Bazar umanitar (61)
Raspunsuri - Pagina 12
simonapro spune:
Buna seara!
Am ridicat coletele de la Leditia: ne plac pantofiorii, sunt doar putin mari, dar la toamna tocmai buni si martisoarele de la koko_1: care sunt foarte dragute, multumim frumos
Noapte buna
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
alex_andra spune:
Am pus pentru Marius-Andrei 3 perechi de sandalute, marimea 21-22,mai de joaca/tavaleala:
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=alex_andra&searchtype=2
Urmeaza sa mai pun si cateva lucrusoare de domnisoare de 12-18 luni, dar maine.
anca, nu i-am mai trimis pachet Danei, ca pana ajungeau la ea, pana le punea la bazar, pierdeam timp util:)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
kiti2205 spune:
Buna seara si de la noi! Ne primiti?
Maine vreau sa fac si eu niste poze si niste trieri prin jucarii si hainute, dar, pana atunci, pun la bataie niste cosmetice care stau degeaba prin dulap. Sper sa fie de folos. Sunt pentru campania lui Bibi.
set Jean Marc si set Nivea Calm&Care
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
micki_mica spune:
buna seara!
mihaela77O, poti sa imi dai mai multe detalii despre pardesiul negru, de la bazar? e vorba de marime la maneci, la umeri. multumesc mult!
acum am si eu o intrebare pentru mamici cu pitici mai mari decat al meu(1 an). pt ce varsta este un Reward chart? ca am citit, suna interesant, dar nu ma dumiresc. multumesc mult!
Mami a lui Kiti
martisoare handmade
si alte nebunii crosetate sau din margelute
Dodo-pui spune:
Buna tuturor
alex_andra,georgipuiama bucur ca va plac si-s fericita cand munca si straduinta mea e apreciata
Multumesc tuturor celor care ati comandat de la mine!"Taraba mea de martisoare" e inchisa pana la anul cand sper sa revin cu modele si mai frumoase dar si mai atractive
Citat: |
acum am si eu o intrebare pentru mamici cu pitici mai mari decat al meu(1 an). pt ce varsta este un Reward chart? ca am citit, suna interesant, dar nu ma dumiresc. multumesc mult! |
,,,dupa mintea mea ....ar fi pentru copii ce pot indeplini anumite cerinte,ce pot intelege anumite "reguli"....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui alex_andra Dodo, am ridicat martisoarele de la posta Foarte dragute anca, am luat si vesta, pe care eva cum a prins-o , nu a mai dat-o jos de pe ea si gecuta, foarte draguta, multumesc si pentru bonus intre timp pregatesc si eu cateva lucrusoare pentru Marius Andrei Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
ma bucur ca v-au placut hainutele,Dana asteapta colet
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui alex_andra Am pus pentru Marius-Andrei 3 perechi de sandalute, marimea 21-22,mai de joaca/tavaleala: http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=alex_andra&searchtype=2 Urmeaza sa mai pun si cateva lucrusoare de domnisoare de 12-18 luni, dar maine. anca, nu i-am mai trimis pachet Danei, ca pana ajungeau la ea, pana le punea la bazar, pierdeam timp util:) Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
iti multumesc mult de tot
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
alexandrina spune:
citat din mesajul lui kiti2205 Buna seara si de la noi! Ne primiti? Maine vreau sa fac si eu niste poze si niste trieri prin jucarii si hainute, dar, pana atunci, pun la bataie niste cosmetice care stau degeaba prin dulap. Sper sa fie de folos. Sunt pentru campania lui Bibi. set Jean Marc si set Nivea Calm&Care |
Bun venit. Primim cu bratele deschise pe oricine face efortul de a ajuta. Daca ai si ceva imagini la produsele tale ar fi si mai sugestiv, daca nu, macar adauga ce volume au produsele in cauza.
Anunturile se pot edita. Dupa ce a fost licitat, un anunt nu mai poate fi editat, doar se poate adauga o nota.
Daca mai ai nelamuriri, intreaba-ne.
S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari
mari_paun spune:
buna dimineata,
tocmai am vb cu Mihaela077, nu am gasit polidin si am stat de vorba...avem atatea de povestit ca nu reusim sa spunem tot intr-un timp scurt...oricum ma bucur ca ne intelegem pt ca avem acelasi numitor comun
boticelina spune:
citat din mesajul lui micki_mica acum am si eu o intrebare pentru mamici cu pitici mai mari decat al meu(1 an). pt ce varsta este un Reward chart? ca am citit, suna interesant, dar nu ma dumiresc. multumesc mult! |
Eu cred ca e util in intervalul de varsta 2.5-5 ani, cand ei sunt incantati de diverse personaje, pus ca le place sa lipeasca abtibildurile, primesc si ceva in schimbul comportamentelor dezirabile, iti intaresc si tie credibilitatea ca parinte daca le iei supriza scrisa negru pe alb, atunci cand isi completeaza chartul.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"