Mar-Apr 2011(157)hai bb_yasmi!! bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Strumf, vazut pozici foarteeee frumoase
sunteti foarte frumosi si va potriviti de minune
tu aratai super super, imi place rochia in care iti sade bine
inca o data CASA DE PIATRA

fericita 38+ cu Sara Andreea
AMR 1 sapt

Multumim frumos

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

vazui si eu pozele de pepicasa
-madutza- ce sa zic- decat ca vreau si euuuuuuuuuu! ceva atat de viu si de frumos.burtica s-a concretizat intr-o mica papusica.care seamana mult cu tati- ceea ce imi doresc si eu la mine.si ..patutul nu mai e gol, casa s-a umplut de altceva..vb strumphitei-love is in the air!!!
- strumph- buchetul tau de flori a fost minunat.si toate celelalte, rochita,pantofii,palaria,tortul..dar buchetul..parca ii simt mirosul de primavara prin calculatorsi amestecul de culori..mie mi-a trantit nasa la nunta niste tul, vreo 105 straturi la tulpina florilor,iar eu dupa ce m-a tinut o matusa sa nu-l tai, nu stiam cum sa-l stalcesc sa fie cat mai infimpoate ptr botez ma consulta si pe mine nitel..si dc nu,noi sa fim sanatosi,ca dupa,sunt doar ai mei

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Strumpitz, ai fost minunata...2 miri foarte fericiti si impliniti!! Imi place cum a fost imbracata, ti-a stat foarte bine. Tortul..delicios de aspectos!! Casa de piaatra si multa sanatate!!!

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Ally multumesc mult de urari ...si da tortul a fost deliciossssssss da sampania si mai si am baut un pahar intreg , desi spusesem ca o sa beau numa 2 gurite sa nu ametesc bubulina dar nu m-am putut abtine, ca prea buna era

_

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

HAI
LAVINIA!!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

vazui si eu pozele de pepicasa

- strumph- buchetul tau de flori a fost minunat.si toate celelalte, rochita,pantofii,palaria,tortul..dar buchetul..parca ii simt mirosul de primavara prin calculatorsi amestecul de culori..mie mi-a trantit nasa la nunta niste tul, vreo 105 straturi la tulpina florilor,iar eu dupa ce m-a tinut o matusa sa nu-l tai, nu stiam cum sa-l stalcesc sa fie cat mai infimpoate ptr botez ma consulta si pe mine nitel..si dc nu,noi sa fim sanatosi,ca dupa,sunt doar ai mei

34 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 2 SAPT.

viss iti multumesc si da, buchetul mi-a placut si mie tare tare , a rezistat aproape 2 saptamani l-am avut in casa , mirosea superb... frezii, zambile, lalele... eu i-am cerut floraresei sa mi-l faca cu flori de primavara si a iesit minunat, desi nu ma gandeam ca o sa mi-l faca exact ca in revista asa cum i-am aratat , dar a iest super si a gasit si culorile de flori exact pe care i le-am cerut, ce mai...nota 10 cu felicitari pentru asa o florareasa priceputa, o ciprioata super de treaba !!!
sper ca la botez nasa sa aleaga ceva frumos si pe placul tau, asa ca pentru 2 buburuze minunate

_

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Strumphitz, sampanie zici ...mie imi place doar ca are super acid...Sper ca nu ai fost egoista si ca te-ai gandit si la poftele noastre!!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Am plecat la
Noapte buna fetelor, somnic pufos si vise placute

HAI LAVINIA

HAI BEBE EDUARD-LUCAS

fericita 38+ cu Sara Andreea
AMR 1 sapt

Mergi la inceput

Yoni, somn usor burtica si bafta duminica la monitorizare sau ce trebuie sa faci...ca am si uitat.

Ma retrag si eu glorios ca vad ca sunt singura pe aici...Somn usor burtici !!!

Lavinia, suntem alaturi de tine!!! Inca o data nastere usooara si bebe sanatos si mancacios!!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Strumpitz, acum ti-am vazut semnatura...pai bine, bine ai intrat in sapt 36 si ai AMR 5 sapt??? Cum asa??? Vrei sa nasti cand spune sotul, respctiv la 41 sapt ...pe 31 martie??...

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Gata, acum chiar am plecat...!!!

Am mancat 3 felii de pizza pe la 8 si ma simt si la ora asta full.
Maine mergem iarasi la un shopingulet si neaparat trebuie sa-mi iau o COLA... ca visez la ea de 2 ore.

O seara linistita burtici si mamici!!!

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput