Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 6
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman puteti afla salonul si etajul? Si eu sunt pentru introduserea noului caz |
momentan nu-mi raspunde la telefon ..cand va putea o sa intreb si scriu aici
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
luy spune:
Buna dimineata ! Va ofer eu aromata, sa incepeti saptamana pline de energie !
Astept si eu introducerea la bazar a cazului Raisei, deja am inceput sa caut prin casa diverse articole pe care sa le donez pt ea. Mi-am propus sa ajung suma care s-a atins deja pt Bibi din produsele pe care le-am pus saptamana trecuta ( peste 300 ron , va multumesc, datorita voua , eu nu as fi avut de unde sa depun atat in contul sau ).
Acesti copilasi frumosi merita o noua sansa si vreau sa-i ajut si eu, vreau sa citesc despre reusitele operatiilor pe care trebuie sa le faca, iar mai tarziu sa vad fotografii cu ei alergand fericiti prin parc . Doamne ajuta !
Multa sanatate Ionelei, offf, mititica ! Si multa putere Mihaelei !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
alexandrina spune:
Ce frumos intoarce luy lumina reflectoarelor asupra altora.
Eu nu reusesc sa ma montez sa-mi mai fac ordine in lucruri sa mai pun cate ceva. Oricum n-am din ce sa adun de asa valoare.
Eu am pus detaliile cazului in document, mai ramane sa se adauge si pe site. Pregatiti marfa ca nu dureaza mult, cred.
ducky stiu ca ai probleme cu net-ul, si cand o sa se restabileasca o sa vezi ca apar cateva produse castigate si neplatite de catre mine la tine.
Insa sunt platite si trimise cererile de confirmare de 2 saptamani insa cred ca pisellino si mikaeela inca nu le-au procesat. Si eu nu gasesc nicicum chitantele. Ideea e sa nu ma consideri rau platnica, nu sa mi le trimiti.
Data viitoare o sa fiu mai atenta.
Asta e ideea, cu chitanta ai sanse sa-ti fie confirmat mult mai repede.
S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari
Laura25 spune:
citat din mesajul lui alexandrina ducky stiu ca ai probleme cu net-ul, si cand o sa se restabileasca o sa vezi ca apar cateva produse castigate si neplatite de catre mine la tine. Insa sunt platite si trimise cererile de confirmare de 2 saptamani insa cred ca pisellino si mikaeela inca nu le-au procesat. Si eu nu gasesc nicicum chitantele. Ideea e sa nu ma consideri rau platnica, nu sa mi le trimiti. |
Pisellino a trimis mesaj de confirmare la Ducky. Daca nu apare bifat ca platit este probabil din cauza ca nu a avut ducky acces la bazar.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Dodo-pui spune:
Este la etajul 6 salonul 619
citat din mesajul lui ancadragoman puteti afla salonul si etajul? |
pentru toate donatoarele si cumparatoarele
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pooh spune:
Fetelor,camasi de baieti marimea 86 nu aveti?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg
szivarvany spune:
Pooh, am ridicat coletul, sarut mana mult pt tot
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Leditia spune:
Azi au plecat colete de la mine catre :
donna79
laura25 cu tot cu produsul lorei.
ellinia
boticelina
georgipuia
madyrizi.
o zi frumoasa va doresc si sanatate multa.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
pooh spune:
Mamagiuliei,ma bucur ca a ajuns!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=8" target="_blank"> VOTATI po.jpg