Bazar umanitar (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna seara Doamnelor...

Am intrat in fuga calului sa anunt ca am primit urmatoarele colete...
- Dodo... minunate martisoarele... lantisorul e mai lung decat credeam... dar e numai bun, pentru ce visez eu... iar pantalonii Palomino, ne sunt maricei, dar merg peste vre-un an... stiam ca-s mari... dar sunt adepta... "profita de ocazie si baga la sifonier"

- Leditia, am primit romperele si fustita albastra... superbe..abia astept sa duc romperele la prietenuca mea Multumim mult!

- Dianaalex... am primit plovarasele... superbe.... sotul zice ca cel cu gri si portocaliu e de baiat... dar daca nu-l vrea prietena pentru fetita ei... am si o prietena care a nascut baiat in aceeasi perioada... deci totul va prinde minunat! Daca face si pantaloni asortati sa nu ma uiti plus!

Noapte buna si sa visati frumos!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna seara si de la o tintuita in casa...am promis azi ca mai pun colete,dar din pacate,n-am ajuns la posta...anexita mea,de 2 zile ma termina,am niste dureri crunte,n-am ajuns la doctor,dar am reluat tratamentul,insa in Cta,nu gasesc polidin....aveti idee prin bucuresti se gaseste?

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

buna seara si de la o tintuita in casa...am promis azi ca mai pun colete,dar din pacate,n-am ajuns la posta...anexita mea,de 2 zile ma termina,am niste dureri crunte,n-am ajuns la doctor,dar am reluat tratamentul,insa in Cta,nu gasesc polidin....aveti idee prin bucuresti se gaseste?

Imi pare rau, multa sanatate ! Poate te ajuta vreuna dintre fetele din Galati, Arad, Slobozia sau Timisoara, uite www.helpnet.ro/?pid=&mid=11&cod=HNINMEPOLI01&name=POLIDIN 2ML X 10FI" target="_blank">aici lista farmaciilor Helpnet unde este disponibil.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Buna seara Doamnelor...

Am intrat in fuga calului sa anunt ca am primit urmatoarele colete...
- Dodo... minunate martisoarele... lantisorul e mai lung decat credeam... dar e numai bun, pentru ce visez eu... iar pantalonii Palomino, ne sunt maricei, dar merg peste vre-un an... stiam ca-s mari... dar sunt adepta... "profita de ocazie si baga la sifonier"

- Leditia, am primit romperele si fustita albastra... superbe..abia astept sa duc romperele la prietenuca mea Multumim mult!

- Dianaalex... am primit plovarasele... superbe.... sotul zice ca cel cu gri si portocaliu e de baiat... dar daca nu-l vrea prietena pentru fetita ei... am si o prietena care a nascut baiat in aceeasi perioada... deci totul va prinde minunat! Daca face si pantaloni asortati sa nu ma uiti plus!

Noapte buna si sa visati frumos!

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea."

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Ma bucur ca iti plac sa le poarte sanatoasa. Va multumim de ajutor

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Miha,
maine merg la posta si trec pe langa farm Helpnet...vrei sa-ti cumpar?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

Miha,
maine merg la posta si trec pe langa farm Helpnet...vrei sa-ti cumpar?

Mari,sigur,daca gasesti!si daca gasesti,iti pun banutii in cont,dupa/?e bine asa?

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Imi pare rau, multa sanatate ! Poate te ajuta vreuna dintre fetele din Galati, Arad, Slobozia sau Timisoara, uite www.helpnet.ro/?pid=&mid=11&cod=HNINMEPOLI01&name=POLIDIN 2ML X 10FI" target="_blank">aici lista farmaciilor Helpnet unde este disponibil.

luy,multumesc din suflet!

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

MIhaela077 te sun maine imadiat ce sunt la farmacie, poate pun pachet pe autobuz sa ajunga mai repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

MIhaela077 te sun maine imadiat ce sunt la farmacie, poate pun pachet pe autobuz sa ajunga mai repede

sigur,Mari...dar cuma dica pui pe autobuz?ce autobuz?

Blogul lui Mihaita
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Mihaela, dc nu gaseste mari pot incerca si eu la noi,e destul de aproape HelpNetul acela de mine. Sanatate!

Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.

Mergi la inceput