Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Ce fac fetele?
Voi va plangeti de porta de mancare si eu ma plang de lipsa. Degeaba bag atatea B+uri in mine. Si nici nu imi e pofta de nimic.
Iar ma duc la dr, am zis ca rezist pana pe 2 cand am morfo, dar.....

19+

:))) oh cat de cunoscut imi e chestia asta: "am zis ca rezist pana...". asa mi-am zis si eu mereu, ca rezist si nu mai calc pe la eco.:))))

legat de pofta de mancare, eu zic sa nu ti-o stimulezi cu nimic, decat dc slabesti sau e ceva nasol. ca nici sa iei prea mult in greutate nu e o solutie.

nici eu n am absolut nicio pofta.:) nu simt nevoia sa mananc mai mult. asta nu inseamna ca nu ma ingras.:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

surori suntem! nici eu n-am simtit nimic, doar ceva sani mariti si ocazional o greata minora si absolut suportabila.:)))

_

14+ cu
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Dap

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

sper sa ai dreptate abia astept sa merg miercuri sa vad pe bb poate imi zice si ce e imi e si frica sa tot merg la ecografe sa nu fie prea mult pt bb, saptamna trecuta am fost de 2 ori

16+

Crede-ma k eu am pierdut nr echografiilor ....de la test si pana acum.
sper sa rezist acum 3 sapt pana la urmatoarea echo.
mie mi-a zis dr k nu fac nici un rau echo....dar nici ff multe nu e bine.....deci nu prea stii cum sa o dai.
iti tin pumnii sa afli ce ascunzi in burtik

14 + ........ cu

Bebe

deci si dc erai sora mea, nu eram la fel!!!

crede-ma ca la fel, am pierdut sirul ecografiilor...ultima data am ajuns pe la 14-15 sau poate chiar mai mult. dupa cam a 12-a nu am mai numarat.
ma bucur ca mai exista femei ca mine, ca ma gandeam ca eu sunt nebuna de legat si ca am ceva complet patologic in mine.:)))

si eu sper sa rezist pana la aia pt triplu test, pe care cred ca o sa-l fac doar ca sa am motiv sa mi mai fac o eco.)))

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Buna ziua burtici!

eu astazi sunt suparata . am fost la vizita la moasa si dupa control am cam sangerat si m-a gasit si cu uterul tare si contractiile care ma supara mereu , si tensiunea mare . Sunt in medical 2 saptamani dupa care a zis ca s-ar putea sa imi dea maternitate anticipata, mi-a dat sa iau vasosuprina pt contractii si odihna cat mai multa...
Maine trebuie sa merg sa fac si o analiza .. ceva cu glicemia , nu stiu cum se numeste in Rom , cica tre sa beau niste glucoza lichida dupa care imi ia sange de 3 ori din ora in ora. Voi ati facut asa ceva??
Singurul lucru bun ca i-am auzit inimioara .
Doctorita mi-a spus sa nu ma sperii de sangerare pt ca imi recoltase pt PAP-test si deaia .. insa eu sunt mai fricoasa si bineinteles ca ma preocup ...

19+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

deci si dc erai sora mea, nu eram la fel!!!

crede-ma ca la fel, am pierdut sirul ecografiilor...ultima data am ajuns pe la 14-15 sau poate chiar mai mult. dupa cam a 12-a nu am mai numarat.
ma bucur ca mai exista femei ca mine, ca ma gandeam ca eu sunt nebuna de legat si ca am ceva complet patologic in mine.:)))

si eu sper sa rezist pana la aia pt triplu test, pe care cred ca o sa-l fac doar ca sa am motiv sa mi mai fac o eco.)))

_

14+ cu

Eu am echo pt TT pe 8 aprilie la 21 de sapt......nu rezist pana atunci...clar merg inainte
si eu credeam k sunt singura.....da uite k m-am inselat

14 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

fug acasa, sa stau in pat ca m-a prins virusul.
stiti cumva daca de prea multa tuse se poate rupe apa? la 20 saptamani?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Buna ziua burtici!

eu astazi sunt suparata . am fost la vizita la moasa si dupa control am cam sangerat si m-a gasit si cu uterul tare si contractiile care ma supara mereu , si tensiunea mare . Sunt in medical 2 saptamani dupa care a zis ca s-ar putea sa imi dea maternitate anticipata, mi-a dat sa iau vasosuprina pt contractii si odihna cat mai multa...
Maine trebuie sa merg sa fac si o analiza .. ceva cu glicemia , nu stiu cum se numeste in Rom , cica tre sa beau niste glucoza lichida dupa care imi ia sange de 3 ori din ora in ora. Voi ati facut asa ceva??
Doctorita mi-a spus sa nu ma sperii de sangerare pt ca imi recoltase pt PAP-test si deaia .. insa eu sunt mai fricoasa si bineinteles ca ma preocup ...

