Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 26
sabina.p spune:
Buna tuturor si bine v-am regasit.
Va multumim pentru tot ,ca sunteti alaturi de noi .
Noi suntem sa spunem... in mare binisor.Inca suntem in Italia,sotul meu si -a gasit de munca aici si si-a facut si acte (ceea ce este un avantaj).Am inceput sa facem investigatii,cel mai rau aici este ca trebuie sa faci programari... altfel nu se uita la tine... si astea dureaza.... din pacate .. inclusiv la radiografii... unde alea le faceai pe loc in Romania,am avut programare dupa o luna de zile...
Astazi merg pentru programare la ortoped,din pacate pediatrul ne-a spus ca ortopedul decide cu operatia ... cand o va face ... inca nu stiu nimic... pana nu vom vorbi cu ortopedul.
Sincer aveam asa o speranta ... ca nu va mai trebui operata ..dar nici nu stiu .... ca ea mititca nu mai sta deloc ,vrea de-a buselea ,vrea sa stea pe genunchi ,ca mereu spune .. "dar de ce nu pot mami sa stau asa,vreau si eu sa stau" ...incerc sa ii explic ,ca se "strica"osul si iar trebuie sa "repare"domnul doctor,si se pune mititca pe burta ,si imi spune ca nu mai sta ...decat pe burtica sau in fundulet,dar normal dupa catea minute ... uita ... si se ridica iar... ca nenea doctorul din Romania nu mi-a spus absolut nimic de ce are interzis sa stea de-a buselea.... s-a intors si a plecat... ca ne vedem la operatie..si cam atat.....
Cu vorbitul a inceput sa faca progrese foarte mari ,leaga propozitiile foarte bine, stie anotimpurile,zilele saptamanii ,mai nou stie sa numere si in italiana
Pentru 21 martie avem o alta programare la neuropsihiatrie...
Cert este ca aici medicii s-au purtat exemplar cu ea .
Sunt cat de cat multumita sufleteste ,ca aici copiii sau persoanele cu dizabilitati sunt foarte respectati,si nu sunt tratati cu ... "mila","sila" sau mai stiu eu ...
Va voi tine oricum la curent .
Imi cer scuze tuturor ,pentru raspunsuri ,confirmari ,nu am avut internet a fost tare greu.
Va rog din suflet daca mai am ,sau sunt datoare la cineva ,sa ma "trageti de maneca" cu un pm,sau un email.
Va pup pe toate si inca o data multumiri.
Leditia spune:
Andra,scuze,in weekend eu nu prea intru pe forum,suntem amandoi bolnavi,David mai rau si cu toate medicamentele si aerosolii nu-si revine.Secretiile au coborat destul,e f incarcat,a si ragusit,asa ca pe langa programul cu el in weekend am si program administrativ la greu ca sta barbata-miu cu el si mi-e mai usor.
O sa revin cu masuratori,nu am inteles ce-i bu banda pe mijloc si la ce te referi..
Acum ma duc la aerosoli.
pup
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
alex_andra spune:
Ledi, imi pare rau:(
ma referam daca pantalonii sunt cu dunga pe centrul piciorului.
dar nu e important asta, era doar asa, informativ, ma intereseaza mai mult dimensiunile.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Mihaela77O, mai tii minte fustita mov scurta, mov, cine a castigat-o? Ca am gasit si maieul de la ea:) E pus acu, pt Raisa: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18425&n=Maieu-12-18-luni BAZAR UMANITAR |
Andra, asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17254 e fustita ?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
Sabina, sanatate si bafta multa! Sper sa va intorceti de acolo mult mai bine decat ati plecat. Unde stai in Italia, in ce zona?
Mihaela, ma bucur sincer ca sunteti acasa si ca Ionela e bine! Sanatate multa si va doresc sa nu mai aveti treaba cu spitalele anul asta.
Leditia spune:
Andra,pantalonii aveau deja dimensiunile scrise in anunt.Am trecut si dimensiunea la solduri.Nu au dunga cusuta pe mijloc,dar au dunga ca asa au fost calcati probabil,sa stea frumos pe umeras in magazin:))Sincer imi par mai eleganti asa,nu sunt genul ala de pantaloni de in(is 55% in si 45% vascoza) pe care-i porti la papuci,evident parere personala.Daca te mai pot ajuta cu ceva,cu mare placere.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17900
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Alexandra de Valentina Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
la multi ani cu sanatate si bucurii
alex_andra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Andra, asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17254 e fustita ? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Da, Laura, aceea e fustita:)
Desi maieul nu mai are albul acela "de nou", sa stii ca impreuna fac un set ff dragut:)
Daca ti se pare prea scump, avand in vedere ca banuiesc ca ai platit transportul si pentru fustita, scot transporul de la maeiu.
Laura25 spune:
Andra, lasa-l asa. Ma mai uit ce ai mai pus, poate mai aleg ceva si faci un singur colet.
alex_andra spune:
Ledi, mersi:)
Da, ma refeream la dunga aceea calcata:)
Si ma interesau dimensiunile in solduri, care nu erau trecute:)