Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Produse donate de Cris82,
-ghetutze ,mar 23
-umerase 25cm lung
-odorizant solid am 13bucati
-bluza trenig groasa
-fusta sic
-corsaj
-sapca
-sosete roz
-sosete
-papucei bebeici,mici
-rochita eleganta
-bluzita
-vestutza
-setbluza+pantalon
-bluzita roz
-maieuri
-bluzita

va doresc un wk placut si va las si cafa

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Am trimis azi pachete catre Lora , Nerantula , rall , diana2242 si gianina . Sper sa va placa !
Imi este foarte greu sa ies si sa merg la posta pe vremea aceasta, tot timpul e cineva racit la mine in casa si-s practic 'arestata' la domiciliu, asa ca o sa astept sa se incalzeasca si dupa aceea voi mai adauga produse noi la bazar. Asa cum am promis, mai am o serie pentru Raisa si apoi, dupa ce imi ating targetul de 300 ron o sa adaug produse a caror plata o voi lasa din nou la alegerea cumparatorului, astfel incat banii sa mearga si la ceilalti copilasi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Nu e nimeni pe aici? Va servesc cu placinta cu mere sau cu branza. Am redus preturile la majoritatea produselor de dama. Va invitam la cumparaturi. Toate hainutele sunt in stare foarte buna sau excelenta.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Am trimis azi pachete catre Lora , Nerantula , rall , diana2242 si gianina . Sper sa va placa !
Imi este foarte greu sa ies si sa merg la posta pe vremea aceasta, tot timpul e cineva racit la mine in casa si-s practic 'arestata' la domiciliu, asa ca o sa astept sa se incalzeasca si dupa aceea voi mai adauga produse noi la bazar. Asa cum am promis, mai am o serie pentru Raisa si apoi, dupa ce imi ating targetul de 300 ron o sa adaug produse a caror plata o voi lasa din nou la alegerea cumparatorului, astfel incat banii sa mearga si la ceilalti copilasi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Buna,

Eu am castigat Str8 de la tine, si nu arde cu ele. Cand poti. Sotul meu e oricum fericit pt ca in sfarsit am gasit si pt el ceva, la bazar umanitar.

Multa sanatate!

Mami a lui Kiti

martisoare brose crosetate

si alte nebunii crosetate sau din margelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ledi, spune-mi, te rog, acesti pantaloni:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=17900&n=Pantaloni-dama--mar-42
cat au in solduri?
Si ce tip de talie au?
Sunt cu dunga pe centru?
Ma intereseaza, dar mi-e teama sa nu-mi fie mari.
Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

eu vreau sa urez LA MULTI ANI, ALEXUTA!!! valentina_22, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii.

daca n-ai pus bine tickerul, e vina ta ca-i urez fetei in alta zi.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Buna fetelor.

Acum am citit si eu tot din urma si nu-mi vine sa cred ce s-a scris aici despre mine.

In primul rand as vrea sa multumesc tuturor fetelor care au fost alaturi de noi si ne-au sustinut .
Vreau sa multumesc din tot sufletul lui DiCristea ptr tot ce a facut ptr noi,ptr ca datorita ei a fost posibila transferul nostru de la Gomoiu la Budimex.

Am citit si eu acum ce s-a scris despre mine ,ca eu nu m-as fi zbatut prea mult ca Ionela sa fie transferata de la Gomoiu la alt spital si ca dr au zis ca Ionela facuse acasa mai multe scaune cu sange si eu am stat acasa asa cu ea si ca de aceea i-a scazut hemoglobina.Chiar m-am crucit cand am vazut ce s-a scris aici,nu-mi vine sa cred.

Ionelei in nici un caz nu i-a scazut hemoglobina din cauza nepasarii mele .Ionela primul scaun cu sange l-a facut atunci cand am mers la Gomoiu,pana atunci nu mi-a facut niciodata vreun scaun cu sange.

M-a mai deranjat faptul ca s-a zis ca eu nu m-am zbatut prea mult ca Ionela sa fie transferata la alt spital.Nu vreau sa comentez ca si asa sunt foarte suparata si nu vreau sa dau curs discutiilor ,dar eu cred ca am facut tot ce se poate ptr Ionela.

As avea mai multe de spus dar ma opresc si va doresc tuturor multa sanatate si sa va doresc ca niciodata sa nu treceti prin ce am trecut eu.

Va pup pe toate

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Alexandra de Valentina

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Alexandra de Valentina

La multi ani si de la mine!

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna,

Kid, multumesc pt urari,

Alexandra, de Vali, LA MULTI ANI CU SANATATE!

Mikaeela, bine ati revenit, . Ce face Ionela?

Mergi la inceput