19+

acela se cheama la noi, testul de toleranta la glucoza si se face pt a vedea dc ai sau nu diabet, sau toleranta scazuta la glucoza.
uneori mai apare in sarcina, asa zisul diabet gestational. si se fac teste pentru a se depista din timp. nu inseamna ca ai tu asa ceva, poate ti-a iesit o glicemie mai mare, si vor sa vada exact.

eu iti urez multa sanatate si sa fie totul ok!

_

14+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

roberta - joi am fost si eu de urgenta la spital ca ma durea burta si era tare si mi-a recoltat si mie pt pap si la fel colul sangereaza si dupa ce am ajuns acasa a mai venit un pic de sange dar s-a oprit e ok...daca colul e inchis a zis medicul ca nu e nici o problema daca sangereaza.

Arianna, babyblue-sa nu ziceti ca sunt nebuna dar eu mi-am facut progamare la eco deseara la ora 8
deja ma cunosc fetele de la receptie de la spital si zambesc cand ma aud ca eu vreau la eco...acum nu prea mai era liber si ma intrebat daca e urgenta si eu i-am zis ca probabil e urgenta in capul meu dar eu trebuie sa merg a ras bine domnita si ma pus la un unul din dupa ce isi termina preogramatele
promit ca e ultima data nu mai fac asa o sa incerc sa ma tin de ecografiile normale din 2 in 2 saptamni
ce sa fac no acum suflu si in iaurt.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_alf spune:

Roberta84, eu cred ca daca medicul ti-a spus ca nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sangerarii, eu cred ca ar trebui sa ai incredere in ea si sa nu te ingrijorezi. Sigur s-a mai intamplat si altora, daca asa ti-a spus, si n-a fost semnul unei probleme.
In privinta tensiunii, si eu am problema asta, din pacate. Chiar azi dimi am fost la un control si aveam tensiunea 15 cu 8. Eu momentan iau dopegyt pentru tensiune, dar cand merg la medic tot imi explodeaza. Sunt foarte suparata cate-odata din cauza asta, dar imi spun ca trebuie sa am incredere 100% in medicul meu, si daca el mi-a spus sa nu ma panichez, de azi incolo incerc sa n-o mai fac. Numai eu stiu cum am stat saptamana trecuta, ca pe ghimpi...
Hai sa incercam sa fim optimiste. O facem pentru bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Buna ziua burtici!

19+

zu ca nu inteleg de ce se fac controale vaginale pe perioada sarcinii ... asta daca nu sunt suspiciuni ca ar fi ceva in reregula. sa mor daca inteleg. eu la dani, pana la 36 sapt, cand am avut o tura serioasa de contractuu false - dar nu se stia sigur ca-s false - nu am fost vazuta ginecologic niciodata. si, de atlfel, nici in sarcina asta.
ma rog ... probabil ca mai depinde si de doctor.
si, din nou, de ce papanicolau in sarcina? ma rog ... probabil ca imi scapa mie ceva.
totusi, ca sa te linistesti, este normal sau, mai bine zis, des intalnita sangerarea dupa controlul gineco in sarcina. ma refer la cativa stropi ... nu la sangerare abundenta.

Testul glicemiei provocate necesita o pregatire prealabila pe care gravida trebuie sa o respecte in scopul obtinerii unor rezultate relevante, reale.

Femeia insarcinata trebuie sa tina un regim timp de 3 zile inainte de efectuarea testului. Acesta trebuie sa contina 150 grame de carbohidrati pentru fiecare zi (ratie). Cu 12 ore inainte de test, gravida nu are voie sa manance nimic si nu are voie sa bea decat inghitituri mici de apa plata.

In dimineata testului, se va recolta o glicemie bazala (glicemie a jeun, pe nemancate), dupa care gravida va ingera solutia glucozata (pentru testul de toleranta la glucoza). Se vor recolta apoi o serie de alte 3 glicemii, la cate o ora distanta una de alta, pentru a obtine astfel un rezultat relevant.

Testul in sine nu este dureros, insa este neplacut, deoarece necesita 4 intepaturi ale plicii venoase si dureaza de asemenea destul de mult. Cu toate acestea este singurul care poate evalua cu precizie si poate confirma prezenta diabetului gestational.

sanatate multa.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput