Mar-Apr 2011(157)hai bb_yasmi!! bv madutza_bra!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

anaxena n-a mai nascut nimeni in lipsa ta

------------------------------------------------------------------------------------------
38+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

e cazul sa-mi schimb semnatura

urcat pe masa: col scurt moale si deschis,ma nashtea si azi dar e sarcina sub 37s,drept urmare pe 28 februarie am programata inducerea,dar nu mi-a garantat ca rezist pana atunci,a zis ca dc ma apuca contractiile la 15min sa plec spre Buc..pt ca colul este deja gata..au ramas doar contractiile

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

urcat pe masa: col scurt moale si deschis,ma nashtea si azi dar e sarcina sub 37s,drept urmare pe 28 februarie am programata inducerea,dar nu mi-a garantat ca rezist pana atunci,a zis ca dc ma apuca contractiile la 15min sa plec spre Buc..pt ca colul este deja gata..au ramas doar contractiile

AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

pai cred ca tre' sa cam fii consemnata la pat, maine te mai duci undeva? parca aveai o sindrofie, nu?

------------------------------------------------------------------------------------------
AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna seara..
sa inteleg ca n-a nascut nimeni aZI..

am intrat scurt sa-i urez lui bbyasmi nastere usoara..iti tin pumnii..
si sa o felicit pe madutza ca e acasa cu bebe bine amandoua
si pe viss pentru cei doi dolofanei..

despre mine n-am vesti prea bune..dar nu vreau sa stric atmosfera si nici sa ma intristez ..asa ca incerc sa fiu pozitiva cat pot..o sa intru probabil mai rar si incerc sa meditez mai mult
am fost la doctorul meu si nu prea am aflat mai nimic ca imediat ce m-a pus pe eco a inregistrat o bradicardie..habar n-aveam ce e..dar am ajuns in spital pentru monitorizare/internare..pe la 8 seara mi-au dat drumul si cica ar fi bine..maine dimineata ma mai duc din nou..o sa vedem..si diferenta in dezvoltare s-a accentuat, e cu 2 sapt mai mica..dar totusi se pare ca ar avea 3 kg..semne de nastere nicivorba..nu stiu ce sa mai cred si nici nu vreau sa ma mai gandesc acum..

fetele va tin pumnii si ma gandesc la voi

mami de Vlad 09.04.2009 si s38 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

pai cred ca tre' sa cam fii consemnata la pat, maine te mai duci undeva? parca aveai o sindrofie, nu?

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

maine am nunta la verishoara mea..am sa ma duc!

AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

In pauza de gatit... nu am terminat ca m-am apucat tarziu, dar o sa fie o cina mai tarzie... e si Vineri si merge Am pus perisoarele in oala, am aruncat vasele in masina de spalat, ca o lady ce sunt si acum am venit sa repede sa vad ce mai faceti si cine a mai nascut , dar vad ca nimeni dar noaptea-i lunga oricum

Madutza_bra, chit ca in seara de dinainte de a pleca la spital sa nasti ai spus ca nu mai vorbesti cu strumphitza, dar cu alte fete cu care ai mai avut conflicte pe acest forum da, desi eu la vremea respectiva mi-am cerut iertare pentru tot scandalul ala, vreau sa iti urez din suflet bun venit acasa si sa va bucurati de printesa mica, sa fiti sanatoase si sa va aduca numai bucurii

Roxy, tare-mi place mie la shopping, dar ce-ti mai place si tie la plimbareala

Stefana , fugi la nani... sa rupi patul in 2 , cum am facut eu azi noapte Somn usor

Viss, nu mi-ai spus daca ati stabilit numele buburuzelor ?

Catank, hai ca nu mai e mult si scapi si tu de stresul cu lucrarea spor la treaba

Dinora, te-am strigat azi mai de dimineata, ma gandeam ca ai nascut, dar vad ca nu... te lasa bebe sa mai astepti

Ma duc la oala mea, sa pun borsul, leusteanul si smantana si sa pap dupa

BB_yasmi, te astept mai tarziu dupa ce vii de la inghetata

Revin mai tarziu dupa ce pap!

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Miki, un pup mare apasat si o imbratisare calda... Ma rog sa fie totul bine pentru voi !!!

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Miki sa dea Domnul sa fie bine si sa aiba grija de ama6doi. Nu cred ca strici atmosfera, trebuie saa impartasim tot. Dar iti respectam decizia.Ma bucur ca macar incerci sa fii pozitiva, asta inseamna foarte mult. Iti ofer o virtuala si imi doresc sa nu fie nimic grav indiferent ce ti-a zius dr.

Anaxena sa inteleg ca nu prea vrei sa astepti 28 Feb, daca te duci la nunta. Ai grija ce faci

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

Mergi la inceput

viss ce bebelani mari ai..poate ne intalnim in spital dc eu nasc pe 28 feb
roxy ma bucur ca faci inducere,epidurala nu faci?
si nu in ultimul rand

bb_yasmi nastere rapida si ushoara

AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Miki sa dea Domnul sa fie bine si sa aiba grija de ama6doi. Nu cred ca strici atmosfera, trebuie saa impartasim tot. Dar iti respectam decizia.Ma bucur ca macar incerci sa fii pozitiva, asta inseamna foarte mult. Iti ofer o virtuala si imi doresc sa nu fie nimic grav indiferent ce ti-a zius dr.

Anaxena sa inteleg ca nu prea vrei sa astepti 28 Feb, daca te duci la nunta. Ai grija ce faci

AMR - 7 zile!!!!

Ana-Maria

chiar nu pot sa lipsesc de la nunta!

AMR 28 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput