Puiuti de Sept-Oct 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna dragele mele...am si eu o mica intrebare...daca se fac analizele in sapt 10 de sarcina..chiar si complexul TORCH...este tarziu?

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Jade stai cumintica in pat, i-a tratamentul, poti suplimenta cu No-spa si ai sa vezi ca totul va fi bine .
Uite ce spune pe DC la saptamana 9 pe care noi tocmai o inchiem :
"Pe masura ce uterul dvs incepe sa se mareasca, veti putea simti crampe. Unele femei au chiar niste scurgeri maronii sau roscate. Atita vreme cit crampele nu sint severe si scurgerile nu sint de culoare rosie deschisa - probabil nu este nimic alarmant. Uterul dvs a inceput sa creasca si senzatia pe care o simtiti este rezultatul cresterii ligamentelor. Aceasta crestere va fi mai putin rapida in trimestrul al doilea si al treilea"
Odihneste-te si ai sa vezi ca totul va fi bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi nu suntem chiar asa tineri.. al meu face anul asta 30.. eu pe aproape..oricum multumim..

Si eu am niste crampe interesante, si chiar mici intepaturi pe traiectoria buricului in jos.. de abia astept sa vina ziua de luni...

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Lali cum patesti cu cu India asa patesc eu cu cultura greaca. Cui spun ca ascult muzica greceasca autentica zic ca-s manele, si e departe de adevar. Eu sunt fascinata, imi place limba de mor, am facut si cursuri, muzica la fel, felul lor de a se distra.

Poate imi dati si mie ID-ul si parola, sper sa-mi fac timp sa pun poze.

bujo mami de Filip si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Lali multumesc Fetelor sunteti superbe.

Am pus si eu o poza cu mine, nu stiu sa pun mai multe.

Jade stai tu cumintica in patut, fara efort fizic si totul o sa fie bine.

annarepoti sa faci complexul Torch si la 10s, nu este tarziu.Eu l-am facut la 10 s.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Am uitat sa-mi schimb semnatura.Gata.Azi am facut 12 s

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bune fetele mele dragi ; sper ca ma mai tineti minte, absentele mele fiind motivate de "placutele" stari de voma dar sa speram ca vor trece cam mai curand ca sa pot fi si eu alaturi aici cu voi avem vesti si de bb, am fost ieri la control si suntem in grafic, crestem ok, avem 10 cm, manute, picioruse, capusor si "eram tare obosit ieri incat dormeam dus-dus cand au fost mami si tati sa ma vada" sa dea dd sa crestem mari si sanatosi si sa ajungem cu bine pana la capat; sunt extrem de fericita cand vad cum se umplu capitolele si ce vorbarete sunteti; eu am inceput sa ma dau cu ulei de masline pe burtica si sani, ne confruntam grav cu constipatia, cu bautul apei, cu fructele, iar de papat doar cand ma lasa puiul va pup pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

11+

Mergi la inceput

andra, felicitari pentru .Lasa... ca trec le greturi si .Asa ma consolez si eu.

Mai asteptam vesti.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 12+ cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uliiasi spune:

Seara buna, gravidute radioase!
V-am admirat pozicile, sunteti niste frumoase, ce bine ca putem sa potrivim si noi un nick cu o fatza, parca altfel stam de vorba.

andr@, wooow, 10 cm? Ce bebe mare ai!!. Feclicitari pt eco!

Noi suntem bine, inca ma mai doare gatul putin, dar sunt mai bine, febra n-am avut decat 37 cu 4, n-am luat nimic decat oscillococcinum si homeogene 9. Stateam cu paracetamolul langa mine in caz ca mai creste febra, dar n-a mai crescut, asa ca am renuntat sa iau.
Multumim pt complimente, David ne face ochii sa luceasca asa.... E simpatic foc, cra, cra, cra!
Joi mergem si noi la eco, abia astept sa vad ce face bebicu si cat e de mare.
Sa aveti o duminica frumoasa!

Iulia, mamica fericita de David Andrei (04.07.2009) si 8+
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Vai fetelor ce repede tastati, am ramas muuult in urma...Adevarul este ca sarcina (fiind si prima) ma incanta nespus dar la fel de adevarat este si faptul ca sufar mult...din cauza lipsei tatalui din viata mea....De cand a aflat de sarcina, a disparut "in ceata", am incercat sa-mi fac "datoria" fata de el, fata de mine si mai ales fata de copilul asta minunat ce-l port, si i-am trimis doua din eco transvaginale facute la 7, respectiv 9 saptamani si n-am primit decat un telefon de cateva minute in care, cu cea mai mare indiferenta, poate si nervozitate, imi spunea ca nu m-a dorit niciodata, nu ma doreste si nu-si doreste un copil cu mine....
Toate astea ma dor...dar ma voi lupta, pt ghemotocul din mine.
Ma bucur ca am gasit forumul asta, sper aici sa gasesc mamici intelegatoare care sa nu ma judece pe mine sau actiunile mele si sa-mi mai aline din durere, ascultan-du-ma. Cred ca sunt unica "inconstienta" care pastreaza un copil nedorit de toti ceilalti, mai ales de tatal sau, dorit numai si numai de mine....dar, asta e.....viata ofera intr-un fel sau altul echilibru...sper nu prea tarziu...

Mergi la inceput