Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 48
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Hello! Am fost cam prinsa in ultima vreme si mi-am dat seama ca am uitat ceva: Ancadragoman, am primit coletul de la Dana, multumesc mult, amandoua sunteti foarte prompte si dragute. Va pup pe toate si va doresc o zi minunata! Edit: astept sa mearga ceva mai bine bazarul, ca mai am diverse chestii de pus. Sunt sperante? ................................................................................................. Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010) Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/ |
SA LE PURTATI SANATOSI
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Adee Ancadragoman am primit coletul. Multumesc purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009 poze |
EU ITI MULTUMESC
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
Laura25 spune:
Buna dimineata!
Va rog frumos sa va linistiti si sa va calmati. Nu stiu ce energii negative bantuie pe aici, dar se face din tzantzar armasar si cred ca e bine pt toata lumea sa ne amintim de ce si pentru cine suntem aici.
Dici, Nushulica asa, cu prelungirea cu 24 de ore de la ultima licitatie, a functionat si bazarul vechi. Ideea era ca aici nu suntem pe ebay, ci interesul este sa se adune cat mai multi bani, oferind tuturor cumparatorilor ocazia sa liciteze ce suma poate, atunci cand poate. Nu trebuie sa pierdem din vedere ca suntem toate mame, cu copii mici, cu servici, nu putem sta cu orele in fata calculatorului sa vanam ultimele secunde din anuntz pt a licita si castiga in ultimul moment. Cand s-a facut bazarul in noua forma, licitatiile se incheiau ca pe ebay, la 48 de ore fix. Noi (toate cele care participam la organizarea bazarului vechi, dar si multe din cumparatoare/donatoare) am fost cele care am insistat si i-am dat de lucru lui admin sa implementeze funcionalitatea de acum.
gagga, felicitari pt donatiile facute si pt ajutorul dat Raisei! Esti o prietena de incredere pt mama ei si nu cred ca ai facut acest gest pt lauri si aprecieri eterne, ci pt ca ai simtit ca asa e bine, asa trebuie sa faci. Te rog frumos insa sa nu mai fluturi pe aici maxime de genul "moderatorii impartiali ..blablabla ...". Aia merge cand te certai cu pe la alte subiecte, aici avem cu totate alt scop.
Editez sa spun ca de fapt mamagiuliei nu este aici in calitate de moderator, ci de donator, cumparator si om care a si-a rupt din timpul ei ca sa puna umarul la organizarea la ceea ce este azi bazarul.
O zi buna si mai mult calm si intelepciune va doresc din suflet la toate!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
alex_andra spune:
Dragelor, daca vreti ceva de la mine, dar vi se par preturile prea mari, va rog sa ma anuntati
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui alex_andra Dragelor, daca vreti ceva de la mine, dar vi se par preturile prea mari, va rog sa ma anuntati BAZAR UMANITAR |
si de la mine la fel
poze si filmulete
povestea nasterii
boticelina spune:
Buna dimineata fetele iubitele.
HELP!!! caut o jucarie de la Mcdonald, o veverita din Alvin and the Chipmunks, este jucaria de atasament a celei mai bune prietene a fi'mii de la gradi si a patit un accident groaznic, a cazut de pe geam si au prins-o niste caini si au ciobit-o, copilul este f amarat, daca o aveti cumva pe acasa si va incurca, o cumpar.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
roxanaz spune:
boti, care dintre chipmunksi iti trebuie? il am pe cel albastru cu chitara bass si pe cel rosu. ii caut dupa-amiaza!
R
szivarvany spune:
citat din mesajul lui gagga Iar tu nu esti obiectiva. Este aceasta o afirmatie corecta, a unui moderator impartial? |
AICI, pe DC, sunt mamagiuliei, si am dreptul sa-mi exprimi parerea personala. Si reactionez daca imi sunt scosi ochii cu moderatorul incolo-incoace, nu am moderat, MI-AM EXPUS pct de vedere, ala al meu, personal, pe care il am, asa cum il are oricare user.
Si da, sunt in bazar si ca vanzator si ca si cumparator si mereu apar si tin cu dinti de toata lumea, exact pt ca suntem aici pt un scop nobil !!!
Asta ti-o pot confirma fetele vechi, eu nu as lasa pe nimeni sa plece !!!
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
szivarvany spune:
Si daca are cineva hainute de donat pt DAVID, le preiau eu cu cel mai mare drag
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"