Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 33
ellinia spune:
O primavara frumoasa tuturor! Primiti un martisor virtual!
Valentina, ti-am vazut pozele! Ai niste copii superbi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
georgipuia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gagga Buna seara, Am adaugat cateva produse pentru Raisa, sper sa va placa. |
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18002&n=Cojoc-imitatie-piele
Fetele, nu va suparati ca intreb... dar la acest cojocel nu s-a ridicat pretul licitatiei din 24.02 pana in 28.02. Mi s-ar fi parut normal sa fie inchis devreme anuntul pe 25, 26. Acum mai sunt 8 zile si 13 ore, dupa cum a fost pus anuntul la inceput . Daca mai sat 8 zile... nu inteleg la ce au mai fost facute regulile cum le stiam eu.
Stiam ca anunturile care se pun pe o perioada mai lunga de timp se inchid la 48 de la prima licitare (daca nu a fost supralicitat), sau la 24 ore de la ultima supralicitare.
Nu am nimic cu donatoarea, ca e noua, dar am zis sa intreb, poate am inteles eu gresit. Cum se procedeaza?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Leditia spune:
Da,asa se intampla cand cineva isi retrage oferta..mi s-a intamplat si mie si evident ca a scazut pretul.Insa e mai bine asa,decat sa liciteze intr-una,sa nici nu-l lase pe celalalt sa-l ia,iar apoi sa nu-l plateasca si sa nu mai dea nici un semn de viata,deci mi se pare f bun butonul ala..parere personala,evident.
Azi au plecat colete catre :
mamagiuliei.
kid,cu toate produsele.
rall
carmina,chiar daca nu e platit.
ellinia,chiar dk nu e inca platit.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
o fi bun butonul ala,dar mie in cazul de fata nu mi s-a parut ok...eu m-am gandit din start,sunt dispusa sa dau atat,la suma la care m-a depasit m-am oprit si a doua zi sa constat ca,s-a ajuns iar la o suma mai mica....adica,mi se pare normal sa faci planul de bataie dinainte si apoi sa licitezi...in fine...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
szivarvany spune:
Deci repet si aici ce am scris la bursa: eu personal pot oferi 100 lei.
Ce o fi asa greu de crezut ca nu am mai multi ???
In conditiile in care cuiva nu-i convine ceva, asta e.
Nu sunt nici eu de ieri pe aici, nici nu ma ascund dupa deget.Si nici nu stau sa ma cert.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui mihaela77O o fi bun butonul ala,dar mie in cazul de fata nu mi s-a parut ok...eu m-am gandit din start,sunt dispusa sa dau atat,la suma la care m-a depasit m-am oprit si a doua zi sa constat ca,s-a ajuns iar la o suma mai mica....adica,mi se pare normal sa faci planul de bataie dinainte si apoi sa licitezi...in fine... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
Mihaela, daca vrei neaparat sa dai 150 lei pe calc. ala, intru eu si ofer 149, baga tu 150 si gata treaba! chiar nu inteleg care e problema ...
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Deci repet si aici ce am scris la bursa: eu personal pot oferi 100 lei. Ce o fi asa greu de crezut ca nu am mai multi ??? In conditiile in care cuiva nu-i convine ceva, asta e. Nu sunt nici eu de ieri pe aici, nici nu ma ascund dupa deget.Si nici nu stau sa ma cert. |
daria nu ma cert,pur si simplu am vrut o explicatie...cat despre faptul ca atat iti permiti,ok.asta este,dar daca ajunge iar licitatia la suma de 15o ron,astepti sa renunt eu,si tu sa retragi iar oferta?
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
szivarvany spune:
Nu e cazul de scenarii acum.
Mihaella, nu e prima data cand te iei la harta cu mine, te mai intreb o data, e ceva personal ?
Si ma repet, nu ma ascund dupa deget.
Daca doriti, sa reluam licitatie de la 0 si gata.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Laura25 [quote]citat din mesajul lui mihaela77O o fi bun butonul ala,dar mie in cazul de fata nu mi s-a parut ok...eu m-am gandit din start,sunt dispusa sa dau atat,la suma la care m-a depasit m-am oprit si a doua zi sa constat ca,s-a ajuns iar la o suma mai mica....adica,mi se pare normal sa faci planul de bataie dinainte si apoi sa licitezi...in fine... |
laura,nu-i vb ca vreau sa dau 150 ron pe acel calculator,ca nu ma dau banii afara din casa,doar ca am nevoie...e clar ca vedem lucrurile ddiferit...imi pare rau ca si aici se intampla lucruri din astea...inseamna ca la orice licitatie,pot sa duc oferta pana unde vreau eu,apoi s-o retrag pana unde imi convine...n-are rost sa ma mai agit!pun punct aici!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...