nici colul nu mi s-a sters.
Dar... vorbisem cu medicul sa nasc vaginal orice-ar fi, unde orice insemna orice rau pentru mine... si am reusit pana la urma, dupa ce moasa mi-a fortat colul cu mana, mi-a deblocat nasul micutului si tot asa... A fost frumos... dupa 2 ore de expulzie! Tot fara anestezie, ca n-am vrut-o.
Nu am nopti si nopti, la noi toate sunt la fel, ne trezim de 5-7 ori. Si ziua doarme cam 1,5-2 ore acum, de o saptamana; pana acum dormea cam 3 ore adunat.
Noaptea insa e teroare, se trezeste des, uneori plangand si il linistesc greu, alteori nu mai adoarme inapoi 1-2 ore...
O tin asa de la inceputul anului si inca nu m-am obisnuit.