Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 34
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Nu e cazul de scenarii acum. Mihaella, nu e prima data cand te iei la harta cu mine, te mai intreb o data, e ceva personal ? Si ma repet, nu ma ascund dupa deget. Daca doriti, sa reluam licitatie de la 0 si gata. |
daria,nu ma iau la harta cu nimeni,imi spun parerea!si pun punct aici!e clar cum functioneaza lucrurile!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Leditia spune:
Aa,Miha,eu spuneam doar de cazul personal,ca am patit si eu ceva similar si mi s-a parut(mi se pare si acum) mai ok pt mine sa vand un produs la un pret mic,da sa-l dau,decat sa-l ridice cineva la un pret un pic mai mare,dar sa nu mai dea nici un semn si s-o iau apoi de la capat cu produsul...nah,am zis,ca e doar parerea mea,in ceea ce ma priveste,de aia mi se pare f bun butonul cu pricina,de care eu am aflat tare tarziu..
Asa..am incheiat subiectul asta.Spor la bazarit tuturor.
Sabina,tot vreau sa te intreb si tot uit..nu puteti ramane acolo in Italia?Nu va este mai bine?ca si conditii,salarizare..?Ca ma gandeam ca daca va este mai bine si puteti ramane acolo,ar fi minunat.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
LoraG76 spune:
Mihaela, sper din tot sufletul ca tie sa nu ti se intample niciodata ceva neprevazut si sa fii nevoita sa renunti la o licitatie din lipsa de bani. Cred ca oricui i s-a intamplat o data in viata sa apara ceva neprevazut.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
EllaX spune:
Sa inteleg ca se schimba vremea, de incepe lumea sa se certe?
Eu tot va urez un Martisor frumos si cu noroc! Si putere sa continuati ce faceti pe aici, ca bine faceti! Frecusuri sunt in casele tuturor, dar frumos si bun si folositor (asa, ca Bazarul) nu reuseste toata lumea sa construiasca.
... si va dau si o cafea la ibric, daca vreti.
Leditia spune:
Ella,eu as vrea niste espresso daca ai,sau injectabila...
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mihaela77O spune:
de ce toata lumea vede cearta?
pur si simplu am cerut niste lamuriri si mi-am spus parerea!just it!
lora,ai fost rautacioasa...viata mea e plina de neprevazut,dar n-are legatura cu discutia de aici!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
LoraG76 spune:
nu, Mihaela, nu cred c-am fost rautacioasa, m-a afectat teribil disputa de aici, pt. ca stiu ca mamagiuliei e una din fetele care merita tot respectul nostru si nu ar face niciodata un rau intentionat, doar ca uneori viata nu-i roz nici pt. ea si lupta din rasputeri sa si ajute pe altii.
si pun si eu punct, pt. ca nu am nimic personal, cu nimeni.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
gagga spune:
Buna ziua doamnelor !
La multi ani!
Sa avem o primavara frumoasa si linistita.
Hainute in Bazar .. Sa o ajutam pe Raisa!
WoMan
i_o
f_t
e_h
e
r
szivarvany spune:
Lora nu a fost deloc rautacioasa.
Doar ca nu traim pe roze niciuna si stim. Dar daca ar fi sa disecam subiectul ... Ma abtin.
O primavara faina tuturor.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LoraG76 nu, Mihaela, nu cred c-am fost rautacioasa, m-a afectat teribil disputa de aici, pt. ca stiu ca mamagiuliei e una din fetele care merita tot respectul nostru si nu ar face niciodata un rau intentionat, doar ca uneori viata nu-i roz nici pt. ea si lupta din rasputeri sa si ajute pe altii. si pun si eu punct, pt. ca nu am nimic personal, cu nimeni. |
lora,eu nu contest ceea ce face mamagiuliei pt altii,dar asta nu inseamna ca nu pot sa spun ce am de zis...si viata nu-i roz pt nimeni,pt toata lumea e o lupta continuua...
eu zic sa incheiem subiectul ca deja a denaturat mult!
fiecare isi va sustine punctul de vedere si nu se va ajunge nicaieri!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...