Strumfi si prichindei iulie-august2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

12 ore de nemancat?!?!
sper sa nu fie nevoie sa il fac... ca nu rezist 12 ore fara sa mananc..

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ireth, Evei ii spalam lucrurile cu un detergent frantuzesc, erau niste fulgi de sapun de fapt. Il luam din Cora parca, dar nu-mi mai amintesc numele, dar scria pe el ca este pentru haine de bebelusi
Cand eram gravi cu ea, i-am cumparat si eu lucrusoare si i le-am spalat cu Ariel sensitive, clatite tot cu nu stiu ce balsam sensitive, aranjate in dulap frumos. Cum a venit bebelusa si am imbracat-o, i-au aparut niste pete pe piele. Am luat toate lucrurile iar la spalat cu fulgii aia de sapun, n-au mai fost probleme. Si asa i le-am spalat pana pe la un an jumate.
Acum i le spal cu detergent normal, dar daca tot vine bebe doi ma gandesc sa incerc sapunul cu bila de bou, combinat cu nucile de sapun

ah, da si sa adaug ca fii-mea nu are o piele atopica, nu are alergii, nu e sensibila, se imbolnaveste f rar, dar asa am inteles eu sa o protejez, cand o vedeam cu pielicica aia ca o catifeluta stravezie, mi-era mila sa folosesc pentru ea ce foloseam si pt noi

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

rammy si cu tine suntem 3, nebunele odiseei!:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

rammy si cu tine suntem 3, nebunele odiseei!:)))

_

Babyblue va pupa pe toti!!
14+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

da ai perfecta dreptate :))))

mi-am pus si eu la semnatura istoricul sa nu creada fetele ca e nebunie din nastere :))))) e dobandita :)))))))

16+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

fug acasa, sa stau in pat ca m-a prins virusul.
stiti cumva daca de prea multa tuse se poate rupe apa? la 20 saptamani?

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 20+
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Laura, nu stiu, nu prea cred ca se pot fisura membranele de la tuse. Ai luat ceva? Macar remediile clasice (ridiche neagra cu miere, ceai de ceapa)?

Acum am observat ca beietelul tau are aceeasi zi de nastere cu fetita mea

Quoate de la semnatura il remarcasem, mi-a ramas in cap si m-am gandit mult timp la veridicitatea lui

blog

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

fetele nebunatice ...ma primiti si pe mine in grup ???
2 ani jumatate am luptat cu azoospermia...fetele de la azoo stiu , din pacate ....joi mergem si noi la eco....sa vedem ce face printesa .
Legat de ce am simtit eu aseara nu stie nimeni ce poate sa fie ???
reiau daca nu ati apucat sa cititi : niste zvacniri in uter in partea stanga , nu dureroase si nici deranjante , dar m-au trezit de cel putin 3 ori aseara ...

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

acusica cap nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

capitol nou aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Buna fetelor
Mai primiti gravidute noi?????
Recunosc ca am mai tras intre timp cu ochiul la voi, dar inca nu eram decisa cu inscrierea din cauza unor mici/mari probleme ale sarcinii.
In fine sper sa decurga totul normal si sa ajung sa imi tin strumficul in brate
Datele pentru listuta: DPN: 18 august cu o DN: 2.02.1975 mami de Alice Dorothea DN: 4.02.2009

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

14 saptamani

Mergi la inceput