Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 7
katteryna spune:
Buna ziua! Multumim mult pentru primire! Doamne ajuta ca toate eforturile pe care le depuneti sa fie rasplatite!
Doamne ajuta sa se insanatoseasca toti puiutii care sufera!
O imbratisare calda pentru voi toate!
RAISA MARIA
Laura25 spune:
Cazul Raisei este introdus la bazar. Doamne ajuta sa se stranga cat mai multi banutzi si sa fie cu folos. Sanatate Raisei!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
buna fetelor!
am castigat un colier pus la bazar de aticia pt bibi...nu stiu in ce cont trebuie platiti banii ma ajutati voi?multumesc
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica buna fetelor! am castigat un colier pus la bazar de aticia pt bibi...nu stiu in ce cont trebuie platiti banii ma ajutati voi?multumesc Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010) HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
Titluar cont: Filip Bogdan-Liviu
Banca Transilvania, Sucursala Mangalia
Cont in lei : RO24 BTRL 0140 1201 N396 55XX
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
nushulica spune:
multumesc frumos laura!
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
crisspy spune:
Buna,
Si eu am castigat un DVD pus la bazar de Boticelina pt Bibi si ma pregateam sa merg sa depun banii in contul asociatiei Rotary. Sa inteleg ca nu mai este valabil si trebuie sa folosesc contul dat mai sus?
Trebuie sa specific la plata si articolul castigat?
Multumesc frumos
Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui crisspy Buna, Si eu am castigat un DVD pus la bazar de Boticelina pt Bibi si ma pregateam sa merg sa depun banii in contul asociatiei Rotary. Sa inteleg ca nu mai este valabil si trebuie sa folosesc contul dat mai sus? Trebuie sa specific la plata si articolul castigat? Multumesc frumos Crisspy, fericita de Razvi si 12 sapt |
da plata se face in contul de la Transilvania si trebuie specificat doar DONATIE
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
claudia.andrici spune:
buna am mai pus cateva noutati la bazar sper sa va placa si vadorim spor la bazarit
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=claudia.andrici&searchtype=2&show=current&startcount=121&endcount=160&page=4
boticelina spune:
La rugamintea unei dragi prietene, adaug si eu, pentru Raisa, un reward chart cu CARS, in limba romana, format din 2 planse mari si insotit de 108 stickere cu masinutele din Cars
Daca are trecere, mai pun
Am in pregatire (dar nu prea am avut timp sa le termin) cu Ariel, TinkerBell si Mickey, poate daca sunt doritori, ma mobilizez
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
szivarvany spune:
citat din mesajul lui boticelina La rugamintea unei dragi prietene, adaug si eu, pentru Raisa, un reward chart cu CARS, in limba romana, format din 2 planse mari si insotit de 108 stickere cu masinutele din Cars Daca are trecere, mai pun Am in pregatire (dar nu prea am avut timp sa le termin) cu Ariel, TinkerBell si Mickey, poate daca sunt doritori, ma mobilizez Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Daaaaa Ariel si Tinkerbel, ne-ai nimerit
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"