Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 25
mikaeela spune:
Jasmine,multumesc mult ptr intrebare
Ionela,sa sti ca e binisor,vad ca mananca f bine,e f vioaie ,dar nu prea vrea sa-mi ia medicamentele. De abia reusesc sa o pacalesc sa le ia......si are de luat f multe .In afara de cele care i le dadeam eu ,acum trebuie sa mai ia si pe cele ptr stomacel.
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele
Jasmin012 spune:
mititica... cred ca e satula de atatea medicamente.
ma bucur ca e bine, sper sa fie si mai bine cu timpul.
LoraG76 spune:
Ledi, am primit hainutele de la tine, multumim f. f. mult, sunt f. frumoase.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
valentina_22 spune:
Buna seara si va multumim din inima pentru urari!
Noi am petrecut in familie, am avut un necaz mare zilele trecute si nu am vrut balamuc. Dar si in formula restransa, copii s-au simtit in elementul lor. Alexandra a fost super-mega incantata de tort. M-am batut capsorul si in final am reusit sa imbin dorintra fetii de a-si vedea eroinele cu dorintea mea de a nu da foarte multi banuti. Un truc a la mandica: pe post de lumanari am folosit lumanari in forma de Alba-ca-zapada & Co. Rezultatul a fost pe placul tuturor celor prezenti. Mai pe seara cand ne mai linistim un pic,va arat si pozici.
Un mare lui Daria, fatuca draga, Alexandra a fost foarte incantata de ce a primit, iar maine le scoatem in lume.
Mihaela, ma bucur nespus de mult sa aud asa vesti bune de la voi.Multi pupici Ionelei si tie.
Si in continuare, va las sacosicile pline de bunatati, si multa voie buna!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
ALATURI DE BIBI
BAZAR DC
simonapro spune:
La multi ani Alexandra, multe bucurii si impliniri alaturi de cei dragi
Mihaela: ma bucur tare mult ca Ionela e mai bine, iti trimit o mare inbratisare, sa uiti de tot de te-a deranjat, eu sunt sigura ca ai facut tot ce depindea de tine in momentele alea, Doamne ajuta sa numai treceti niciodata prin asa ceva
Noapte buna!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
alex_andra spune:
La multi ani, Alexandra
Mihaela, nu te necaji, a trecut.
Eu sunt convinsa ca ai facut tot ce se putea face pentru Ionela, tot ce depindea de tine.
Restul....a depins de cei in grija carora a fost.
Si , intr-adevar, dicirstea a facut un gest minunat
Este usor sa vorbesti, de la caldurica, din spatele monitorului, sa judeci...numai tu stii ce a fost in sufletul tau de mama disperata...
Ledi, astept raspuns in legatura cu pantalonii, ca sa stiu daca-i licitez sau nu.
kid spune:
mikaeela Bine ati revenit! Va dorim numai bine, sanatate de acum inainte, sa nu mai treceti prin asemenea clipe grele
alex_andra spune:
Am pus, pentru Raisa, 3 camasi dama, 1 salopeta raiat fetita 4 ani si 2 maieuri si o pijamaluta pt fete 12-18 luni:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=alex_andra&searchtype=2
Mihaela77O, mai tii minte fustita mov scurta, mov, cine a castigat-o? Ca am gasit si maieul de la ea:)
E pus acu, pt Raisa: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=18425&n=Maieu-12-18-luni
gagga spune:
Buna seara,
Am adaugat cateva produse pentru Raisa, sper sa va placa.
Cate o sarbatoritilor zilelor trecute!
Hainute in Bazar .. Sa o ajutam pe Raisa!
WoMan
i_o
f_t
e_h
e
r