anevrism?

anevrism? | Autor: zidana

Link direct la acest mesaj

Buna ziua, am un nepotel de 5 ani cu o problema medicala despre care nu ne poate spune nimeni nimic inca. acum trei ani, dupa o raceaala puternica, probabil insotita si de dureri de cap pe care el nu ni le a putut comunica, pentru ca a vorbit mult ma tarziu, i s a inchis o pleoapa, dreapta, dar fara sa lacrimeze sau sa i se umfle. noi suntem din pitesti si am ajuns si la bucuresti dar nimeni nu a putut spune ce este. a fost tratat cu prednison, si si revenit dar a ramas cu strabism, ochiul respectiv s a desschis dar a ramas tras spre exterior. in rest analizele au fost ok. au trecut trei ani de atunci si nu a mai avut probleme pana acum in decembrie cand totul s a repetat, tot dupa o raceala, a avut duurei fooarte puternice de cap si febra, nu se ridica din pat si dupa dureri a urmat caderea aceleiasi pleoape. a urmat acelasi tratament, a facut un tomograf care a iesit bine, analize bune, orl nimic, la inima nimic. cand inca era bolnav a mers si la oftalmologie si nu vedea f bine cu acel ochi, dar cand criza a trecut vederea a revenit. cateodata vede dublu cu acel ochi. medicul nurolog suspecteaza un anevrism cerebral. ar urma un rmn de care ne este cam teama, pentru ca este un copil f sensibil. nu stim ce sa facem si unde sa mergem. daca m ati putea ajuta cu un sfat v as fi recunoscatoare. multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Nu inteleg de ce va este frica de RMN si in ce fel este sensibil copilul. Mie mi se pare putin socant ca a fost lasat 3 ani de zile cu simptomele astea. Sfatul meu e sa faceti RMN-ul si daca are anevrism sa-l operati. Din pacate nu stiu cat de competenti sunt medicii romani la asa ceva, eu as incerca sa-l duc afara din tara.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput