Puiuti de Sept-Oct 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mai fetelor sunteti cu toate frumoase....

Lali.. ai niste ochi.. m-ai ratacit in ochii tai

Zubi... imi place de numa de voi.. de ce? nu stiu .. sunteti atat e iferiti dar atat de potriviti impreuna..

Camady... ce poze superbe, ce mireasa superba.. niciodata nu am vrut sa fiu mireasa, si nici nu am fost.. insa cand va vad pe voi zau ca m-as mai gandi o data..

Oana iasi... stii ca esti frumoasa nu?

Uliiasi.. ce tanra esti, dar o familie atat de frumoasa..

Loredanar.. imi place mult poza alb negru, parca in ea aveti o aura..

Marryan
.. iti statea f fain blonda....dar nici bruneta nu esti mai prejos

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana merci .
Azi as manca numai dulce,nu stiu ce am ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 12+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Si eu vreau Id si parola de pe picassa,Va rog....

Ieri am fost la medic si suntem bine.Avem 5 cm,

Si in rest.... aceleasi stari de greata...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Racheel activeaza pm-ul ,sa iti trimitem parola si userul .

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Lali, intr-adevar India este altceva decat se stie aici...au niste traditii si culturi atat de frumoase, si portul lor,iar muzica indiana adevarata este,cum sa spun, o multitudine de sunete care iti mangaie sufletul..si eu d'abia astept sa vad ce bebe o sa iasa,sper sa semene cu tati lui..si tu ai niste ochi,si ala micu la fel, si cred ca si bebe din burtica o sa mosteneasca ochii tai
CAMADY, m-ai terminat cu poza aia cu apa,este atat de frumos,ca in povesti, de mireasa ce sa mai zic..
OANA, de acum o sa te asociez numai cu liliacul, este o poza asa de furmoasa
ULIIASI, sunteti o familie asa fericita,ochii va sclipesc la toti,iar ala mic e fenomenal,e asa de scump
ANNARE, sunteti foarte frumosi
LOREDANA, tu pari asa de calda..de blanda, frumusica foc

MARRYANN, esti fooarte frumoasa, am asa o impresie ca poate te-am mai vazut, pozele sunt super, mireasa de asemenea
SEIDANA, esti foarte tanara..amandoi sunteti la fel, facuti unul pt celalalt, mult de tot imi place de voi
Toate pozele sunt minunate, toate mamicile sunteti asa de furmoase, ma bucur mult caacum ne cunoastem si mai bine, pupici

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Racheel activeaza pm-ul ,sa iti trimitem parola si userul .

Gata...Am dat Activeaza mesajele sper ca am reusit.daca nu, te rog sa-mi explici si mie ca is mai

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Felicitari Racheel pt 5 cm:)

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor.
Gata am pus si eu pozici in picassa .
Vai ce club de mamici frumoase avem. V-am admirat pe toate
Eu astazi m-am trezit cu o durere vaga de cap care sper sa-mi treaca in rest sunt nerabdatoare sa merg la doctor marti sa vad daca bebe e bine.
Apropo de vise: eu pana acum am mai mult vise urate decat frumoase, nu stiu de ce, probabil grijile, chiar am visat ca resuscitam un copil mic si m-am trezit speriata din somn, groaznic.

Va dorest tuturor un week-end frumos desi aici la mine e tare urat afara si ploua

11+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Neata fetelor.
Gata am pus si eu pozici in picassa .
Vai ce club de mamici frumoase avem. V-am admirat pe toate
Eu astazi m-am trezit cu o durere vaga de cap care sper sa-mi treaca in rest sunt nerabdatoare sa merg la doctor marti sa vad daca bebe e bine.
Apropo de vise: eu pana acum am mai mult vise urate decat frumoase, nu stiu de ce, probabil grijile, chiar am visat ca resuscitam un copil mic si m-am trezit speriata din somn, groaznic.

Va dorest tuturor un week-end frumos desi aici la mine e tare urat afara si ploua

11+
si eu am tot felul de vise ciudate, dar tocmai azi am citit ca e normal, ca femeile insarcinate au aproape cosmaruri,si ca viseaza mai mult si mai des decat inainte..cred ca peste tot vremea e mohorata,si la mine la fel,astept sa vina sotul acasica sa papam. Ti-am vazut pozele, pe unde ai colindat ca tare frumos mai este

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna fetelor

Nu am citit nimik din urma , eu sunt la pat
Am avut din nou sangerari ieri , de data asta cu sange rosu .Pe bb l am vazut la eco si era bine
Ar trebui sa stau in medical 2 sapt , sa vad cum fac cu serviciul
Sper ca voi sunteti toate bine
Mai intru cand o sa pot
Va pup

Mergi la inceput