Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 47

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Scrie "transportat" si arata ca un timbru

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui bpaula

Kid poti te rog frumos sa imi zici cum arata iconita care arata ca a fost pus la posta? Nu reusesc sa imi dau seama.

ai explicatii la toate iconitele in josul paginii

Mergi la inceput

dici Nu are cum sa se ajunga la prelungiri de timp f mari; fiecare are buget limitat (aproape toata lumea) iar cand cineva liciteaza isi si doreste sa castige mai repede produsul, deci liciteaza relativ repede. Doar ca unele persoane au acces la net doar la munca sau acasa, sau nu au acces oricand/non stop la net.
s-au expus multe motive pro cand s-a introdus regula, am sa mai detaliez dupa ce-mi fac rost de o tastatura normala, la asta de windows scriu ca un melc si ma apuca nervii
ar fi aiurea, dpmdv, sa pierzi un produs in ultimul minut, pt ca ti-a picat netul sau ai avut alte treburi urgente. nu stiu daca m-am explicat prea bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

dici Nu are cum sa se ajunga la prelungiri de timp f mari; fiecare are buget limitat (aproape toata lumea) iar cand cineva liciteaza isi si doreste sa castige mai repede produsul, deci liciteaza relativ repede. Doar ca unele persoane au acces la net doar la munca sau acasa, sau nu au acces oricand/non stop la net.
s-au expus multe motive pro cand s-a introdus regula, am sa mai detaliez dupa ce-mi fac rost de o tastatura normala, la asta de windows scriu ca un melc si ma apuca nervii
ar fi aiurea, dpmdv, sa pierzi un produs in ultimul minut, pt ca ti-a picat netul sau ai avut alte treburi urgente. nu stiu daca m-am explicat prea bine.

Tu poate ai explicat bine, eu nu am inteles

dar te intreb ptr ca ma regasesc exact in situatia asta. Ma intereseaza un produs, dar plec dimineata si vin seara, cateodata nu pot intra pe forum decat noaptea, iar zilele astea chiar am fost stresata ca nu pot sa licitez si mi-era ca se termina licitatia. Apoi am reusit sa licitez si s-a prelungit cu inca 24 ore si am intrat in ziua cartitei ma duc la servici, vad pe telefon mesaj ca am fost spralicitata si stau ca pe ghimpi sa ajung acasa inainte sa se termine licitatia si m-am stresat ca merge bazarul cu caderi de apa, dar cand colo...s-a prelungit cu inca 24 ore, nu mai sunt stresata dar vrei sa spui ca daca eu licitez acum se mai prelungeste iarasi?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

dici Da, se prelungeste cu inca 24 de ore dupa ce licitezi. (licitezi acum, se prelungeste pana maine seara la 9 jumate; supraliciteaza maine cineva la ora 11, se prelungeste pana poimaine la ora 11) Daca esti dispusa sa oferi mai mult, poti pune direct de la inceput o suma mai mare si liciteaza sistemul treptat pt tine; se economiseste ceva timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna seara!

Am mai adaugata cateva produse la bazar:

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18688&n=Vestuta-draguta-din-blanita
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18689&n=Camasuta-maneca-scurta
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18708&n=Raiati-trei-sferturi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18709&n=Tricou-maneca-lunga
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18710&n=Bluza-baieti
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18711&n=Pantaloni-Tex
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18712&n=Pantaloni-Tex

Spor la bazarit

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kid

dici Da, se prelungeste cu inca 24 de ore dupa ce licitezi. (licitezi acum, se prelungeste pana maine seara la 9 jumate; supraliciteaza maine cineva la ora 11, se prelungeste pana poimaine la ora 11) Daca esti dispusa sa oferi mai mult, poti pune direct de la inceput o suma mai mare si liciteaza sistemul treptat pt tine; se economiseste ceva timp.

Si asa a fost tot timpul? inseamna ca m-am sclerozat eu rau de tot,

Deci pana la urma e un razboi de uzura si poti sa te joci asa la nesfarsit, numa' din plictiseala, si nu-i problema daca se ajunge la o suma astronomica, ca la anu' pe vremea asta imi retrag oferta si o luam de la capat

editez ca mi-am adus aminte ca au fost momente de batalie pe niste produse si nu s-a stiut pana in ultimul moment al inchiderii licitatiei cine a castigat!! dupa principiul asta nu s-ar mai fi stresat atata, ca doar la fiecare licitare se mai prelungea.. rog fetele sa-mi ajute memoria de elefant bolnav cu un caz concret.

editez din nou ca am reusit sa vizualizez arhiva ofertelor mele (dupa vreo 5 blocari) si am vazut cam care e desfasuratorul, si intradevar, am o licitatie inchisa la 24 de ore de la ultima strigare. Nu ma tin curelele sa mai fac sapaturi, ca merge mai mult impins bazarul..

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagga spune:

Buna seara!

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara
Am zis doar ce nu mi-a convenit,si asta cu atat mai mult cu cat donatoarea a mai inchis licitatii mai devreme,deoarece i se ceruse pe mail/PM,(nu mai stiu sigur in ce mod).Deci stia ca se poate .

Nu esti corect informata. Donatoarea nu a inchis nici o licitatie mai devreme, deci nu stia ca se poate. Se poate verifica, presupun. Ooops!

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Nu e vb de dat cu rosii, Luminita e aici la bazar din totdeauna si a cumparat in draci, crede-ma, sa ajute
Eu apar mereu cumparatoarele, pt ca fara ele, n-am face nimic

Iar tu nu esti obiectiva. Este aceasta o afirmatie corecta, a unui moderator impartial?

Iar eu..Eu am un gust amar. Nu stiu de ce eram sigura ca aici lumea e altfel, numai datorita faptului ca suntem animate toate de dorinta de a face bine...naiva de mine.

Dar gandul ca Raisa va primi, din licitatiile mele inchise, 408 lei lei, (plus din cele care urmeaza sa se inchida, in jur de 176 lei), face ca restul sa para nimic. Chiar a meritat. Multumesc pentru ca ati ajutat din toata inima.

Am o mentiune: suma este 408 sau 339, pentru ca exista o cumparatoare nehotarata/nemultumita care a ignorat total intrebarea donatoarei. Cumparatoarea ii poate comunica mamei Raisei hotararea dansei, eu nu o mai deranjez.

Doamnelor, sanatate multa!

Hainute in Bazar .. Sa o ajutam pe Raisa!

WoMan
i_o
f_t
e_h
e
r

Mergi la inceput

dici Uita-te in primul topic de bazar comun; btw, a implinit un an luna trecuta. La cat mai multi

si o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

gagga, nu te supara, dar esti cam agresiva, cu toate cuvintele alese si nu cred ca este cazul.
Aici lumea chiar este altfel,suntem o mana-doua de fete, unite de niste copii minunati, iar tu jignesti prin vorbele tale.

Mergi la inceput